۷۵۲۴۴۰
۸ نظر
۵۴۲۶
۸ نظر
۵۴۲۶
پ

چگونه آشپز بهتری باشیم؟

‌می‌خواهید آشپز خوبی باشید؟ لازم نیست زیرنظر سرآشپز سال‌ها آموزش ببینید؛ فقط کافی است از اسرار دنیای آشپزی سردربیاورید.

روزنامه شهروند: ‌می‌خواهید آشپز خوبی باشید؟ لازم نیست زیرنظر سرآشپز سال‌ها آموزش ببینید؛ فقط کافی است از اسرار دنیای آشپزی سردربیاورید. رازی که می‌گوید برای آشپز خوب‌بودن تنها کافی است اصول صحیح آشپزی را بدانید.

چگونه آشپز بهتری باشیم؟

۱. برای از بین‌بردن تلخی کاهو کافی است چنددقیقه‌ای آن را داخل محلول آب سرد و نمک قرار بدهید.

۲. میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چندساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و له نشوند.

۳. یادتان باشد همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب، گازی از خود متصاعد می‌کند که به بهتر رسیدن سایر میوه‌ها و سبزی‌ها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده کنید.

۴. هنگام سرخ‌کردن موادغذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتیگراد بالاتر نبرید. بعد از هربار سرخ‌کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید، اما بعد از ۸بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ‌شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن‌شان خوب گرفته شود.

۵. برای خوش‌طعم‌شدن ماهی سرخ‌شده، چنددقیقه‌ای آن را در شیر نمک‌زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده‌شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قراردادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.

۶. هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

۷. برای جلوگیری از وارفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

۸. اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده، چنددقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

۹. برای گرفتن بوی پیاز قبل از خردکردن آن در غذا، اجازه دهید ۵دقیقه در آبجوش قل بزند، حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چندساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.

۱۰. برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.

۱۱. برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو، آن‌ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

۱۲. اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌های قرمزرنگ حفظ شود، آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

۱۳. اگر گوجه‌فرنگی‌ای خریده‌اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

۱۴. برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

۱۵. برای این‌که برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج درحال جوش بریزید.

۱۶. اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳- ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

۱۷. اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

۱۸. برای تردشدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن‌ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چنددقیقه داخل فریزر قرار دهید، هم بسیار ترد خواهد شد.

۱۹. برای سرخ‌شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیاز‌ها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.

۲۰. به جای شکستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم‌مرغ وارد غذا نمی‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ممنون خوب بود

  • آرتا

    نکات ریز و کاربردی بود ممنون...

  • بدون نام

    عالی بود

  • بدون نام

    بهترین محل نگهداری شوید و ونعناع و زعفران و روغن زیتون کجاس؟کابینت یا یخچال؟

  • بدون نام

    روشِ گرفتنِ تلخیِ لیمو عمانی در خورش چیه؟ همیشه خورشام تلخن!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      لیمو رو با چنگال سوراخ بزنید. بعد در آب جوش حدود سه چهار دقیقه بجوشونید و آبش رو دور بریزید

    • بدون نام

      ذانیم ساعت بزارش توکاسه اب بعد بنداز توغ

    • لیلا بانو،

      لیمو رو اخر سر ب خورش اضافه کنید
      یا ازنکه تا 20 دقیقه داخل اب براریدش تا تلخیش گرفته شه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج