اظهارنظر امین تارخ درباره آقازادهها و پدرانشان
در تازه ترین قسمت مستند «بوی خون» امین تارخ صحبت های مفصلی درباره سریال «آقازاده» و نقش حاج رضا بیان کرد.
خبرآنلاین: در تازه ترین قسمت مستند «بوی خون» امین تارخ صحبت های مفصلی درباره سریال «آقازاده» و نقش حاج رضا بیان کرد.
امین تارخ که نقش حاج رضای سریال «آقازاده» با کارگردانی بهرنگ توفیقی را ایفا میکند، در مستند بوی خون درباره پیچیدگی این نقش و آقازادهها صحبت کرد.
امین تارخ درباره پیچیدگی نقش حاج رضا گفت: «شخصیت حاج رضا در این سریال یکی از نقشهای پیچیدهای است که بازی کردهام. من تعداد زیادی نقش حاج رضا در سینما و تلویزیون بازی کردهام که یکی دو تا از آنها جزو متفاوتترین نقشها بوده. البته یک نقطه مشترک میان همه آنها یعنی معترض بودن و نشان دادن اعتراض وجود داشته است.
۱۳ - ۱۴ سال پیش در سریال «سفر سبز» هم نقش یک حاج رضا را داشتم که شخصیت پاک دست اما معترضی داشت.»
او ادامه داد: «حاج رضا در سریال «آقازاده» هم در ظاهر و اصولا، بسیار قابل دفاع، پاک دست و دوست داشتنی است.»
این بازیگر پیشکسوت درباره پیچیدگی های شخصیت حاج رضا این طور توضیح داد: «حاج رضای سریال، صاحب یک شخصیت پیچیده ای است و همه سعی و تلاش من به عنوان بازیگر و آقای عنقا و توفیقی به عنوان نویسنده و کارگردان این بوده که این نقش، اصطلاحا روی دست فیلمنامه و سریال نماند و تکلیفش در انتها با بیننده مشخص شود. او شخصیتی نیست که در طول تماشای سریال، ایجاد انزجار کند یا محبوبیت صد درصد داشته باشد اما ممکن است در انتهای سریال، یک پایان دگرگون و دراماتیک از خودش نشان دهد که تاکیدی بر دراماتیزه بودن این شخصیت است.»
تارخ، حاج رضا را شخصیتی متعهد توصیف کرد و گفت: «حامد (سینا مهراد) جوان است و واکنش هایش به اقتضای سن و سالش، پس کسی باید او را آرام کند و آرامش بخش باشد. نقش پدرانه حاج رضا را اینجا می بینیم. نقشی که برخاسته از یک اعتقاد است و همین اعتقاد است که باعث آرامش می شود.»
این استاد بازیگری در پایان عنوان کرد: «هیچ آقازادهای در عرض چند شب رشد نمیکند مگر اینگه خودش یا پدرش دزد باشد!»
مستند «بوی خون» با هدف واکاوی پرونده های مطروحه در سریال «آقازاده» به کارگردانی وحید سعیدی، نویسندگی احمد رنجبر و تهیه کنندگی سید امیر موسوی نیا ساخته شده است. این مستند یکشنبهها در پلتفرمهای فیلیمو و نماوا منتشر میشود.
نظر کاربران
حاج رضا یا نخود هر آش که قصد دارد همه را موعظه کند وخود را تافته جدا بافته بداند.