۱۰۲۲۱۴۷
۴۱ نظر
۵۶۱۷
۴۱ نظر
۵۶۱۷
پ

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

در این دستور پخت طرز تهیه ماکارونی خوشمزه‌ی ایرانی با گوشت چرخ کرده و ته‌دیگ سیب‌زمینی را آموزش می‌دهیم.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: در این دستور پخت طرز تهیه ماکارونی خوشمزه‌ی ایرانی با گوشت چرخ کرده و ته‌دیگ سیب‌زمینی را آموزش می‌دهیم. ماکارونی یکی از غذا‌هایی است که بین ما ایرانی‌ها بسیار طرفدار دارد؛ تا جایی که احتمالا در فهرست غذا‌های محبوب همه یکی از چند رتبه‌ی برتر را کسب می‌کند.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

غذایی که ما در ایران به نام ماکارونی می‌شناسیم در واقع همان اسپاگتی است که به شیوه‌ی خاص ما ایرانی‌ها پخته می‌شود. ما ایرانی‌ها برای پختن ماکارونی، بر خلاف ایتالیایی‌ها که اسپاگتی را تنها آبکش می‌کنند، آن را همراه با مایه‌ی ماکارونی دم می‌کنیم.

ما در این دستور پخت یکی از مرسوم‌ترین روش‌های پخت ماکارونی با گوشت را استفاده و برای ته‌دیگ از سیب‌زمینی استفاده کرده‌ایم. البته ته‌دیگ ماکارونی می‌تواند نان یا حتی خود ماکارونی هم باشد. در هر حال چیزی که مسلم است، این است که ته‌دیگ ماکارونی حتی از خود آن هم محبوب‌تر است!

اگر دنبال روشی برای پختن ماکارونی هستید که باعث شود همه انگشت‌هایشان را هم با غذا بخورند، حتما این دستور پخت را امتحان کنید.

مواد لازم (برای ۵ نفر)

  • اسپاگتی: ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده نگینی: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
  • آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر پاپریکا و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

طرز تهیه

۱. پیاز خرد شده را با مقدار مناسبی از روغن تفت دهید تا جایی که طلائی شود. روغن نباید خیلی کم باشد.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۲. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا جایی که آب آن کشیده شود و به روغن بیفتد. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را اضافه کنید.

میزان رب گوجه فرنگی با توجه به رنگ آن می‌تواند متغیر باشد. ولی دقت کنید که میزان ربی که استفاده می‌کنید باید برای رنگ دادن به ۵۰۰ گرم ماکارونی کافی باشد. پس در استفاده از رب صرفه‌جویی نکنید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۳. بعد از اینکه رب تفت خورد و رنگ انداخت، آویشن و سس کچاپ را اضافه و میزان نمک مایه‌ی ماکارونی را اندازه کنید. دقت کنید که مایه‌ی ماکارونی باید خوش‌نمک باشد. مایه‌ی ماکارونی آماده شده را کنار بگذارید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۴. در یک قابلمه‌ی دیگر به اندازه‌ی کافی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس مقدار کافی نمک، روغن و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. اسپاگتی را در قابلمه‌ی آب بریزید و اجازه دهید بپزد. زمانی که ماکارونی نرم شد آن را آبکش کنید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۵. در همان قابلمه ۲ تا ۳ قاشق روغن همراه با کمی زردچوبه و نمک بریزید و سیب‌زمینی‌های حلقه شده را کف آن بچینید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۶. روی ته‌دیگ سیب‌زمینی یه لایه از ماکارونی آبکش شده و یک لایه مایه‌ی ماکارونی بریزید و باهم مخلوط کنید. با این کار هم می‌توانید تناسب مواد نسبت به هم را بسنجید و هم اگر ماکارونی از اطراف ته‌دیگ ببندد، مزه‌دار و لذیذتر می‌شود. این کار را تا اتمام ماکارونی و مایه‌ی آن ادامه دهید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۷. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه دم بکشد.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۸. تناسب بین مایه‌ی ماکارونی و اسپاگتی بسیار مهم است. می‌توانید از قارچ و فلفل دلمه‌ای هم در مایه‌ی ماکارونی استاده کنید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

نکته: ماکارونی را می‌توانید بسته به ذائقه‌تان، با گوشت مرغ و یا سویا درست کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ما که مدتهاست ماکارونی را با سویا می خوریم چون گوشت بسی گران است

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بسی!!

    • بدون نام

      فقط خدا کمکمون کنه دیگه

    • بدون نام

      با قارچ و فلفل دلمه ای هم خوشمزه میشه بدون گوشت وسویا

    • مینی

      با سیب زمینی نگینی و قارچ و فلفل دلمه.

  • بدون نام

    ماکارونی دم بکشه خوبه چیه جدیدا مد شد دم نکشیده بعد ابکشی میخورن ..دل درد میگیرن..اون وقت اسمشو میذارن کلاس

    پاسخ ها

    • بدون نام

      میگن ما کارونی که دم بکشد،قند آن بالا میرود،ومضر است خصوصا برای کسانی که دیابت دارند.

    • اردشیر

      اونجوری خوشمزس، اینجوری هم خوشمزس، بیاییم به ذائقه هم احترام بذاریم

    • بدون نام

      از خودتون حرف الکی در نیارید. کسی شکم درد نمیگیره، چون اصول خوردن ماکارونی اینکه که دم نکشیده باشه، اینطوری نشاسته اش کمتر آزاد میشه و دیگه باعث چاقی نمیشه. در ضمن این غذا ایتالیاییه و اونا هیچوقت ماکارونی رو دم نمیکنن. پس وقتی بی اطلاعید ،بهتره دهان باز نکنید به حرف زدن.

    • سعید

      ماهم دم میکنیم ولی دم کردش سنگینتر و دیرهضم تر میشه

    • ناشناس

      بدون نامی که پرچم فرانسه داره کاملا درست میگه ولی منم یه وقتایی دلم برای ماکارانی دم کشیده که قبلنا میخوردم تنگ
      میشه. جالب اینه که اون موقع برای خوردن ماکارونی دم نشده با سس و مخلفات قبل از ریختن توی دیگ برای دم شدن شوق زیادی داشتیم

  • بدون نام

    ماکارونی هم گرون شده شده غذای لاکچری

  • بدون نام

    ایرانی؟ من تا جایی که میدونم ماکارونی از ایتالیا اومده

    پاسخ ها

    • بدون نام

      با این روش اونا درستش نمی کنن
      دم کردن و..ندارن

    • بدون نام

      جناب با طرز پخت ایرانی گفتن

  • بدون نام

    آقایان نسل قدیم معمولا دوست ندارن! من بابام زیاد خوشش نمیامد. برای همراهی با ما میخورد.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      پدر من که اصلا نمی خورند!

    • رویا

      یه بارکمی ماکارونی برای گربه بردم ، نخورد شوهرم گفت ببین حتی گربه هم ماکارونی نمیخوره اونوقت انتظار داری من بخورم

    • بدون نام

      من بابام که فرار رو بر قرار ترجیح میده میتونیم به عنوان باج ازش استفاده کنیم

    • فضیلت

      دقیقا...

  • زهره

    ما هم ماکارونی با سویا میخوریم.چون گوشت گرونه
    اما باز مشوهرم خیییییییییییلی دوست داره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ما گیاه خواریم و کلا ماکارونی رو با گیاهان درست میکنیم، خیلیم دوست داریم و خوشمزه است. هر هفته می خوریم

    • بدون نام

      ما چون گیاهخواریم ، ماکارونی رو یا با سویا درست میکنیم و یا با قارج ( در ترکیب با سبزیجات دیگه مثل هویچ رشته ای خرد شده، سیب زمینی و ادویه هایی مثل پودر آویشن و پودر سیر)، خیلی هم خوشمزه میشه و عاشقشیم. در واقع گوشت داشتن یا نداشتن ماکارونی نیست که تو خوشمزگیش تاثیر داره ، ،بلکه طعم سازی درسته که خوشمزه اش میکنه.

  • بدون نام

    من چندان علاقه ای به ماکارونی ندارم بعد یه دوستی داشتم اگر هر روز ماکارونی میخورد کمش بود

    پاسخ ها

    • دکتر

      خوشمزس

    • بدون نام

      او یک انسان واقعی بوده ولی شما برات متاسفم

  • بدون نام

    فقط سیصد گرم گوشت زیاد نیست بقیه دستورش خوب بود واقعا نمی صرفه این همه گوشت استفاده کرد

  • الی

    من یک سوم لیوان آب توی مایه ماکارونی میریزم و درش رو میبندم تا جوش بیاد
    ماکارونی هم یه کم زودتر آبکش میکنم(چون تو مایه آب ریختم و ماکارونی باهاش زیادی بپزه خمیر میشه)
    بعد با مایه قاطی میکنم و میزارم دم بکشه ،طعم و رنگشش عالی میشه و به خورد ماکارونی میره

    پاسخ ها

    • ناشناس

      حتما امتحان میکنم

  • بدون نام

    اخه درست کردن ماکارونی چقدر کار داره که با آب وتاب دستورش میزارید

  • سمیرا

    البته اگر به مایه ماکارانی یا ته دیگ سیب زمینی کمی کنجد اضافه کنید یا برحسب ذایقه کمی نخودفرنگی داخل ماکارانی بریزید خوشمزه تر میشه

  • بدون نام

    من به خاطر گرونی گوشت از قارچ ریز شده استفاده می کنم اون هم فراوون از سویا خوشم نمیاد، امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      با سویا هم خیلی خوشمزه میشه اتفاقا . فقط باید خوب طعم سازی شه و رب به اندازه کافی داشته باشه

  • محبوب کریمی

    من از ماکارانی متنفرم

  • سعید

    عزیزان زیاد از سویا و ذرت و پفیلا مخصوصا برای کودکان استفاده نکنید چرا که تراریختس و باعث آسیب ژنتیکی میشه

    پاسخ ها

    • ناشناس

      اونایی که توی ایرانه اینطوره

  • بدون نام

    یعضی از کاربران گفتن که چون گوشت گرونه ما سویا استفاده میکنیم،پیشنهاد میکنم به جای پولی که بابت پیتزا و فست فود میدید با همون پول میشه گوشت خرید

  • اسما بهمنی

    من فردا را خیلی خیلی دوست دارم خوشمزه خیلی خیلی خوشمزه میکنه و میتونی بخوری از غذای خیلی خوشمزه

  • اسما بهمنی

    خیلی خوشمزه است این غذا خیلی دوست دارم، با سویا خیلی دوست دارم

  • سارا خیری

    سس کچاپ چه کارست؟

  • بدون نام

    به نظرم غذای خوشمزه ای هست هرکسی یک جور درست می کند و من سوالی دارم آیا می شود ماکارونی توی ماهیتابه درست کرد یا خیر ممنون می شوم جواب بگیرم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج