۱۵۰۰۴۳۹
۱۸۶۱
۱۸۶۱
پ

عقل رونالدو در عربستان پرید!

دارنده ۵ توپ طلای بهترین بازیکن در فوتبال عربستان از یک فوتبالیست حرفه‌ای به بازیکن عصبی تغییر چهره داد.

فارس: «رونالدو عقلش را در لیگ عربستان از دست داد!»، این گزارش امروز (سه شنبه) نشریه الکوره درباره وضعیت بد اسطوره پرتغالی بعد از ۲ سال حضور در فوتبال عربستان است.

اسطوره پرتغالی در این مدت در ۱۰ جام برای قهرمانی با النصر رقابت کرد و تنها یک جام کسب کرد تا در ۹۰ درصد تورنمنت‌ها ناکام بماند و با بدترین کارنامه فوتبالی در کسب جام به سیم آخر بزند.

رونالدو در مدت ۲ سال گذشته چندین اقدام غیرورزشی و غیراخلاقی نسبت به هواداران رقبا و همبازی‌هایش انجام داد تا به نوعی بدترین کارنامه اخلاقی در دوران فوتبالی‌اش را در عربستان تجربه کند.

1

نشریه الکوره می‌نویسد که رونالدو در مدت ۲ سال ۷ بار از کوره در رفته و با ۷ اقدام غیراخلاقی باعث جنجال آفرینی شده که این اقدامات در این مدت کوتاه نشان از دست رفتن عقلانیت رونالدو است.

براساس گزارش این رسانه بین المللی، فشار روانی روی رونالدو به دلیل ناکامی‌های متعدد با النصر در فوتبال عربستان را می‌توان منشا اصلی این رفتارهای پرخاشگرایانه رونالدو دانست.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج