۱۳۲۵۲۷۱
۲۴۷۲۷
۲۴۷۲۷
پ

طرز تهیه غذای ساده و ارزان برای نهار و شام

این پلوی خوشمزه و ساده را می‌توانید با سویا درست کنید.

برترین‌ها: پلوها یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و ساده هستند که می توانید با گوشت یا مرغ تهیه کنید و شما می‌توانید این بار قرار است با سویا می توانید این پلو را تهیه کنید.

سویا یکی از پروتئین بسیار مهم است و برای کسانی که دوست ندارند گوشت و مرغ مصرف کنند گزینه بسیار خوبی می باشد و شما می توانید این بار این پلو را با سویا چرخ شده یا معمولی تهیه کنید و در کنار سالاد شیرازی یا ماست سرو کنید.

Split-pea-with-soy

مواد لازم

سویا    ۲۰۰ گرم

پیاز    ۱ عدد

برنج    ۳ پیمانه

رب گوجه فرنگی    ۲ ق غذا خوری

گوجه فرنگی    ۲ عدد

سیب زمینی    ۲ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه    به مقدار لازم

لپه  به مقدار لازم

طرز تهیه لپه پلو با سویا

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید لپه را برای ۱ ساعت خیس کنید و با مقداری آب بگذارید تا پخته شود و بهتر است کمی زنده بردارید تا در حین پخت له نشود. سویا را با کمی آب گرم خیس کنید و بعد از نرم شدن داخل آبکش بریزید و می توانید در این مرحله سویا را کمی چرخ کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و بعد سویا را اضافه کنید و تفت دهید تا سویا سرخ شود و بعد ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید و بعد گوجه خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در ادامه رب را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید کمی آب به مواد اضافه کنید تا سویا و گوجه کمی نرم شود و بعد از خوشرنگ شدن مواد می توانید کمی دارچین نیز به مواد اضافه کنید. سیب زمینی را نیز بشورید و خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سرخ و طلایی شود.

مرحله سوم: تهیه لپه پلو با سویا

برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و نرم شود و زمانی که جوشید آبکش کنید کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و برنج را با مواد میانی مخلوط کنید و هم بزنید یا به صورت لایه ای مواد را بریزید و لپه پلو با سویا را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا و در انتها کمی کره یا روغن روی برنج بریزید و در کنار سیب زمینی سرخ شده میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت لپه پلو با سویا

می توانید به مواد قارچ اسلایس شده یا نخود فرنگی نیز اضافه کنید.

می توانید گوجه فرنگی را بجای اسلایس کردن پوره کنید.

بین لایه های که برنج و مواد میانی می ریزید می توانید از کمی زعفران دم شده نیز استفاده کنید.

به دلخواه می توانید از فلفل دلمه خرد شده نیز استفاده کنید.

در حین تفت دادن سویا کم کم روغن اضافه کنید زیرا سویا روغن را به خودش می گیرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج