۱۵۰۶۹۸۶
۲۱ نظر
۶۶۶
۲۱ نظر
۶۶۶
پ

بدبینی نماینده تندرو مجلس به آمریکا و ترامپ

علیرضا عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی این بنا را داشتیم که با تمام کشورهای دنیا غیر از اسرائیل، تعامل و مذاکره داشه باشیم

خبرآنلاین: علیرضا عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی این بنا را داشتیم که با تمام کشورهای دنیا غیر از اسرائیل، تعامل و مذاکره داشه باشیم. اما آمریکایی‌ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی بنای ناسازگاری با ایران داشتند و مسیر خود را جدا کردند. در مذاکرات گذشته متاسفانه آمریکا نفع خود را برد و ایران نفعی نبرد.

1

نباید به ترامپ و آمریکا خوش بین باشیم؛ چرا که آمریکایی‌ها سابقه خوبی در مذاکرات و تعاملات با ایران نداشته‌اند. باید خیلی قوی مذاکره کنیم و به گونه‌ای پیش برویم که اول آمریکا به تعهدات خود عمل کند.

مسئولین باید از شرطی کردن اقتصاد و مسائل کشور به مذاکرات دوری کنند. نباید همه کشور را تعطیل کنیم و منتظر نتیجه مذاکرات باشیم. در زمان دولت شهید رئیسی نیز مذاکره در حال انجام بود و از شرطی شدن کشور به نتیجه مذاکرات پرهیز شد؛ بنابراین انجام مذاکرات و پیشبرد امور کشور باید به شکل موازی پیش برود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمد

    بدبینی نیست واقعیت که شماها پروژه بگیران درکی ازآن ندارید!

  • آسمان آبی

    سلامتی انسان رو تقریبا از ظاهر،چشم،رنگ چهره،چین و چروک صورت میشه تشخیص داد ،این بنده خدا چشاش داد میزنن آدم نرمالی نیستش

  • صمد

    شما کارشناسی نکنید بهتر است

  • پرسپولیسی اصلاح طلب

    تو که نماینده مجلس هستی به فکر مردم نیستی چه توقع از آمریکایی‌ها

  • f

    اینها چه زمانی خوش بین بوده اند که این دومی باشد کاسبان تحریم

  • طغرل

    والله ما مردم ایران هم ب شما هیچ اطمینانی نداریم.

  • جوادیه

    تندرونه.انسانهای اولیه که مخ ندارن.

  • علی

    چشم حتما شما دستور فرمایید مشکلات مملکت حل می‌شود

  • دلسوز

    هر ادم عاقلی میداند امریکا قابل اعتماد نیست نباید به امریکا دل خوش کنید

  • ت

    شما کاسبای تحریمم درکی از صلح و مناسبات بین المللی ندارید

  • بدون نام

    شما که به فکر مردم وکشور نیستید به فکر جیب خودتون هستید

  • ( دوستدار وطن )

    بعضی از آقایان نماینده فکر میکنند مسئولین وزارت خارجه ، دفعه اول هست که میخوان پا به جلسات مذاکرات بگذارند . دائم حالت نصیحتانه صحبت میکنند ، بنظرم تیم مذاکره کننده کشورمان ، افرادی با دانش بالا و سوابق قبلی در زمینه اینگونه مذاکرات می‌باشند . امیدوارم با الطاف پروردگار یکتا راه بنفع کشورمان باز شود و نتیجه قابل قبولی بدست آید و امید مردم به ناامیدی تبدیل نگردد ان شاالله .// آمین .

  • ابومحمد

    ولی باآدمای ،مثل کاسه
    داغتراز آش ما به جایی نمیرسیم

  • ساعت

    مشکل داره حل میشه لطفا سنگ اندازی نکنین.
    لطفا سکوت

  • امیر

    احمق ها کنار گود می نشینند ،و می گویند، لِنگِش کن .شماها فقط برای دیده شدن سخنرانی می کنید ،دریغ از ذره ای تعقل و زمان شناسی ،جماعت شما متخصص فرصت های از دست رفته است ،مردم ایران اسلامی شما را نخواهند بخشید .

  • بی نام

    اللهی مشکلات مردم تمام شه کاسبی بعضی ها هم تخته شه

  • ایرانی

    بعدازانقلاب شما کاری کردین که آمریکا ازایران فاصله گرفت با اشغال سفارت آمریکا ودیگراعمال تحریک آمیز

  • محمدرضا

    تو این چند سال هر چه بتو وامثال تو خوشبین بودیم ضرر کردیم لطفا دیگه شماها نظر ندیدممنون

  • عباس

    ایشون چی گفت؟؟؟؟

  • ایران

    کاش لال بودین بهتر بود هرچند شماها نماینده اقلیت ها هستین

  • مخفی بمونه

    جهان خصوصا ملت ایران آگاهند فقط وزیر خارجه آقای عراقچی از طرف ایران هستش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج