adexo3
۱۱۹۳۶۹۵
۱۳ نظر
۵۱۸۵
۱۳ نظر
۵۱۸۵
پ

ویدئوی خیره‌کننده ایلان ماسک از سفر به مریخ

ایلان ماسک در رویداد معرفی پیشرفت های فضاپیمای استارشیپ، ویدئویی دیدنی از ماموریت سفر انسان به مریخ منتشر کرد که پیشنهاد می کنیم، تماشا کنید.

گجت نیوز: ایلان ماسک در رویداد معرفی پیشرفت های فضاپیمای استارشیپ، ویدئویی دیدنی از ماموریت سفر انسان به مریخ منتشر کرد که پیشنهاد می کنیم، تماشا کنید.

روز گذشته، مدیرعامل اسپیس ایکس، ایلان ماسک، رویدادی را در بوکا چیکای تگزاس برگزار کرد و در آن از آخرین پیشرفت‌های استارشیپ رونمایی به عمل آورد. ماسک پیش از آنکه درباره جزئیات این پیشرفت جدید چیزی بگوید، گفت که بد نیست ابتدا بدانیم چرا استارشیپ توسعه یافته است.

همان‌طور که ماسک گفت، انسان امروزی در حال تبدیل شدن به یک گونه چند سیاره‌ای است و این نکته‌ای مهم و حیاتی برای زندگی آینده است که باعث می‌شود بتوانیم به زندگی در دیگر سیارات و حتی فراتر از منظومه شمسی نیز فکر کنیم.

ماموریت سفر انسان به مریخ و بازوهای عظیم چاپستیک

راه اندازی مجدد و سریع استارشیپ نکته‌ای مهم برای آن است. برای انجام این کار، اسپیس ایکس از یک بازوی رباتیکی به نام «چاپستیک» در برج پرتاب موشک استفاده خواهد کرد تا بتواند موشک بوستر را دوباره برگرداند. به این ترتیب، برج پرتاب می‌تواند پرتاب موشک را فعال کند و استارشیپ را بازیابی نماید.

ماسک هدف بلندپروازانه‌ای برای استارشیپ تعیین کرده است. او می‌گوید هدف این است که هر ماه یا هر سه ماه یکبار یک سازه (ترکیبی از فضاپیما و موشک) بسازیم. وی در ادامه می‌افزاید:

قصد داریم فضاپیماهای بیشتری نسبت به بوسترها داشته باشیم زیرا هر چقدر هم که بوسترها بزرگ باشند، باید بتوانند در عرض ۶ دقیقه به زمین برگردند. به لحاظ نظری فضاپیما می‌تواند در هر ۶ یا ۸ ساعت یکبار پرتاب شود اما بوسترها می‌توانند در هر یک ساعت این کار را انجام دهند و مدت زمان رفت و برگشت آنها از فضا به زمین، شش دقیقه خواهد بود.

ویدئوی خیره‌کننده ایلان ماسک از سفر به مریخ


و اما ماسک مشخصات فنی فضاپیمای استارشیپ خود را فاش ساخت: به گفته ماسک استارشیپ می‌تواند ۱۰۰ تا ۱۵۰ تن محموله را به فضا پرتاب کند و همچنین توانایی حمل ۲۰۰ تن سوخت را به مدار دارد تا بدین ترتیب سایر فضاپیماهای استارشیپ بتوانند سوخت‌گیری مجدد کنند. این لحظه‌ای سرنوشت ساز برای سفر به مریخ است.

از طرفی اسپس ایکس استارشیپ در حال توسعه سیستم فرود انسان روی مریخ (HLS) برای ناسا است. این وسیله فضانوردان آمریکایی را در سال 2025 و به عنوان بخشی از مأموریت آرتمیس 3 به ماه خواهد برد. ماسک برج و سیستم پرتاب موشک را «سطح صفر» نامیده است.

مدیر عامل شرکت SpaceX همچنین برخی از پارامترهای کلیدی موشک فوق العاده سنگین (super heavy) را بررسی کرد. موشک سوپر هوی یا فوق سنگین اسپیس ایکس 69 متر ارتفاع دارد و تقریباً دو برابر موشک Saturn 5 ناسا نیرو و قدرت خواهد داشت. (موشک Saturn 5 به ناسا کمک کرد تا بتواند انسان را روی کره ماه پیاده کند)

رپتور ۲ دارای نیروی محرکه ۲۳۰ تن است. به گفته ایلان ماسک این موشک باید بتواند تا ۲۵۰ تن نیز افزایش یابد. طراحی رپتور ۲ بسیار ساده شده اما در عوض قدرت آن دو برابر گشته است. ماسک می‌گوید، قرار است در آینده از استارشیپ به عنوان حامل ماهواره‌های استارلینک استفاده شود. البته برای این مأموریت برنامه زمانی دقیقی را نگفته است.

ماسک در پایان گفته‌هایش ویدئویی هیجان انگیز از لحظه فرود استارشیپ روی سیاره مریخ نشان داد و سپس دو بار پشت سر هم گفت: «بیایید این را عملی کنیم!»

در این ویدئوی ۵ دقیقه‌ای، کمپانی اسپیس ایکس تمامی مراحل راه اندازی و پرتاب استارشیپ را به دقت و با جزئیات نشان می‌دهد. از این ویدئوی کوتاه می‌توانیم بفهمیم که پیشرانه‌های کوچک، پس از رساندن استارشیپ به فضا به سرعت به زمین باز می‌گردند. بنابراین آنها می‌توانند دوباره بازیابی شوند و مورد استفاده قرار بگیرند و از طرفی هزینه‌های تولید مجدد آنها به شدت کاهش یابد. علاوه بر همه اینها می‌توانند استارشیپ‌های مختلف را در دیگر نقاط فضا به یکدیگر متصل کنند.

در پایان این ویدئو نیز شاهد فرود چندین فضاپیمای میان ستاره‌ای هستیم که به طور همزمان روی سطح مریخ می‌نشینند. در این کنفرانس مطبوعاتی ایلان ماسک ابراز امیدواری کرد و گفت:

امیدوارم روزی بتوانیم شاهد چنین صحنه‌ای باشیم و فضاپیماهای میان ستاره‌ای بتوانند مواد بسیاری را به سایر فضاپیماها برسانند و بدین ترتیب بتوانیم شهر کوچکی روی مریخ بسازیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اینا که چیزی نیست ما پراید و مسکن مهر میسازیم

    • علی

      دیدم کسی هنوز نفرستاده ، گفتم خودم این وظیفه خطیر را به عهده بگیرم : ( اونوقت ما هنوز تو همون پراید گیر کردیم )

      پاسخ ها

      • بدون نام

        شهاب و شاهین و ارس هم میسازیم
        دوروبرمون کم کشورن که خودرو میسازن
        یکم زیاد خودمونو کم نگیریم

    • بدون نام

      زمین رابه گندوقتل وغارت کشانیده اند مانده بودفضا که برای آنهم نقشه می کشند.

    • بدون نام

      اونا چه ایده هایی دارن ما هم نهایت آرزومون اینه که سوار پراید میشیم زنده به مقصد برسیم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        شما نهایتتون اینه بیاید تو اینترنت نق نق تکراری کنید

    • نا امید

      کشور ما یک ایلان ماسک داره پراید میسازه قرار پرتات کنه تو سیاره زهره با ۱۰ نفر

    • بدون نام

      ماهواره هاش سقوط کرد
      خخخخخخخخخخ تا ایینجا

      پاسخ ها

      • سبحان

        طوفان خورشیدی باعث شده چرا ۴۹۶۰ دیگه اش سقوط نکرد؟

    • خسته از تزویر و ریا

      حیف سیاره آبی خودمون که آدم بخواد ترکش کنه

      پاسخ ها

      • سبحان

        به دو دلیل این کارا انجام میشه
        نابودی زمین به دست انسان یا خورشید
        خطر شهاب سنگ

    • بدون نام

      کی گفته علم نزد ایرانیان است و بس .هر چیز جدیدی تو این دنیا هست اول اونا بعد ما.
      این فیلم ها روایت خوبی نداره .کشورهای پیشرفته از زمین میرن اونوقت ما به همدیگه حمله می کنیم و می کشیم برای غذا.

    • ناصر

      سلام دوستان این یک انیمیشن هست چرا دعوا میکنید. با یک کارتن این همه به هم میریزید. تو این روزها خیلی حرفها زده میشود شنونده باید عاقل باشه.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج