۱۴۹۹۷۰۷
۵۰۷
۵۰۷
پ

بازار داغ این نوع کلاهبرداری در روزهای آخر سال

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: از ۱۵ اسفندماه سال جاری تاکنون ۴۴۰ کلاسه پرونده و شکوائیه قضایی مرتبط با جرائم حوزه اسکیمر(کپی کنندگان کارت‌های بانکی) به پلیس فتا به‌منظور شناسایی مجرمان سایبری ارجاع شده است.

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: از ۱۵ اسفندماه سال جاری تاکنون ۴۴۰ کلاسه پرونده و شکوائیه قضایی مرتبط با جرائم حوزه اسکیمر(کپی کنندگان کارت‌های بانکی) به پلیس فتا به‌منظور شناسایی مجرمان سایبری ارجاع شده است.

6188181

سرهنگ رامین پاشایی رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا از اجرای طرح عملیاتی این پلیس در راستای شناسایی و دستگیری مجرمان سایبری فعال در حوزه اسکیمر (کپی‌کنندگان کارت‌های بانکی) از ۱۵ اسفندماه سال جاری تا پایان تعطیلات نوروزی خبر داد.

وی گفت: باتوجه‌به تجربه ادوار گذشته هم‌زمان با نزدیک‌شدن به پایان سال و با پیش‌فرض افزایش خریدها و مسافرت‌های نوروزی یکی از ترفندهای مجرمان سایبری کلاهبرداری در قالب فروشندگان سیار است.

پاشایی ادامه داد: این افراد با حضور در سطح معابر عمومی درون و برون‌شهری و ارائه کالا و خدمات متنوع از جمله البسه و پوشاک، میوه، آجیل و…، مترصد کلاهبرداری از هم‌وطنان با در اختیار قرارگرفتن کارت‌های بانکی و کپی آنها به‌منظور برداشت غیرمجاز وجه از حساب بانکی آنها هستند.

وی افزود: از ۱۵ اسفندماه سال جاری تاکنون ۴۴۰ کلاسه پرونده و شکوائیه قضایی مرتبط با جرائم حوزه اسکیمر به پلیس فتا به‌منظور شناسایی مجرمین سایبری این حوزه ارجاع شده و از ۱۵ اسفندماه سال جاری تا پایان تعطیلات نوروزی گشت‌های فیزیکی پلیس فتا در سراسر کشور به‌صورت نامحسوس بر عملکرد فروشندگان نظارت خواهند کرد و تاکنون ۱۳ متهم به همراه ادله جرم دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شده‌اند.

سرهنگ پاشایی به هم‌وطنان توصیه کرد: حتی‌المقدور در هنگام خرید از فروشندگان سیار از پول نقد استفاده نمایند و به‌هیچ‌عنوان در هنگام خرید از فروشندگان سیار و فروشگاه‌ها، عابربانک خود را در اختیار آنان قرار نداده و تمامی مراحل عملیات بانکی شامل کشیدن کارت درون دستگاه پز و واردکردن رمز کارت را شخصاً انجام دهند و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق شماره‌تلفن ۰۹۶۳۸۰ به همکاران ما در پلیس فتا گزارش دهند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج