نان شکمپر؛ خوراکی مدرسهی بچهها
نان شکم پر دارای طعمی عالی و خوشمزه میباشد به طوری که کودکان نیز از طرفداران آن میباشند. از این نان میتوانید در پیک نیک و یا گردش استفاده کنید، زیرا ماندگاری آن زیاد است. اگر بچههای شما به مدرسه میروند باید به تغذیهی آنها اهمیت بدهید و برایشان غذا و یا ساندویچی تهیه کنید که برای آنها مقوی باشد.
وبسایت غذالند - بهناز: نان شکم پر دارای طعمی عالی و خوشمزه میباشد به طوری که کودکان نیز از طرفداران آن میباشند. از این نان میتوانید در پیک نیک و یا گردش استفاده کنید، زیرا ماندگاری آن زیاد است. اگر بچههای شما به مدرسه میروند باید به تغذیهی آنها اهمیت بدهید و برایشان غذا و یا ساندویچی تهیه کنید که برای آنها مقوی باشد. در طول یک هفته بیشترین زمان بچهها در مدارس میگذرد در نتیجه باید از مواد غذایی مقوی و مغذی استفاده کنید.
وعده غذایی کودکان در زمان رشد از اهمیت بالایی برخوردار است پس باید به آن رسیدگی کنید. این نان برای بچهها بسیار مفید و مقوی است. برای تهیه این نان به آرد شیرینی پزی، شیر، روغن، تخم مرغ، شیر، پودر خمیر مایه، نمک و شکر احتیاج دارید. شما میتوانید خمیر این نان را زیاد درست کنید و تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید و هر زمان به آن احتیاج داشتید میتوانید به راحتی درست کنید.
برای اینکه حجم خمیر زودتر دو برابر شود شکر و خمیر مایه را باهم مخلوط میکنیم و باید یک در روی آن قرار دهیم، این روش بسیار پر کاربرد است. این نان همانند همبرگر تهیه میشود با این تفاوت که نان همبرگر را نیز خودتان درست میکنید. اگر غذایی را خودتان از اول کار درست کنید بسیار سالمتر میباشد. با تهیه این نان به طور حتم کودکان از آن استقبال میکنند، زیرا شبیه غذاهای فست فودی است. میتوانید این نان را به تنهایی تهیه کنید و از مواد میانی متفاوتی برای تهیه آن استفاده کنید.
مواد لازم
- آرد شیرینی: ٣ لیوان تقریبا
- تخم مرغ: ١ عدد
- شیر یا اب ولرم: ١ لیوان
- روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
- پودر خمیر مایه: ١ قاشق مرباخوری
- نمک: ١ قاشق چایخوری
- شکر: ٢ قاشق چایخوری
مواد میانی:
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- پودر سیر: به مقدار لازم
- آرد سوخاری: به مقدار لازم
- پنیر ورقهای: ۴ عدد
- تخم مرغ: ۱ عدد
- وانیل: به مقدار لازم
مراحل پخت
۱. ۱ قاشق چایخوری شکر، شیر ولرم و پودر خمیر مایه را باهم مخلوط کنید.
۲. ١٠ تا ١۵ دقیقه به آن زمان دهید و حتما در حین استراحت درپوش روی آن بگذارید.
۳. سپس ٣ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
۴. تخم مرغ، بقیه شکر و نمک را با همزن بزنید سپس به آن مایع خمیر را اضافه کنید.
۵. ۲/۵ لیوان آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
۶. بقیهی آرد را روی میز بریزید و با خمیر ورز دهید.
۷. سپس خمیر آماده شده را درون ظرفی که چرب کرده اید بگذارید.
۸. روی خمیر را با سلفون یا پارچه بگیرید.
۹. به آن ١ تا ١/۵ ساعت استراحت بدهید تا حجمش دو برابر شود.
۱۰. در حین که به خمیر استراحت میدهید مواد میانی آن را آماده کنید.
۱۱. گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده را باهم مخلوط کنید.
۱۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری را اضافه کنید.
۱۳. سپس در روغن سرخ کنید.
۱۴. زمانی که خمیر آماده شد ورز میدهیم تا پفش بخوابد.
۱۵. به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید.
۱۶. خمیر را به اندازه گردی نعلبکی باز کنید.
۱۷. بر روی آن یک لایه پنیر ورقهای میگذارید.
۱۸. سپس از مواد میانی و دوباره پنیر ورقهای بگذارید.
۱۹. بعد خمیر را جمع کرده و گرد کنید.
۲۰. داخل سینی یا قالب موردنظر کاغذ روغنی بندازید.
۲۱. نانها را با فاصله ١ سانت کنار هم بگذارید.
۲۲. سپس روی آنها را با پارچه بپوشانید و بگذارید نیم ساعت بماند.
۲۳. سپس یک تخم مرغ، کمی وانیل و ١ قاشق شیر را مخلوط کنید و روی نانها بکشید.
۲۴. سپس سینی را داخل فر گرم شده با دمای ١٨٠ درجه بگذارید تا طلایی رنگ شود.
۲۵. پس از نیم ساعت نان شما آماده است.
نظر کاربران
عکس بیشتر بزارین
به نظرم درست نیست ازپودرسیر برای گوشت قرمزچه چرخ کرده چه غیره استفاده کرد...این پودر بیشتر روگوشت سفید اونم مرغ یاماهی جواب میده خوب درمیاد!