۱۵۰۷۲۰۲
۲ نظر
۳۳۶۵
۲ نظر
۳۳۶۵
پ

واکنش آذری جهرمی به بیانیه اخیر رضا پهلوی

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت دوازدهم در کانال تلگرامی خودش به بیانیه ای که رضا پهلوی در مورد مذاکرات منتشر کرده بود واکنش نشان داد.

برترین‌ها: محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت دوازدهم،در واکنش به بیانیه ای که رضا پهلوی در مورد مذاکرات بین ایران و آمریکا منتشر کرده بود، درکانال تلگرامی خود نوشت:

رضا پهلوی، با انتشار بیانیه‌ای مطبوعاتی، از دولت آمریکا و متحدانش خواسته است که برای سرنگونی حکومت ایران [و امید به استقرار خانواده ایشان به عنوان خاندان سلطنتی ایران در راس امور]، به سیاست فشار حداکثری و تشدید تحریم‌ها ادامه داده و از مذاکره و توافق خودداری کنند.

محمدجواد+آذری+جهرمی

ناگفته پیداست که قربانی اصلی سیاست فشار حداکثری و تحریم‌ها، مردم شریف ایران هستند، هر چند ممکن است برای حاکمیت ایران هم مضّاری داشته باشد.

بعید است حتی معتقدین به نظام سلطنتی یا به عبارتی سلطنت طلبان هم، استمداد تداوم اعمال فشار بر زندگی و معیشت مردم ایران از دولتهای اجنبی، به امید دستیابی خانواده ایشان به قدرت را شرافتمندانه بدانند!

از سویی ماجرای زلنسکی هم نشان داد که امثال این نامه‌ها، احتمالا چه سرانجامی دارند…

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج