۱۵۰۹۴۳۳
۸۷
۸۷
پ

آخرین مهلت دریافت کارت کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد

مهلت دریافت پرینت کارت ورود به جلسه آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ فردا، چهارشنبه دهم اردیبهشت پایان می‌یابد.

خبرگزاری ایسنا: مهلت دریافت پرینت کارت ورود به جلسه آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ فردا، چهارشنبه دهم اردیبهشت پایان می‌یابد.

63416666

کارت‌ شرکت در آزمون‌ متقاضیان به‌ همراه راهنمای شرکت در آزمون در سامانه جامع آزمون سراسری (مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور) برای مشاهده و پرینت فعال شد. متقاضیان باید با ورود به کارپوشه خود از طریق درج کدملی/شناسه یکتا و رمز عبور یک نسخه پرینت از راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه کنند.

متقاضیانی که در ۲ گروه آزمایشی متقاضی شده‌اند (یک گروه آزمایشی اصلی «علوم ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی» به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان­‌های خارجی) دارای ۲ کارت هستند.

متقاضیان باید طبق تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.

برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم‌چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس­دار و ارائه آن الزامی است. داوطلبان درصورت مشاهده نقص احتمالی در کارت شرکت در آزمون، باید به واحدهای رفع‌نقص کارت اعلام شده مراجعه کنند.

متقاضیانی که اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه را همراه نداشته باشند، از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.

با توجه به اینکه روش ورود به سامانه جامع آزمون سراسری و کارپوشه متقاضیان از طریق وارد کردن کدملی/شناسه یکتا و رمز عبور و سپس دریافت کد تایید ارسالی توسط سامانه به شماره تلفن همراه اعلام شده در زمان ثبت­ نام است، ضرورت دارد در زمان ورود به سامانه جامع، شماره تلفن همراه اعلام شده زمان ایجاد حساب کاربری در دسترس باشد.

محل رفع‌نقص کارت شرکت در ‌آزمون متقاضیان گروه‌­های آزمایشی علوم ریاضی و فنی‌، علوم انسانی‌، علوم‌ تجربی‌، هنر و زبان­های ‌خارجی‌ بر مبنای‌ شهرستان‌ انتخابی‌ آنان‌ که‌ در تقاضانامه‌ ثبت­ نام‌، مشخص‌ کرده‌اند، است و باید به آدرس محل رفع‌نقص مراجعه کنند.

در این آزمون تغییر گروه آزمایشی، ثبت­‌نام جدید و تغییر حوزه امتحانی به هیچ‌وجه امکان‌پذیر نیست. لذا از مراجعه به واحدهای رفع‌نقص کارت، برای این موارد جداً خودداری شود.

 برای‌ آن‌دسته‌ از متقاضیانی که‌ یکی‌ از بندهای‌ مربوط به معلولیت را در تقاضانامه‌ ثبت‌نام‌ علامت‌گذاری‌ نموده‌ و پس از استعلام از سازمان بهزیستی معلولیت آنان مورد تایید قرار گرفته، در مقابل‌ عنوان‌ معلولیت‌ در کارت‌ شرکت در آزمون، نوع‌ معلولیت‌ و شدت آن درج‌ شده‌ است‌. چنانچه‌ متقاضی یکی‌ از بندهای‌ مذکور را علامت‌گذاری‌ کرده؛ اما معلولیت وی مورد تایید قرار نگرفته است و بند معلولیت وی حذف شده، لازم‌ است‌ در روز اعلام شده، با همراه داشتن گواهی معلولیت که از سازمان بهزیستی محل سکونت خود دریافت کرده، مراتب‌ را سریعاً به‌ واحد رفع‌نقص‌ اطلاع‌ دهد تا قبل‌ از برگزاری‌ آزمون‌ وضعیت‌ وی‌ مشخص‌ شود.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج