۱۵۰۳۱۶۷
۳ نظر
۱۶۴۸
۳ نظر
۱۶۴۸
پ

غربی‌ها سیگنال علی لاریجانی را گرفتند

"دکتر لاریجانی چه گفت که توانست مانند یک بمب خبری، جهان رسانه را تحت تاثیر قرار دهد؟ آیاسخنان او خرق عادت بود؟آیا با سیاستهای کلی جمهوری اسلامی در تضاد قرار داشت؟"

محمد مهاجری (فعال سیاسی اصولگرا) در خبرآنلاین نوشت: ترامپ رئیس جمهور امریکا با تکرار تهدیدهایش، مرتبا در شیپور جنگ با ایران می دمد .

این تهدیدها  با یک جنگ روانی تمام عیار همراه شده و رسانه های غربی آن را تاحد ممکن بزرگنمایی کرده اند . انتشار خبرهای تحرکات نظامی امریکا در منطقه نیز به دنبال آن است که به خطر جنگ ضریب بدهد و با مهندسی افکارعمومی به هدف سیاسی از پیش تعیین شده خود، دست یابد. این خلاصه نقشه امریکاست.

4479656

این رفتار امریکایی ها که بدلیل برخورداری از رسانه های پرقدرت و نیز فضای مجازی، به یک بادکنک بسیار بزرگ تبدیل شده بود بااظهارنظر دوسطری علی لاریجانی ترکید . بطوری که رسانه های بزرگ و کوچک جهان تا یکی دو روز تحت تاثیر آن قرار گرفتند. طبیعتا در داخل کشور نیز بازتاب این موضع فراگیر شد.

دکتر لاریجانی چه گفت که توانست مانند یک بمب خبری، جهان رسانه را تحت تاثیر قرار دهد؟ آیاسخنان او خرق عادت بود؟آیا با سیاستهای کلی جمهوری اسلامی در تضاد قرار داشت؟

بطن سخنان لاریجانی را رسانه های امریکایی و اسرائیلی درست فهمیدند و همین فهم درست باعث شد که تلاش کنند آن را به یک تله سیاسی رسانه ای برای ایران تبدیل کنند. لاریجانی گفته است اگر امریکا وارد جنگ شود، ایران چاره ای جز استفاده از امکان ساخت بمب هسته ای نخواهد داشت.

 آنچه دکتر لاریجانی گفته ، نه با مذاکره غیرمستقیم با امریکا در تضاد است ، نه مغایرتی با استراتژی جمهوری اسلامی مبنی بر پرهیز از تولید سلاح هسته ای دارد. اتفاقا این دونکته را غربیها دریافتند و چون آن را یک راهبرد موثر در وضعیت فعلی روابط ایران و امریکا ارزیابی کردند، در صدد تحریف آن برآمدند تا بتوانند افکار عمومی داخل و خارج را به سمت و سوی تخریب مذاکرات سوق دهند.

موضع دکتر عراقچی وزیر خارجه در برابر سخنان دکتر لاریجانی نه تنها ناقض آن نبود که به تکمیل آن کمک کرد. به این ترتیب که سیاست قطعی ایران، پرهیز از تولید سلاح هسته ای است. این نقطه نظر را بارها رهبرانقلاب نیز بر آن تکیه داشته اند و مبنای فکری اش، فتوای فقهی ایشان است.

اما این فتوا و اصولا هر فتوای دیگری می تواند و باید دست جمهوری اسلامی را برای دفاع از شهروندان خود ببندد؟ پس دستور صریح قرآن مبنی بر اینکه " فمن اعتدی علیکم فاعتدوا بمثل مااعتدی علیکم" چه معنایی دارد؟ باید در برابر هرگونه تجاوز دشمن سکوت و تسلیم پیشه کرد؟ یا انگونه که لازیجانی گفته است در موقع اضطرار ، کشتیبان را  سیاستی دیگر لازم است؟

وانگهی سخن لاریجانی یک مانور تبلیغی سیاسی بجا و دقیق است. بنگرید به مواضع امریکایی ها که وقتی ترامپ از موضع خشک و نفرت سخن می گوید دیگرانی مانند استیو ویتکاف بدنبال تعدیل آن برمی آیند؟ چرا همین نقش را برای سیاستمداران خودمان قائل نباشیم؟

آنچه لاریجانی بیان کرده هم از موضع قدرت نظامی قابل ارزیابی است، هم در عالم دیپلماسی کاری کاملا مورد انتظار است و هم با سیاستهای این روزهای کشور هماهنگ است. روزنامه جروزالم پست چاپ اسرائیل این موضوع را درک کرد و نوشت: "در اصل ایران می‌گوید که حق دارد همه مولفه‌های ساخت بمب را توسعه دهد و اگر آمریکا بخواهد با عمل جلوی آن را بگیرد، بمب خود را می‌سازد. این پازلی که ایران چیده یک مخمصه پیچیده در جایی است که ایران با استفاده از تهدید هسته ای سعی در گرفتن امتیاز می کند."

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ..

    سیاست التماسی جواب نمی دهد.
    و اهل دوزخ هر چه التماس می کنند بر عذاب شان افزوده می شود.

  • لازم نیست

    کاملادرسته تحلیل درستیه افرین

  • arezo0

    حرف درستی بود ولی کاش پزشکیان میزدش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج