۱۴۶۳۱۴۸
۹۴۶
۹۴۶
پ

هشدار سنگین رئیس اتاق بازرگانی به خریداران دلار

رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق عنوان می‌کند: واقعیت اقتصادی ما این است که دلار بین ۵۰ تا ۶۰ هزار باشد و در این شرایط، ورود به بازار ارز نوعی ریسک و قمار است.

خبرآنلاین: رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق عنوان می‌کند: واقعیت اقتصادی ما این است که دلار بین ۵۰ تا ۶۰ هزار باشد و در این شرایط، ورود به بازار ارز نوعی ریسک و قمار است.

5935777

یحیی آل اسحاق می افزاید: توصیه من این است که کسانی که کار اقتصادی می‌کنند، خودشان را اسیر این جو نکنند، چون به نظر من این حوادث فروکش می‌کنند و دوباره همان‌طور که قبلا بارها شاهد بودیم، نرخ ارز پایین می‌آید و یک عده‌ای از هستی ساقط می‌شوند.

آل‌اسحاق در پاسخ به سوال خبرنگار که دامنه ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان، براساس شرایط تورمی است؟ تصریح می‌کند: بله، براساس مجموع شرایط موجود، قیمت دلار باید بین ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان باشد.

وی تاکید می‌کند: این قیمت تعادلی بازار آزاد ارز است؛ وگرنه در بازار نیمایی و مبادله‌ای، قیمت دلار خیلی پایین‌تر از این‌هاست. در حوزه تجارت رسمی با دلار پایین‌تر از این اعداد روبه‌رو هستیم.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج