۱۴۹۰۳۸۶
۱ نظر
۱۰۱
۱ نظر
۱۰۱
پ

آمریکا: ارائه تسلیحات به اسرائیل را قطع نمی‌کنیم

مشاور امنیت ملی آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که می‌توان درباره انتقال فلسطینی‌ها از غزه به دیگر کشورها، به راهکارهایی دست یافت.

فارس: مشاور امنیت ملی آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که می‌توان درباره انتقال فلسطینی‌ها از غزه به دیگر کشورها، به راهکارهایی دست یافت.

2492532_680

«مایکل والتز» مشاور امنیت ملی آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که این کشور ارائه تسلیحات و تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی را متوقف نخواهد کرد.

والتز در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» توضیح داد: «آمریکا به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود ادامه خواهد داد و ما فروش تسلیحات به اسرائیل را متوقف یا تعلیق نمی‌کنیم».

وی با بیان اینکه جدول زمانی بازسازی غزه باید واقع‌بینانه باشد، مدعی شد: «ما معتقدیم که جدول زمانی برای بازسازی غزه ۱۰ یا ۱۵ سال طول خواهد کشید».

این مقام آمریکایی ادامه داد: «گفتگوهای ما با [بنیامین] نتانیاهو [نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی] بر نابودی حماس و آینده منطقه متمرکز خواهد بود. ترامپ راهکارهای عاقلانه‌ای را برای مناقشه خاورمیانه ارائه می‌کند».

ادامه داد : «ما به شرکای خود در منطقه نگاه می‌کنیم تا تعیین کنیم که غزه‌ای‌ها به کجا بروند. ما می‌توانیم درمورد انتقال فلسطینیان از غزه به راهکارهایی دست یابیم».

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • چشم سوم

    بماربطی نداره.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج