۱۴۰۸۰۴۱
۲۱۲۵
۲۱۲۵
پ

جدیدترین تصویر از ملی‌پوشی که قلعه‌نویی موهایش را زد

جواد آقایی‌پور که موهای بلندی داشت و آنها را می بست نیز بعد از دعوت به اردوی تیم ملی، موهای خود را کوتاه کرد.

خبرورزشی: جواد آقایی پور مهاجم جوان استقلال خوزستان در حالی به اولین اردوی خود در تیم ملی دعوت شد که پس از حضور در کنار سایر ملی پوشان موهای خود را کوتاه کرد.

Screenshot_20240324_191614_Instagram

آقایی پور که در لیگ با موهای بلند و بسته بازی می کرد، در تمرینات تیم ملی با قیافه و مدل مویی جدید حضور یافت تا او هم پس از رضا اسدی و محمدجواد حسین نژادی سومین بازیکنی باشد که برای حضور زیرنظر قلعه نویی مجبور شد موهایش را کوتاه کند.

Screenshot_20240324_191500_Instagram

به تازگی تصویری از آقایی پور در کنار سایر بازیکنان تیم ملی منتشر شده است

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج