۷۸۲۴۴۸
۲۰ نظر
۵۵۱۸
۲۰ نظر
۵۵۱۸
پ

تفاوت‌های مهم سبک زندگی ۲۰ سالگی با ۳۰ زندگی

تفاوت سبک زندگی در قبل و بعد از ۳۰ سالگی برای بسیاری قابل لمس است. بحران ۳۰ سالگی واژه‌ای است که شاید بار‌ها آن را شنیده ایم، اما واقعا این بحران چگونه است؟ اگر دوست دارید که تفاوت زندگی در دهه ۲۰ سالگی را با ۳۰ سالگی بدانید، در ادامه مطلب همراه مان باشید.

برترین ها - ترجمه از پردیس بختیاری: تفاوت سبک زندگی در قبل و بعد از ۳۰ سالگی برای بسیاری قابل لمس است. بحران ۳۰ سالگی واژه‌ای است که شاید بار‌ها آن را شنیده ایم، اما واقعا این بحران چگونه است؟ اگر دوست دارید که تفاوت زندگی در دهه ۲۰ سالگی را با ۳۰ سالگی بدانید، در ادامه مطلب همراه مان باشید.

تفاوت‌های مهم سبک زندگی ۲۰ سالگی با ۳۰ زندگی

اوقات بیکاری

دهه ۲۰: در دهه ۲۰ زندگی، ما مسئولیت های زیادی بیرون از محیط کار یا دانشگاه نداریم. از این رو ترجیح می دهیم که وقت های بیکاری مان را با دوستانم سپری کنیم.

دهه ۳۰: در این دوران مسئولیت های دیگری مانند کار یا همسر و بچه داری هم به برنامه های روزمره ما اضافه می شود. از این رو ترجیح می دهیم که بیشتر وقت های بیکاری مان را صرف کارهای عقب افتاده کنند تا ملاقات دوستان.

گذراندن زمان

دهه ۲۰: در این دوران شما ترجیح می دهید که تمام وقت خود را یا با دوستان تان یا در شبکه های اجتماعی سپری کنید. در واقع تمام زندگی شما درگیر دوستان تان است به طوری که مدام به دنبال خبری از آنها یا پیدا کردن وقتی برای میهمانی و خوشگذرانی هستید.
دهه ۳۰: در این دوران شما تنهایی را بیشتر ترجیح می دهید. به عنوان مثال دوست دارید که به دور از اطرافیان تان در خانه تنها بنشینید و یک فنجان قهوه بنوشید.

تا دیر وقت بیرون ماندن

دهه ۲۰: شما در این دوران ترجیح می دهید که هر شب را تا دیر وقت بیرون از خانه بگذرانید.

دهه ۳۰: مسئولیت هایی که در این دوران دارید وادارتان می کند که شب ها زودتر بخوابید. از طرف دیگر، شما حوصله بیرون ماندن تا دیروقت را، آنهم هر شب، ندارید. به جای آن، دوست دارید که روی مبل راحتی خانه تان دراز بکشید و از تنهایی یا همجواری شریک زندگی تان لذت ببرید.

تفاوت‌های مهم سبک زندگی ۲۰ سالگی با ۳۰ زندگی

آشنایی با افراد جدید

دهه ۲۰: در این دهه همه ما دوست داریم که دامنه دوستان مان را بیشتر کنیم. عاشق آنیم که به میهمانی های مختلف بریم و با افراد گوناگون گپ بزنیم.

دهه ۳۰: اگر چه در این دوران ما هنوز هم دوست داریم که با افراد مختلف آشنا شویم اما افرادی که در زندگی مان اهمیت زیادی دارند، محدودند. از این رو سعی می کنیم که به جای آشنایی با افراد جدید، همان چند تا از دوستان قدیمی مان را حفظ کنیم.

مسافرت رفتن

دهه ۲۰: در این دوران اگر فرصتی پیش آید، کوله تان را بر پشت تان می اندازید و به سفرهای کوچک و دورهمی می روید، اما سفر رفتن اولویت زندگی تان نیست.

دهه ۳۰: یکی از علاقمندی های افرادی که در دهه ۳۰ زندگی شان به سر می برند، سفر رفت است. از آنجا که ما در این دوران درآمد مالی و به تبع استقلال بیشتری داریم، سفر رفتن نیز برایمان راحت تر است، بنابراین بیشتر از دهه ۲۰ زندگی مان به سفر می رویم.

شبکه های اجتماعی

دهه ۲۰: در این دوران ما عاشق آنیم که از خود و دوستان مان عکس بگیریم و آنها را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاریم. در واقع تمام اطرافیان مان از برنامه زندگی ما باخبرند.

دهه ۳۰: اما در دهه ۳۰ دیگر خبری از انتشار عکس های خانوادگی نیست. در واقع ما توجه مان به شبکه های اجتماعی کمتر می شود، به طوری که گاهی یادمان می رود لحظه هایمان را ثبت کنیم.

تفاوت‌های مهم سبک زندگی ۲۰ سالگی با ۳۰ زندگی

خجالتی بودن

دهه ۲۰: در این دوران ما در مورد این که دیگران چه فکری در مورد ما می کنند، نگرانیم. از این رو مدام حواس مان به اطراف است یا مثل زمانی که عکسی را منتشر می کنیم، دائم نگران نظراتی که دیگران در مورد آن می دهند، هستیم.

دهه ۳۰: اما بر عکس دهه ۲۰ سالگی، ما خیلی به این که دیگران در مورد ما چه فکری می کنند، اهمیت نمی دهیم. مثلا دیگر برایمان مهم نیست که اطرافیان مان صورت بدون آرایش ما را ببینند یا این که عکس هایی که ما در آنها بد افتاده ایم را منتشر کنند.

انتظارات مان از دیگران

دهه ۲۰: ما انتظار داریم که دیگران در کوتاه ترین زمان ممکن جواب زنگ یا پیغام های ما را بدهند و آخر هفته هایشان را برای ما خالی بگذارند، که اگر غیر این باشد، نگران می شویم و به دنبال دلیلش می گردیم.

دهه ۳۰: پس از پشت سر گذاشتن ۳۰ سالگی، ما می فهمیم که زندگی سختی های خودش را دارد، از این رو اگر کسی برای ما وقت نگذاشت، نه به دلیل دلخوری، بلکه به دلیل مشغله های زندگی ست.

تفاوت‌های مهم سبک زندگی ۲۰ سالگی با ۳۰ زندگی

نه گفتن

دهه ۲۰: در این دوران ما هنوز «نه» گفتن را نیاموخته ایم. از این رو به تمام خواسته ها جواب مثبت می دهیم.

دهه ۳۰: در دهه ۳۰، زندگی ما نظم بیشتری پیدا می کند و به معنای واقعی هدفمند می شود، بنابراین ما نمی توانیم به هر خواسته ای جواب منفی دهیم. در واقع «نه» گفتن را می آموزیم و از این بابت نیز خوشحالیم.

ارزش وقت را دانستن

دهه ۲۰: در این دوران گذر زمان برایمان اهمیت زیادی ندارد، به عنوان مثال ما حاضریم ساعت های زیادی را در خیابان و تاکسی ها به هدف ملاقات دوستان مان بگذرانیم اما از اتلاف وقت مان هم نهراسیم.

دهه ۳۰: اما در این دوران زمان برای ما اهمیت زیادی پیدا می کند. به عنوان مثال ترجیح می دهیم که مسیرهای کمتری را در ترافیک بگذرانیم تا بتوانیم از هر لحظه زندگی مان نهایت استفاده را ببریم.

تفاوت‌های مهم سبک زندگی ۲۰ سالگی با ۳۰ زندگی

ارتباط با همکاران

دهه ۲۰: افرادی که در دهه ۲۰ زندگی شان کار می کنند، زمان بیشتری را با همکاران شان می گذرانند. از آنجا که آنها مسئولیت های زیادی ندارند، حتی بیشتر از زمان مقرر در شرکت می مانند.

دهه ۳۰: در این دوران افراد ترجیح می دهند که به جای همکاران، زمان شان را بیشتر با خانواده شان سپری کنند، از این رو هر چه سریع تر کارهایشان را به اتمام می رسانند و روانه خانه می شوند.

اهمیت کیفیت بر کمیت

دهه ۲۰: در این دوران ما به دنبال آن هستیم که بر جمع دوستان یا حتی فالوورهایمان بیافزاییم. آنچه مهم است، تعداد دوستان مان است حتی اگر آنها را در دنیای واقعی ندیده باشیم.

دهه ۳۰: پس از ۳۰ سالگی، دیگر تعداد دوستان ما اهمیتی ندارد، بلکه آنچه مهم است کیفیت رابطه هاست.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالی بود این مطلب باعث شد کمتر به دخترم گیر بدهم تا انشالله به سلامت از این مرحله عبور کنه.بامید موفقیت همه دختران و پسران سرزمینم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خوش بحال دخترتون

    • دختر بدون نام

      ممنون پدر. خیلی گیر میدی

  • بدون نام

    در مورد من خيلي درست بود

  • بدون نام

    شروع هر دهه برای من بحران بوده. اما همیشه در این بحران ها رشد کردم و شناخت بیشتری از خودم و زندگیم پیدا کردم.

  • بدون نام

    وای واقعا درست بود :))))

  • mary

    کاملا درسته، دوره ۲۰ سالگی فقط رفیق بازی و گشت و گذاره ولی وقتی وارد ۳۰ سالگی میشی خیلی چیزا عوض میشه کلا دنیا برات یه جور دیگه میشه

    پاسخ ها

    • نـعـیـم

      من که هنوز به هیچکدوم نرسیدم

  • بدون نام

    ۲۰ تا ۳۰ سالگیمو مثل پیرمردا زندگی کردم ، تو تنهایی و افسردگی ، بدون دوست و رفیق و تو خونه
    ایشالا ۳۰ به بعد خوب باشه

    پاسخ ها

    • مه

      ان شالله

  • بدون نام

    جالب بود و واقعی. ممنون

  • بدون نام

    از این سبک مطالب بیشتر بذارید خوبه

  • بدون نام

    كاملا درسته، سي سالگي واقعا سن خوبي است، دوست داري براي خودت كارايي رو انجام بدي كه تا حالا فرصت نداشتي... خودت رو بيشتر دوست داري و همين طور اعتماد به نفس بالاتري داري .

  • غفراني

    كاملاً درست من هميشه فكر ميكردم نزديك شدن به سي سالگي خيلي غم انگيز باش اما الان ميبينم اصلاً اينطور نبود سي سالگي هم يه دهه اززندگي كه اما سعي ميكنه قدر فرصت هاش بيشتر بدونه

  • مبین

    احساس میکنم در سن و سال ۲۰ سالگی ایم وارد دهه سوم زندگی ایم شدم ... خیلی واسم سخته ...

    پاسخ ها

    • Sara

      منم همينطور

  • مهتاب

    چه دندان های سفید و ردیف و قشنگی!

    پاسخ ها

    • نـعـیـم

      !!!!

  • fat

    ماهایی که الان بیست سالمونه، داریم در این زمانه مثل سی ساله ها زندگی میکنیم...

  • بدون نام

    اين مملكت دهه هاي زندگي رو هم قاطي پاتي كرده طوري كه اين مطلب در مورد خيلي از ٣. ساله هاي ما صدق نمي كنه چون بنده خداها نه كار دارند نه زندگي نه هيچي ديگه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج