۹۸۳۵۰۹
۲۵ نظر
۵۰۰۴
۲۵ نظر
۵۰۰۴
پ

عنصر مشترک ۷ کشور پیروز در نبرد با کرونا

به دنبال نمونه‌هایی از رهبری واقعی در بحران کرونایی جهان هستید؟ از ایسلند تا تایوان و از آلمان تا نیوزیلند زنان در حال نمایش قدرت خود برای مدیریت اوضاع آشفته خانواده انسانی هستند. در حالی که آمریکا با تمامی نهادهای قانونی‌اش در انتظار افزایش گرمای هوا برای نابودی کروناست، شیوع بیماری جهانی در فنلاند، ایسلند و دانمارک که از کشورهای سرد جهان هستند، نشان می‌دهد که مدیریت زنانه در بطن خود این گرما را دارد.

به دنبال نمونه‌هایی از رهبری واقعی در بحران کرونایی جهان هستید؟ از ایسلند تا تایوان و از آلمان تا نیوزیلند زنان در حال نمایش قدرت خود برای مدیریت اوضاع آشفته خانواده انسانی هستند. در حالی که آمریکا با تمامی نهادهای قانونی‌اش در انتظار افزایش گرمای هوا برای نابودی کروناست، شیوع بیماری جهانی در فنلاند، ایسلند و دانمارک که از کشورهای سرد جهان هستند، نشان می‌دهد که مدیریت زنانه در بطن خود این گرما را دارد.

بسیاری بر این باورند که این کشورها کوچک، کم‌جمعیت یا جزیره‌ای بوده و استثنائات زیادی دارند اما آلمان بزرگ، پیش‌رو و پرجمعیت است و در مقابل بریتانیا جزیره‌ای با تفاوت‌های فراوان. اما رهبران زن این کشورها به ما نشان داده‌اند که با قدرت و شیوه‌های منطقی و در عین حال زنانه کنترل امور را در دست گرفته و موفق عمل کرده‌اند. اما آنها چه چیزی به ما یاد می دهند؟

عنصر مشترک ۷ کشور پیروز در نبرد با کرونا

حقیقت

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان سریعا ایستاد و خطاب به هموطنان خود گفت که بیماری یک مشکل و باگ بزرگ است و می‌تواند بیش از ۷۰ درصد از جمعیت را مبتلا کند. او گفت: «موضوع جدی است»، «آن را جدی بگیرید». مرکل بیماری را جدی گرفت و مردم او را جدی گرفتند. تست کرونا در آلمان از همان ابتدای واقعه شروع شد. آلمان سریعا از مراحل انکار، خشم، ناآرامی، ترس و عدم شفافیت که در دیگر نقاط دنیا شایع بود، عبور کرد. آمار بیماری در آلمان با وجود شیوع و شناسایی زودتر بیماری بسیار کمتر از همسایگان اروپایی‌اش اعلام شد. نشانه‌های کنونی نیز حکایت از کاهش محدودیت‌های قرنطینه در آینده نزدیک در این کشور دارد.

«تسای اینگ-ون» رئیس منطقه تایوان از اولین کسانی بود که سریع‌ترین واکنش را نسبت به شیوع بیماری کرونا نشان داد. او در ماه ژانویه، درست زمانی که اولین نشانه‌های بیماری ظاهر شد، ۱۲۴ دستورالعمل را برای توقف شیوع ویروس معرفی کرد. او بر خلاف روش‌های رایج آن زمان از قرنطینه سفت‌وسخت در دیگر نقاط جهان استفاده نکرد. این رهبر تایوانی تاکنون بیش از ۱۰ میلیون ماسک را به آمریکا و اروپا فرستاده است. به گزارش سی‌ان‌ان مدیریت «تسای» در میان «بهترین‌های واکنش‌های جهان» در مبارزه با بیماری همه‌گیر کرونا قرار گرفته و این منطقه تنها ۶ مورد مرگ را گزارش کرده است.

عنصر مشترک ۷ کشور پیروز در نبرد با کرونا

«جاسیندا آردرن»، نخست‌وزیر نیوزیلند نیز خیلی زود همه جا را قرنطینه کرد با شفافیت کریستالی، بالاترین زنگ هشدار در این کشور را به صدا درآورد. با وجود شناسایی ۶ مورد مبتلا در نیوزیلند، او قرنطینه خانگی برای مسافران ورودی به این کشور را اجباری کرد و در اندک زمانی ورود خارجی‌ها را ممنوع کرد. «وضوح و قاطعیت» نیوزیلند را از یک طوفان بزرگ نجات داد. در اواسط ماه آوریل آنها تنها با ۴ مرگ مواجه شدند. در حالی که برخی از کشورها از حذف قرنطینه و محدودیت‌ها صحبت می‌کنند، «آردرن» به برخی از قوانین سخت‌گیرانه برای مبارزه با کرونا افزوده است. در حال حاضر نیز همه کسانی که از خارج به نیوزیلند بازمی‌گردند، به مدت ۱۴ روز باید در مکان‌های مشخص شده از سوی دولت قرنطینه شوند.

ایسلند تحت رهبری نخست‌وزیر «کاترین یاکوبسدوتیر» تست‌های رایگان ویروس کرونا را به همه شهروندان خود ارائه می‌کند. این موضوع کلید اصلی ممانعت از شیوع کرونا و درک دقیق از نرخ واقعی مرگ و میر ناشی از بیماری کووید -۱۹ است. بیشتر کشورها تست کرونا را به افرادی با علائم اکتیو بیماری محدود کردند اما ایسلند این تست را کامل و سراسری اجرا می‌کند.

تکنولوژی

با توجه به نسبت جمعیتی، ایسلند تا کنون ۵ برابر کره جنوبی تست غربالگری انجام داده است. ایسلند حدود ۳۶۴ هزار نفر و کره جنوبی بیش از ۵۱ میلیون نفر جمعیت دارند با این وجود نسبت تست‌های غربالگری کرونا در ایسلند نسبت به کره بیشتر برآورد می‌شود. ایسلندی‌ها همچنین با ایجاد یک سیستم غربالگری به مهار بیماری پرداختند و با استفاده از این روش مجبور به تعطیل کردن مدارس و دانشگاه‌ها نشدند.

«سانا مارین» فنلاندی در دسامبر سال گذشته جوان‌ترین رهبر دولت در جهان شد. او برای مبارزه با کرونا از اینفلوئنسرها در فضای مجازی استفاده کرد؛ اقدامی که شاید برای دیگر رهبران جهان هزاران سال طول بکشد. این زن جوان ۳۴ ساله فنلاندی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در هر گروه و رده سنی را جمع کرد و از آنها خواست تا اطلاعات واقعی و مستند برای مدیریت بحران را در اختیار فالوئرهای خود قرار دهند. او بر این باور بود که بسیار مردم روزنامه و آژانس‌های خبری را نمی‌خوانند.

عشق

«ارنا ارنا سولبرگ»، نخست‌وزیر نروژ از ایده خلاقانه‌ای برای گفت‌وگوی مستقیم با کودکان کشورش از طریق تلویزیون استفاده کرد. او در یک کنفرانس کوتاه مطبوعاتی به سوالات آنلاین تمام کودکان کشور پاسخ داد و به آنها گفت که احساس ترس در این شرایط کاملا طبیعی است. این شفافیت و حس مادرانه در کنار ماهیت کرونا باعث شد تا بسیاری از مردمِ هراسان، نفس راحتی بکشند.

در مجموع برقراری احساس همدلی و مراقبت درونی زنانه این رهبران با جامعه از دنیای دیگری می‌آید که همگی ما به خوبی آن را می‌شناسیم ... چه کسی تصور می‌کرد که این رهبران چنین واکنش‌هایی به بحران نشان داده و کارنامه‌هایی درخشان ارائه دهند.

این رهبران را با مردان بزرگ و قوی‌ای مقایسه کنید در میان بحران با سرزنش دیگران، بگیر و ببندهای قضایی و محکوم کردن رسانه‌ها به شیطنت مردم را گیج کرده و می‌ترساند.

نتیجه سال‌های تحقیقات متفاوت و گسترده نشان می‌دهد که رهبری زنان همواره متفاوت و سودمند بوده است. در مقابل بسیاری از نهادها، سازمان‌ها و کمپانی‌ها زنان را برای موفقیت به تقلید از رفتارهای مردانه تشویق یا مجبور می‌کنند. با این وجود رهبران زن ۷ کشور جهان «کیس‌های مطالعاتی» خوب با ویژگی‌های منحصر به فرد برای رهبران هستند که تمایل به آموزش مدیریت بحران دارند.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • ***-***

      کاش به مردهام یاد بدن چکار کنن بتونن اینام کنترل کنن کرونا رو

      پاسخ ها

      • بدون نام

        مردها در حال جنگ قدرت اند طبق معمول.کاش دنیا دست زنان بود

      • مسلمان

        زنان در اسلام نصف مرد هم حساب نمیشوند .

      • بدون نام

        درود بر زنان

    • بدون نام

      از همون قدیم دوست داشتم تو فنلاند باشم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        فنلاند و همه کشورهای اسکاندیناوی فمینیست اند.دست درازی به زنها و کالایی کردنشون موقوفه

    • بدون نام

      کاش تو ایرانم یه بار یه زن رئیس جمهور میشد

      پاسخ ها

      • دونالد ترامپ

        رييس شمهور هيچکارست

      • بدون نام

        در ایران عوام زنان رو بر اساس قیافه رئیس جمهور می کنند نه براساس فهم و درایت

      • من

        مثلا ابتکار؟ هر مردی ویا زنی کارامد نمیشه اینها زنها ی باسواد واقعی نه سهمیه ای واگاه وخوشفکر ومدرن ومتمدنن

    • بدون نام

      خدایش همین خانمهای خونه هم اگر نبودند خیلی از مردها را کرونا با خود می برد
      البته من خودم آقا هستم و باید ديگه اعتراف کرد چاره ای نیست

    • شهروند

      مطلب تعصبی خخخ اون چند کشور کوچک ک گفتی ک کسی آماری ازشون نداره اولا دوما سمت این خانمها چیه؟ سوما آلمان ک اوضاش مشخصه دیگه تعریفش چی بود؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        جاهایی که مردها همه کاره اند هم مشخصه.مثلا همین خاورمیانه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

      • بدون نام

        نمونه یک مرد واقعی بهانه های واهی و فرافکنی فرار از واقعیت تحقیر جنس مخالف برای قدرت نمایی بیشتر و متأسفانه همون عجز و ناتوانی یک جانبه گرایانه

      • زهره

        از او حروف که نشانه تمسخر داره مشخص تا درک واقعا فاصله ی زیادی هست

      • بینام

        تو دیگه کی هستی؟؟؟!!!! مدیریت خانم ها همیشه بهتره بوده و هست . نمونه تو همین خونه های کوچیک خودمون

      • بدون نام

        دنیا دست زنان که بود کشاورزی و اهلی کردن و ساخت خانه و یک جا نشینی اختراع شد تمدن شکل گرفت به دست مردان که افتاد اول چماق اختراع شد بعد استثمار زنان و چپاول و غارت همسایگان و جنگ و خونریزی شروع شد بعد شمشیر و بمب و تفنگ و موشک و اینطور شد که بشر بیست قرن فقط خونریزی و جنگ را دیده الان اگر بر عکس بشه زنان باز قحطی گرسنگی و بیماریهایی که حکومت مردان ایجاد کردن را از بین می برد تعصب بی جا نداشته باشید به مصر نگاه کنید زمانی که حکومتش مادرشاهی بود تمدن اول بود با ظهور اسکندر ملعون و مردسالاری مصر به قعر تاریخ سقوط کرد و دیگر نتوانست چیزی بر داشته هاش بیفزاید

    • بدون نام

      پرچم زنان همیشه بالاست برعکس مردان خشونت طلب و ...

      پاسخ ها

      • بدون نام

        پرچم‌مردها‌بالاست!

    • بدون نام

      کشورماهم که خداروشکر بادمجون کیلویی ۳ تومن جون آدمای غیر ژن خوک ۳تا ۱۰۰۰ ریال

    • بدون نام

      با این دید احتمالا رکورد دار بشیم تو کرونا و سندروم حاد تنفسی

    • محمد

      اینا همش کشکه
      بیماری که کل دنیا رو درگیر کرده رو نمیشه با یک پفتگوی تلویزیونی و اعلام سریع و چه و چه کنترل کرد
      این کش.رها یا هنوز به آخر پاییزشون نرسیدن یا ی اتفاق دیگه افتاده که درگیر نشدن

    • بدون نام

      زنان کلا شخصیتشون بهتراز مردهاست

    • محمد

      آفرین به این کشورها و مدیریت زنانه، اما
      حالا کدوم شون تحریم بودند؟
      یا اموال و دارایی هاشون به خاطر تحریم آمریکا بلوکه شده بود؟
      کدوم شون حتی از تجهیزات و پزشکی و دارو تحریم بودند؟
      ایسلند تست زیاد انجام داد، چون کیت تشخیص زیاد داشت
      همین طور آلمان و کشورهای دیگه

    • m

      اما دوستان واقعا بهتره یه زن شخص اول یه کشور باشه چون ثابت شده مدیریت بهتر و عقلانی تری دارند.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج