۹۸۴۳۰
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

سوشی؛ پرچم دار سفره ژاپنی

وقتی صحبت از غذای ژاپنی می‌شود، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد سوشی است. غذایی ساده اما جذاب که پایه اصلی تمام انواع آن برنج پخته و سرکه برنج است و همراه با انواع سبزیجات و محصولات دریایی در جلبک ورقه‌ای پیچیده می‌شود.

سوشی؛ پرچم دار سفره ژاپنی
مجله زندگی ایده آل: وقتی صحبت از غذای ژاپنی می‌شود، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد سوشی است. غذایی ساده اما جذاب که پایه اصلی تمام انواع آن برنج پخته و سرکه برنج است و همراه با انواع سبزیجات و محصولات دریایی در جلبک ورقه‌ای پیچیده می‌شود.سوشی در حقیقت نوعی دست پیچ ساده است که بنابر مواد تشکیل دهنده آن نام متفاوتی می‌گیرد و به دو گروه عمده سنتی و مدرن طبقه بندی می‌شود؛ نوع سنتی همان سوشی ژاپنی است و سوشی مدرن آن چیزی است که در سایر نقاط جهان- خصوصا ايالات‌متحده- و بر اساس مواد اولیه موجود و ذائقه متفاوت مردم آن دیار تهیه می‌شود. در این بخش معروف‌ترین سوشی‌ها را با هم مرور می‌کنیم:

سوشی؛ پرچم دار سفره ژاپنی

سوشی‌های سنتی:

تِکاماکی سوشی : ابتدایی‌ترین نوع سوشی که از برنج و یکی دو نوع سبزی و ماهی تشکیل می‌شود.

نیگیری سوشی: نیگیری به معنای فشرده شده با دست است و به تکه‌های برنج سوشی فشرده که یک ورقه نازک ماهی همراه با نواری باریک از جلبک روی آن بسته می‌شود،گفته می‌شود.

اوشی سوشی: سوشی‌اي که در آن برنج به شکل مکعب قالب زده می‌شود.

سوشی؛ پرچم دار سفره ژاپنی

فوتوماکی سوشی: نوعی سوشی بزرگ با ضخامت ۶ سانتی‌متر که از املت ژاپنی هم در داخل آن استفاده می‌شود.

تِماکی سوشی: تفاوت این سوشی تنها درنوع پیچیده شدن رول است. تماکی به صورت قیفی پیچیده شده و داخل آن با برنج، ماهی و سبزیجات پر می‌شود.

اوراماکی سوشی: ماکی به معنای پیچیده شده است. اوراماکی به معنای رولی است که برعکس پیچیده شده است.

معروف‌ترین سوشی‌های غربی:

فیلادلفیارول: در این سوشی از خیار، پنیرخامه‌ای و ماهی دودی استفاده می‌شود.

آلاسکارول : نزدیک ترین سوشی آمریکایی به سوشی سنتی ژاپن که در آن از ماهی سالمون خام استفاده می‌شود.

کالیفرنیارول: یکی از معروف‌ترین انواع سوشی که در آن از آووکادو، خیار و تخم ماهی یا کنجد استفاده می‌شود.

سوشی؛ پرچم دار سفره ژاپنی

بریتیش کلمبیا رول: ترکیبی از ماهی کبابی، خیار و سس شیرین که در کانادا رایج است.

رِینبورول، رول رنگین کمان : در این سوشی از چند نوع ماهی به همراه سبزیجات استفاده می‌شود و تفاوتش در آن است که ورقه‌های نازک ماهی و سبزیجات دور برنج را می‌گیرند و ترکیبات رنگارنگ و چشم نوازی می‌سازند.

مانگورول یا رول انبه: در این سوشی از میگوی سرخ شده و خمیر انبه استفاده می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج