۱۴۱۲۲۹۶
۱ نظر
۱۶۹۶
۱ نظر
۱۶۹۶
پ

ایرانی‌ها با پخت این غذا مجانی راهی ایتالیا می‌شوند!

پاستا یک نوع غذای ایتالیایی است که با سس‌های مختلف سرو می‌شود یکی از سس‌های محبوب ایتالیایی سس پستو است.

وب سایت خانم سرآشپز: پاستا یک نوع غذای ایتالیایی است که با سس های مختلف سرو میشود یکی از سس های محبوب ایتالیایی سس پستو است، پاستا پستو یکی از غذاهای پر طرفدار است که بسیار راحت و سریع نیز آماده میشود. سس پستو اصل از ریحان ایتالیایی و دانه درخت کاج تهیه میشود که معمولا سخت پیدا میشود به همین خاطر میتوان به جای ریحان ایتالیایی از ریحان معمولی و به جای دانه کاج از گردو یا بادام زمینی یا مغزهای دیگر استفاده کرد. سس پستو را میتوان 3 الی 4 روز در یخچال نگهداری کرد ولی به خاطر وجود ریحان تازه، سس پستو با ماندن طولانی و یا حرارت دیدن تغییر رنگ میدهد و تیره تر میشود پس برای اینکه سس پستو سبز روشن و خوش رنگ تری داشته باشید بهتر است تازه و موقع استفاده این سس را تهیه کنید.

طرز تهیه پاستا پستو - pasta pesto - خانم سرآشپز - mschef

0000

طرز تهیه

طرز تهیه پاستو پستو ( pasta pesto):

برگ ریحان شسته شده را همراه با سیر، گردو و پنیر پارمسان با غذاساز یا مخلوط کن میکس کرده

طرز تهیه سس پستو ایتالیایی - sos pesto - خانم سرآشپز - mschef

سپس روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده تا کاملا با هم میکس شوند.

طرز تهیه سس پستو ایتالیایی - sos pesto - خانم سرآشپز - mschef

سس پستو ما آماده است.

طرز تهیه سس پستو ایتالیایی - sos pesto - خانم سرآشپز - mschef

سینه مرغ را که از دو الی سه ساعت قبل با یک حبه سیر و پیاز و نمک و فلفل ادویه مزه دار کرده را سرخ یا گریل میکنیم.

طرز تهیه پاستا پستو - pasta pesto - خانم سرآشپز - mschef

طرز تهیه پاستا پستو - pasta pesto - خانم سرآشپز - mschef

همزمان درون ظرفی آب و نمک ریخته و روی شعله میگذاریم تا به جوش بیاید سپس پاستا را اضافه کرده و بعد از مدت زمانی که روی بسته بندی پاستا هست 8 الی 10 دقیقه آبکش میکنیم.

طرز تهیه پاستا پستو - pasta pesto - خانم سرآشپز - mschef

پاستا آبکش شده را با سس پستو مخلوط کرده و به همراه مرغ سرو میکنیم.

میتوان از کمی پودر پارمسان روی پاستا استفاده کنیم.

طرز تهیه پاستا پستو - pasta pesto - خانم سرآشپز - mschef

طرز تهیه پاستا پستو - pasta pesto - خانم سرآشپز - mschef

 

طبع غذا

بررسی طبع غذا قبل از مصرف:

طبع همه ی مواد پاستا پستو به غیر از پنیر پارمسان و پاستا گرم و خشک است پنابراین طبع این غذا معتدل است.

خواص

سس پستو مواد تشکیل دهنده پر خاصیتی دارد

از جمله خواص ریحان میتوان به این موارد اشاره کرد: مقوی معده و روده – ارامش دهنده – تقویت کننده قلب – ضد عفونی کننده دهان و دستگاه گوارش – ضد اسهال – بادشکن -ضد التهاب -ضد سردرد – ملین – محرک اشتها – کمک به هضم غذا – شیر افزا و……..

خواص روغن زیتون : مفید برای سلامت قلب و پوست و مو – کمک به هضم غذا – جلوگیری از سکته قلبی – رفع مشکلات گوارشی – درمان افسردگی – تقویت حافظه – تسکین درد – جلوگیری از چین و چروک پوست – برطرف کننده خشکی مو – درمان تر پا و……….

خواص گردو : سلامت قلب – مفید برای سلامت مغز – تقویت سیستم ایمنی – مناسب برای سلامت استخوان و سرطان سینه – کمک به خواب بهتر – حفظ عملکرد سیستم گوارشی – تاخیر در پیری زودرس و……….

خواص سیر : کاهش علائم سرماخوردگی و سرفه – کاهش فشار خون – کاهش سطح کلسترول – تقویت سیستم ایمنی – تنظیم قند خون – افزایش سلامت استخوان – جلوگیری از کبد چرب – کاهش وزن و……..

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    سسش جالب بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج