عکسی از سیدحسن خمینی در سفارت واتیکان
سید حسن خمینی برای تسلیت درگذشت پاپ فرانسیس، به سفارت واتیکان در تهران رفت و با سفیر واتیکان دیدار کرد.
جماران: سید حسن خمینی برای تسلیت درگذشت پاپ فرانسیس، به سفارت واتیکان در تهران رفت و با سفیر واتیکان دیدار کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی عصر (چهارشنبه ۳ اردیبهشت) برای تسلیت درگذشت پاپ فرانسیس، در سفارت واتیکان در تهران حضور یافت.
سیدحسن خمینی برای تسلیت درگذشت پاپ فرانسیس، به سفارت واتیکان در تهران رفت و در دیدار با سفیر واتیکان با اشاره به سفر دو سال پیش پاپ فرانسیس به عراق، گفت: ان شاءالله ارتباط کلیسای کاتولیک با حوزه علمیه قم نیز قویتر از پیش شود.
سیدحسن خمینی با تأکید بر اینکه ما هم باید بیشتر با مسیحیت آشنا شویم، یادآور شد: جامعه شیعه ظرفیت بسیار خوبی برای ارتباط با پیروان مسیحیت و کلیسای کاتولیک دارد. اسقف آندره یوزوویچ، سفیر واتیکان نیز در این دیدار با اشاره به دیدارهایی که با علمای قم داشته، گفت: در دیدار با آیتالله اعرافی گفتم که باید بین حوزه علمیه و کلیسا تبادل دانشجو داشته باشیم. در دیدار با برخی اساتید دیگر قم هم برخی فرصت های تبادل استاد را با آنها به اشتراک گذاشتم که البته شاید نوع روابط کنونی با غرب باعث شده تا این روابط کمتر شکل بگیرد.
ارسال نظر