۱۴۹۵۷۴۷
۱ نظر
۴۱۶۱
۱ نظر
۴۱۶۱
پ

یک گلر استقلالی، گزینه جانشینی گوندوز شد!

دو باشگاه آسیایی رقیب پرسپولیس در راه جذب دروازه‌بان تیم فوتبال زیر ۲۰ سال ایران هستند.

تسنیم: تیم فوتبال جوانان کشورمان در حالی با قبول شکست مقابل ژاپن در ضربات پنالتی در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا از دور مسابقات حذف شد و از صعود به جام جهانی ۲۰۲۵ بازماند که یکی از ستاره‌های تیم تحت هدایت حسین عبدی، آرشا شکوری ۱۸ ساله بود.

1403120810373016532256934

این دروازه‌بان جوان که سابقه بازی در تیم‌های پایه استقلال و سایپا را دارد، تابستان اخیر با امضای قراردادی با باشگاه لیگ برتری هوادار، به طور رسمی فوتبال حرفه‌ای‌اش را کلید زد، اما به نظر می‌رسد از ماندن پشت محمدجواد کیا در این تیم ناراضی است و در نظر دارد گزینه‌های پیش روی خود را بررسی کند.

پاتریک بیرهوف خبرنگار آلمانی که با شبکه تلویونی «ARD» آلمان همکاری دارد، خبر داد؛ آرشا شکوری از ذخیره بودن در تیم هوادار ناراضی بوده و دنبال فرصت‌های جدیدی است.

طبق ادعای این خبرنگار آلمانی، سه باشگاه پرسپولیس، اولسان هیوندای کره جنوبی و پاختاکور ازبکستان نسبت به جذب این دروازه‌بان ایرانی علاقه‌مند هستند. هنوز اما هیچ باشگاه اروپایی نسبت به جذب او ابراز علاقه نکرده است.

آرشا شکوری این فصل در سه بازی لیگ برتری درون دروازه تیم هوادار ایستاده و در یک بازی هم موفق به بسته نگه داشتن دروازه‌اش شده است.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • Ep

    اگه بیاد پرسپولیس قطعا فیکس تیم ملی میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج