هشدار عبدی درباره احتمال فیلترینگ اینستاگرام
عباس عبدی در روزنامه شهروند نوشت: هنوز آثار و تبعات منفی فیلترینگ تلگرام جلوی چشمان همگان رژه میرود که پرونده فیلتر سایر شبکههای اجتماعی نیز روی میز مجلس گذاشته شده است. مجلسی که قرار بود مسائل اقتصادی مردم را حل کند، مشغول تغییر نام اماکن و فیلترینگ شبکههای اجتماعی شده است، غافل از اینکه فیلترینگ شبکههای اجتماعی دقیقا به معنای آجرکردن نان عدهای و نیز کوبیدن آب در هاون است.
عباس عبدی در روزنامه شهروند نوشت: هنوز آثار و تبعات منفی فیلترینگ تلگرام جلوی چشمان همگان رژه میرود که پرونده فیلتر سایر شبکههای اجتماعی نیز روی میز مجلس گذاشته شده است. مجلسی که قرار بود مسائل اقتصادی مردم را حل کند، مشغول تغییر نام اماکن و فیلترینگ شبکههای اجتماعی شده است، غافل از اینکه فیلترینگ شبکههای اجتماعی دقیقا به معنای آجرکردن نان عدهای و نیز کوبیدن آب در هاون است.
بگذریم از اینکه قاضی دستوردهنده فیلتر تلگرام، اکنون در دادگاه مفاسد اقتصادی بهعنوان متهم، منتظر است تا نوبت دفاع به او برسد!
پرسش این است که چرا مدیریت جامعه ایران با پسدادن آزمون فیلترهای پیشین، دوباره میخواهد دست به تکرار یک اقدام شکستخورده بزند؟ اقدامی که بهمراتب بدتر از قبلیهاست. قضیه این نیست که این شبکهها بدآموزی ندارند، که دارند، ولی کدام امکان درجهان است که عوارض سوء و بدآموزی نداشته باشد؟ اگر براساس تبعات منفی آنها باید تصمیم گرفت، در این صورت خیلی از مظاهر تمدن را باید ممنوع و لغو کرد.
متأسفانه باید گفت که فیلتر تلگرام یکسره (بدون اغراق) زیان بود. هم برای فیلترکنندگان و هم برای مردم. چرا؟
اول، اینکه کسبوکار را کاهش داد که برای جامعه زیانبار است. دوم، در عمل اثر تعیینکنندهای در کاهش استفاده از آن نگذاشت و پس از اندکی کاهش دوباره افزایش یافت.
سوم، نیروهایی از آن بیرون رفتند که به ساختار حکومت نزدیکتر هستند. خارجشوندگان نیز پس از مدتی بیسروصدا برگشتند.
کافی است به این خبر توجه کنید که: «رئیس سازمان فناوری کشور اعلام کرد که بعد از فیلترشدن تلگرام، کانالهای مذهبی ۳۳درصد کاهش یافتند؛ درحالی که سهم پستهای وایرال غیراخلاقی در همان سطح ۴درصد باقی ماند! فیلتر تنها فرصت بیان جامعه مذهبی را از خودشان گرفت! مسدودسازی شبکههای اجتماعی، قهرکردن با فرصت بزرگ حضور و شنیدهشدن است.»
چهارم، بدتر از همه موجب رواج استفاده از فیلترشکن شد که از یکسو عملی به ظاهر خلاف است و از سوی دیگر سایتها و شبکههای مستهجن را نیز در دسترس عموم قرار داد!! فیلترشکنها عوارض اطلاعاتی دیگری نیز دارد که افراد مطلع و فنی باید درباره آن توضیح دهند.
چنین کاری را چه باید نامید؟ هرچه میخواهید نام دهید، ولی پرسش مهمتر این است که چرا دوباره فیل آقایان یاد هندوستان کرده و میخواهند شبکه دیگری را فیلتر کنند؟! منطق این کار چیست؟ کدام خیری در آن وجود دارد و کدام زیانی را از این کار کم کردهاند؟ روشن است که این فقط یک اقدام نمادین خواهد بود تا بگویند که ما کاری کردهایم. پاسخی است به اینکه چرا نمیتوانیم درحوزههای ضروری جامعه، ازجمله اقتصاد کاری کنیم، ولی فرق فیلترینگ در اینباره با نوبت پیش در این است که در همان حد کاهش موقتی تلگرام نیز استفاده از اینستاگرام کاهش نخواهد یافت. پس میپرسید منطق این کار چیست؟ اگر فروش فیلترشکن پشت ماجرا نباشد، احتمالا منطق آن بیمنطقی است.
نظر کاربران
میدانند به عیر از ضرر فا یدهای ندارد فقط در ضاهربگن مجلس انقلابی
اینهمه کسبو کار اینستاگرامی چی میشه پس!!!
دیگه شورشو در آوردین.عوض اینکه بفکر مشکلات مردم باشن رفتن چسبیدن به اینستاگرام.
پاسخ ها
هرکشوری روزبه روزدرحال پیشرفت است.اماایران داره پس رفت میکنه.
بدبختی اونجاست که الان هر بچه و نوجوانی داره با فیلتر شکن تلگرام رو باز میکنه ،فیلتر شکن میتونه خیلی از سایتهای غیر اخلاقی رو هم باز کنه و خانواده خبر نداشته باشه .
فرهنگ و ارزش و فکر جوانان برای اقایون کوچکترین ارزشی نداره اینها فقط به فکر دشمن هستند که خدا ناخواسته از دشمن غافل نشن
دوستانه آقا زاده به فناوری تولید فیلتر شکن دست پیدا کردن، پسر آقای قالیباف هم همینطور، در تلاشند که فیلتر کنن که فیلتر شکن بفروشن
نشان میده مخالفین بیشتر هستند والا چرا فیلتر. اینستا و تلگرام یک وسیله همگانی برای اطلاع رسانی است .فیلتری ها حرفی برا گفتن ندارند کم اوردند
میشه تورم وگرانی وقیمت خودرو واجاره مسکن رو فیلتر کنید یا نمیصرفه؟
دولت عقب افتاده
عزیزان اشتباه نکنید این فیلتر کردن ها ودرمقابل فروش vpn از طرف خودشوندرآمدی درحد نفت واسشون داره وگرنه همه میدونیم که باvpn براحتی کلیه سدها شکسته خواهد شد منتها بحث سرلحاف ملاست نه محدود کردن همش برای درآمدزایی وفساده مالی است چون میدونند تلگرام درایران کاربران چندده میلیونی داره ازاین طریق میخوان کاسبی کنند وگرنه هیچ مدل نمیشه مسدودش کرد مگر تلگرام مسدود شده بهرحال ابن نیز میگذرد