۱۳۹۵۹۲۳
۶۸۰
۶۸۰
پ

هوای این شهر در میانه زمستان، تابستانی شد!

افزایش قابل توجه دمای هوای مازندران و تعطیلات پیش رو باعث شده مسافران و گردشگران زودتر از موعد و در اواسط فصل زمستان دل به دریا بزنند.

ایرنا: افزایش قابل توجه دمای هوای مازندران و تعطیلات پیش رو باعث شده مسافران و گردشگران زودتر از موعد و در اواسط فصل زمستان دل به دریا بزنند.

هواشناسی مازندران با اشاره به پایداری دمای هوا، وضعیت جوی امروز -جمعه- استان را گرم و آفتابی پیش بینی کرده که این امر باعث ورود مسافران به سواحل خزر شده است.

170924496

گردشگران در ۲۴ ساعت آینده در مازندران آسمان صاف تا نیمه ابری با تداوم هوای گرم و در ارتفاعات با وزش باد گاهی نسبتاً شدید بنا به گزارش سازمان هواشناسی را تجربه خواهند کرد.

داده های دریافتی از ایستگاه های هواشناسی مازندران نشان می دهد که قراخیل قائم شهر با ثبت دمای ۲۶ درجه سانتی‌گراد و رینه لاریجان ۱.۹ درجه سانتی گراد بالای صفر به ترتیب گرم ترین و سردترین مناطق مازندران در طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.

دمای هوای شهر ساری مرکز مازندران نیز امروز در گرم ترین ساعت به ۲۵ درجه سانتی گراد بالای صفر می رسد که این میزان در مقایسه با روز گذشته حدود ۲ درجه افزایش خواهد یافت.

وضعیت امروز دریای خزر نیز با موج کوتاه و باد ضعیف پیش‌بینی شده است و برای فعالیت های دریایی مناسب خواهد بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج