۱۵۰۰۵۵۶
۱ نظر
۲۵۵۰
۱ نظر
۲۵۵۰
پ

امیدواری مدال‌آور المپیکی به قهرمانی پرسپولیس

ناهید کیانی گفت: به قهرمانی پرسپولیس در این فصل امید دارم.

طرفداری: پرسپولیسی بودن ناهید کیانی بر هیچکس پوشیده نیست و این تکواندوکار پرافتخار کشورمان بارها در محافل عمومی به این قضیه تاکید داشته است.

IMG_20250318_225555_893

ناهید کیانی درباره اوضاع و احوالش پس از پایان المپیک توکیو گفت: من بعد از المپیک توکیو سختی زیادی کشیدم. هر سختی در مسیر برای ما اتفاق بیفتد، ما را یک قدم به هدفنزدیک‌تر می‌کند. من از لحاظ روانی خیلی تحت فشار بودم و بعد از المپیک توکیو افسردگی شدید گرفته بودم.که شاید بیرون آمدن از آن کار هرکسی نبود.

او افزود: بعد از آن به این فکر می‌کردم که خودم را هرطور شده باید به مردم ثابت کنم و همیشه در تمام لحظلات زندگی‌ام هدفم خوشحال کردن مردم بود. دلم از آن‌ها گرفته بود چون عاشقانه دوست‌شان دارم.

ناهید کیانی درباره پرسپولیسی بودنش گفت: من از بچگی پرسپولیسی بودم. چون خانواده ما پرجمعیت است نصفی از ما استقلالی بودیم و نصف هم پرسپولیسی. برای همین دربی‌ها شیرین بود و کل کل می‌کردیم. امیدوارم هرچه سریع‌تر پرسپولیس به صدر جدول صعود کند. به قهرمانی پرسپولیس در پایان فصل امید دارم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سرخ

    اکثر ورزشکارها ، هنر پیشه ها و خواننده ها پرسپولیسین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج