۱۵۰۸۴۹۲
۳۴۶
۳۴۶
پ

طرز تهیه پیتزا با سس ریحان به همراه آموزش خمیر پیتزا

آشپزی وقتی لذت بخش می شود که مانند یک شف حرفه ای صفر تا صد یک غذا را خودتان درست کنید. از همین رو امروز قصد داریم طرز تهیه خمیر پیتزا را به شما آموزش دهیم تا برای همیشه با خمیرهای نیمه آماده حاضری خداحافظی کنید و از طعم واقعی پیتزا لذت ببرید.

همشهری آنلاین: آشپزی وقتی لذت بخش می شود که مانند یک شف حرفه ای صفر تا صد یک غذا را خودتان درست کنید. از همین رو امروز قصد داریم طرز تهیه خمیر پیتزا را به شما آموزش دهیم تا برای همیشه با خمیرهای نیمه آماده حاضری خداحافظی کنید و از طعم واقعی پیتزا لذت ببرید.

5171618

 خمیر پیتزا خانگی را به ساده‌ترین روش ممکن و در زمان کم می توان تهیه کرد و نیاز به مواد لازم زیادی نیز ندارد.

طرز تهیه پیتزا با سس ریحان به همراه آموزش خمیر پیتزا 

مواد لازم برای خمیر

نمک ۱ قاشق چای خوری

شکر ۱ قاشق چای خوری

آب ۱ لیوان

شیر ۲ لیوان

آرد سفید(گندم) ۷ لیوان

روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

مواد لازم سس ریحان

پنیر پارمسان ۶ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۷ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی

برگ ریحان تازه یک لیوان پر

شیر نصف لیوان

مواد سینه مرغ مرینیت شده

برگ ریحان تازه کمتر از یک مشت

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

سس ریحان ۳ قاشق غذاخوری

مواد پیتزا

برگ ریحان، پنیر پیتزا، سس ریحان، زیتون سیاه، پنیر پارمسان، سینه مرغ مرینیت شده، روغن زیتون، آرد نخودچی.

طرز تهیه

ابتدا نمک، شکر، پودر مایه خمیر، آب و شیر را مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه استراحت کند. بعد از استراحت، در دو مرحله آب را الک می کنیم و مواد را آرام هم می زنیم. روغن زیتون نیز اضافه می کنیم و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز می دهیم. کف کاسه ای که قرار است خمیر را در آن بگذاریم چرب می کنیم و خمیر را داخل همان کاسه قرار می دهیم و روی خمیر را روغن زیتون می زنیم و با دست تمام خمیر را روغنی می کنیم و روی آن را سلفون می پیچیم. یک دستمال روی کاسه می اندازیم و اجازه می دهیم خمیر ۲ ساعت استراحت کند.

سس ریحان

در مدتی که خمیر استراحت می کند سس ریحان را درست می کنیم. پنیر پارمسان را با روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک، برگ ریحان تازه و شیر ترکیب و با گوشت کوب برقی میکس می کنیم.

از طرفی سینه های مرغ را به شکل ورقی و نازک در تکه های کوچک برش می زنیم. مرغ ها را با برگ ریحان تازه، نمک، فلفل سیاه و سس ریحان مرینیت می کنیم و داخل یخچال می گذاریم تا مواد خوب به خورد سینه ها برود.

بعد از اینکه زمان استراحت خمیر به اتمام رسید آن را به چانه های کوچک تر در می آوریم با این میزان خمیر حدود ۴ عدد چانه در می آید. حالا ظرفی که قرار است چانه ها را در آن قرار دهیم با روغن چرب می کنیم. چانه ها را در آن قرار می دهیم و مجدد روی خمیر پیتزا روغن زیتون می زنیم و می گذاریم تا یک ساعت دیگر استراحت کند.

بعد از استراحت خمیر آماده است و می توانید هر پیتزای دلخواهی که می خواهید را با آن طبخ کنید.

پیتزای سس ریحان

ابتدا کف میز کارتان را آرد نخوچی بپاشید و آرام خمیر را باز کنید و آن را برگردانید و مجددا با انگشت هایتان پهن کنید. کمی روی خمیر سس ریحان بریزید و با قاشق پهن کنید و پنیر پیتزا بپاشید. سینه های مرغ مرینیت شده را روی آن بچینید. چند عدد زیتون سیاه، کمی پنیر پارمسان و برگ ریحان تازه و روغن زیتون روی خمیر بگذارید و در فر حدود ۸ دقیقه با دمای ۲۵۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. پیتزای ما آماده است. نوش جان.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج