جزئیات طرح ۴۰۰میلیاردی با نام آرمان علیوردی
ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در جریان بررسی متمم بودجه به افزایش ۱۵۰ میلیارد تومانی قرارگاه شهرداری تحت عنوان طرح آرمان شهید علیوردی اعتراض کرد.
دیدهبان ایران: ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در جریان بررسی متمم بودجه به افزایش ۱۵۰ میلیارد تومانی قرارگاه شهرداری تحت عنوان طرح آرمان شهید علیوردی اعتراض کرد و این بودجه را برای بازسازی مدارس ضروری دانست. او در گفتوگو با دیدهبان ایران تاکید کرد: «در بودجه امسال ۴۰۰ میلیارد تومان برای قرارگاه تعلیم و تربیت شهرداری تهران تحت عنوان طرح آرمان شهید علیوردی را تصویب کردیم. در این طرح شهرداری با حوزههای علمیه، آموزش و پرورش هماهنگ کرد تا طلاب و دانشجویان به عنوان مربی در این طرح شرکت کنند. مخاطب آن نیز عمدتا دانشآموزان منطقه هستند. در هر منطقه چند مسجد محور انتخاب و به مدارس وصلشان کردند و برای دانشآموزان برنامههای تربیتی، ورزشی و... در نظر گرفتهاند. ما با اصل این کار مخالف نبودیم. ما با افزایش ۱۵۰ میلیارد تومانی در متمم بودجه مخالف بودیم.»
ناصر امانی با اشاره به این که ما میگوییم باید تعادل و توازن بین کار تربیتی و تعلیمی با کار فیزیکی و زیرساختی وجود داشته باشد، به دیده بان ایران گفت: «وقتی سقف یک مدرسه در مدرسه محروم جنوب تهران در حال ریزش است و امکان استفاده از دستشویی آن وجود ندارد و زمینش آنقدر چاله دارد که بچهها مرتب زمین میخورند و از امکانات اولیه ورزشی برخوردار نیستند، اگر این مدرسه را تعمیر کنیم، استعداد بچهها برای حضور در این تعلیم و تربیت افزایش مییابد و رغبت پیدا میکنند. ما بچههای چنین مدارس را وارد این طرحهای خوب میکنیم و وقتی در محیط مدرسه برمیگردد با تناقض روبرو میشود و میگویند اگر چیزی که آنها در این طرح میگویند درست است چرا سقف مدرسه ما در حال ریزش است؟ من گفتم اگر قرار است افزایش بودجهای وجود داشته باشد باید به آموزش و پرورش در بازسازی مدارس کمک کنیم تا تعادلی بین زیرساختها و کار فرهنگی ایجاد شود.»
باید عملکرد شهرداری در طرح آرمان علی وردی را ارزیابی کنیم
امانی در پاسخ به این سوال که چرا با این پیشنهاد مخالفت شد؟ گفت: «بعضی از دوستان معتقدند که «این دو بهم ارتباطی ندارند وظیفه ما کار فرهنگی و نوسازی مدارس کار آموزش و پرورش است. ما کار فرهنگی خود را میکنیم شما یقه آموزش و پرورش را بگیر.» من میگویم اگر قرارگاه زدی که آموزش و پرورش هم عضو آن است، از چند مدرسه بازدید کنید. دو هفته پیش من از یک مدرسه در هفده شهریور (منطقه 18) بازدید کنید با دختران یا مدیر مدرسه صحبت کنید. مدیر مدرسه میگوید: «من با 2هزار دانش آموزش یک سالن اجتماعات ندارم.» من میگویم سالن اجتماعات را برای آن بسازید. چطور شهرداری کنار بیمارستانها همراهسرا میسازد؟ این پول را بگذارد یک سالن برای مجتمعهای مدارس درست کند. البته شهرداری کمک میکند اما من میگویم که باید تعادلی بین زیرساختها و فعالیتهای فرهنگی وجود داشته باشد. ضمن آن که ما خروجی روشن و ملموسی از این طرح نداریم. دوستان درباره ساز و کارها توضیح دادند نه خروجی این طرح. قرار شد اگر در بودجه سال آینده این طرح ادامه پیدا کند دوستان خروجیها و برداشتها را برای شورای شهر تشریح کنند.»
رئیس کمیته تشکیلات و منابع انسانی شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که مدارس بر اساس چه معیاری انتخاب میشود؟ تاکید کرد: «نمیدانیم این سوالاتی است که ما هم داریم. میگویند برخی از مساجد را انتخاب کردیم، سوال ما این است که معیار شما برای انتخاب مساجد چیست؟ چه محورهایی را به بچهها تعلیم میدهید؟ گفتند بچهها را اردوی مشهد هم میبرند. پولها در همین زمینه هزینه میشود اما ما که تایید و مصوب کننده این پولها هستیم از اقدامات آن اطلاعی نداریم. به همین دلیل پیشنهاد کردم حداقل عملکرد این 400 میلیارد تومان امسال برآورد و ارزیابی شود و اگر مثبت بود بودجه آن را برای سال آینده دو برابر کنیم.»
نظر کاربران
فقط دزدی از جیب مردم.
قهرمان ما ابدارجی نه ارمان