۱۴۹۱۸۲۴
۳۰۲
۳۰۲
پ

پرونده نیلوفر حامدی مشمول عفو شد

پرتو برهان‌پور و حجت کرمانی وکلای نیلوفر حامدی اعلام کردند موکلشان مشمول عفو شد‌‌.

شرق: پرتو برهان‌پور و حجت کرمانی وکلای نیلوفر حامدی اعلام کردند موکلشان مشمول عفو شد‌‌.

images

نیلوفر حامدی که در 31 شهریور 1401 و پس از فوت مهسا امینی بازداشت شده بود، در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران با اتهامات «همکاری با دولت خارجی متخاصم آمریکا»، «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام»  پس از گذشت 13 ماه از بازداشت موقت غیرقانونی، محاکمه و به ترتیب به 7، 5 و یک سال حبس از باب اتهامات مذکور محکوم شد.

این روزنامه نگار در نهایت پس از 17 ماه بازداشت در تاریخ 24 دی 1402، با صدور قرار وثیقه صد میلیارد ریالی از سوی دادگاه تجدیدنظر استان تهران موقتاً از زندان آزاد شد.

پس از تجدیدنظرخواهی صورت گرفته از دادنامه بدوی، طی حکم قطعی صادره از دادگاه تجدیدنظر استان تهران، خانم نیلوفر حامدی از اتهام «همکاری با دولت خارجی متخاصم» تبرئه شد و در نهایت این روزنامه‌نگار درباره سایر اتهامات وارده عفو و پرونده او بسته شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج