۱۴۹۲۳۰۴
۳ نظر
۱۰۹۸
۳ نظر
۱۰۹۸
پ

ماجرای حضور کارتال در رختکن داوران

اسماعیل کارتال بعد از پایان بازی به رختکن تیم داوری رفت و از قضاوت آنها تشکر کرد.

ورزش سه: اسماعیل کارتال بعد از پایان بازی به رختکن تیم داوری رفت و از قضاوت آنها تشکر کرد.

 بعد از پایان بازی تیم‌های سپاهان و پرسپولیس اسماعیل کارتال به همراه مترجمش راهی رختکن داوران شد تا از بیژن حیدری و کمک‌هایش بابت قضاوت خود تشکر کند و به آنها خسته نباشید بگوید.

کارتال همچنین در گفتگو با بیژن حیدری تصمیمات او را درست خواند و گفت که این بازی حساس را به خوبی مدیریت کرده است.

این در حالی است که رحیم رحیمی‌مقدم، ناظر تبریزی داوری این بازی، هم به زبان ترکی با کارتال صحبت کرد و با آنها خوش و بش جالبی انجام داد تا سرمربی پرسپولیس پیش از نشست خبری هم نظرات بیژن حیدری را تائید کرده باشد.

rfprejqs9

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • kolo

    خخخخ راه داره باز میکنه برا بازیا بعدی هواش داشته باشن

  • اقولی

    آره باید درس یاد بگیرن از همچین آدم باشخصیتی دمت گرم کاکو
    بمونی برامون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج