۱۴۹۵۲۷۱
۱۵۴۰
۱۵۴۰
پ

گزارش خبرگزاری فارس از رؤیت نفتکش‌ بابک زنجانی

اولین نفتکش با برند مورد ادعای متعلق بابک زنجانی در جاده‌های کشور رویت شد.

خبرگزاری فارس: اولین نفتکش با برند مورد ادعای متعلق بابک زنجانی در جاده‌های کشور رویت شد.

2093366_227-1-470 (1)

بابک زنجانی، فرد خبرساز این‌روز‌های فضای اقتصاد ایران، در فضای مجازی از راه‌اندازی ناوگان حمل‌سوخت جاده‌ای کشور با عنوان یک برند خاص خبر داد.

حالا انتشار عکسی مشخص کرد که این ناوگان در جاده‌های کشور دیده شده و احتمالا فعالیت خود را آغاز کرده است.

نفتکش+بابک+زنجانی

سازمان راهداری در خصوص مجوز فعالیت به ناوگان حمل سوخت جاده‌ای با برند مورد ادعای زنجانی واکنشی نداشته، اما مدیرکل دفتر ترانزیتی سازمان راهداری گفت: این امکان وجود دارد که شرکت دارنده برند ناوگان ادعایی آقای زنجانی با عنوان دیکر و متعلق به فرد دیگری ثبت شده باشد.

این مقام مسئول گفت: اگر این ناوگان صرفا برای ترانزیت تهیه دیده شده باشد، نیاز به مجوز از راهداری برای احداث نداشته و باید از پروتکل تراتزیتی کشور پیروی کند.

پیشتر قوه قضاییه اعلام کرد که در راستای اعمال ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی به بابک زنجانی همچون سایر مجرمان و متهمانی که ابراز ندامت کرده، همکاری نموده و با دستور و نظارت قضائی و تحت نظر ضابطین خاص، با وی همراهی شده و فرصت انجام اقدامات جبرانی با هماهنگی مراجع ذیربط داده شده است. البته سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد که زنجانی نه آزاد شده و نه در مرخصی به سر می‌برد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج