ابطحی: اعتماد عمیق به روسیه اشتباه است
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: همه تاثیرات معاهده بین ایران و روسیه و گفتوگوهای احتمالی با غرب به اقتصاد کشور باز می گردد. اصل ارتباطات هدف نیست، بلکه ارتباطات وسیله ای برای دستیابی به یک اقتصاد بهتر در آینده است.
ایسنا: فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: همه تاثیرات معاهده بین ایران و روسیه و گفتوگوهای احتمالی با غرب به اقتصاد کشور باز می گردد. اصل ارتباطات هدف نیست، بلکه ارتباطات وسیله ای برای دستیابی به یک اقتصاد بهتر در آینده است.
سیدمحمد علی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب، با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به روسیه، بیان کرد: اساس سیاست خارجی این است که برگه های مختلفی روی میز دستگاه دیپلماسی کشور باشد. متاسفانه در مجموع سیاست های خارجی که تا به امروز اتخاذ شده است و مواضع افراطی نه غربی که پیش گرفته شده، ما را به دامن اجبار هم شرقی کشانده است. فلذا ما در این چارچوب باید به عنوان تنها گذرگاه دیپلماتیک ورود کنیم. چه در ارتباط با چین و چه در ارتباط با روسیه اینگونه است.
در ادامه اظهار کرد: ارتباط با روسیه و چین راهی برای تنفس کشور است. بنده با اصل برقراری و توسعه ارتباطات با روسیه موافق هستم. نکته مهم و قابل توجه معاهده ای که بین ایران و روسیه نیز نوشته شده، این است که قرار بوده تا به مجلس آمده و اگر در صحن علنی مجلس بررسی شود مردم نیز در جریان گفت وگو ها و جزئیات این معاهده قرار خواهند گرفت. مجلس نیز می تواند بر روند اجرای این معاهده بین ایران و روسیه نظارت داشته باشد.
این فعال سیاسی، تصریح کرد: از نگاه بنده بین همکاری کردن و اعتماد عمیق داشتن فرق است. ما باید همکاری داشته باشیم، اما اعتماد عمیق اشتباه است. ممکن است هر لحظه رفتار متفاوتی انجام دهند. من امیدوار هستم موضوع گفت وگو ها با غرب که شایعه آن مطرح شده است، نیز مقداری جدی تر گرفته شود تا مکمل گفت وگو با شرق باشد. بنده معتقد نیستم که اظهار نظر افراد افراطی در خصوص گفت وگو ها با غرب یا شرق چیزی بدی است، بلکه حتی می تواند از یک جهت اثر مثبت نیز داشته باشد. اگر ما یک دیپلماسی قوی داشته باشیم می توانیم از این اظهار نظر ها استفاده کنیم.
وی در ادامه تاکید کرد: آنچه که خطرناک است این بوده که دیپلماسی کشور و مسئولان کشور تحت تاثیر جریان های تندرو قرار بگیرند. اساسا حرف زدن و اظهار نظر کردن جریانات تندرو و مواضع تند آنان به خودی خود مشکلی ایجاد نمی کند، اینکه نظام سیاسی کشور نیز تحت تاثیر این دیدگاه ها قرار بگیرد، صحیح نیست و منافع ملی را به خطر می اندازد.
وی افزود: طبیعتا همه تاثیرات معاهده بین ایران و روسیه و گفت وگو های احتمالی با غرب به اقتصاد کشور باز می گردد. اصل ارتباطات هدف نیست، بلکه ارتباطات وسیله ای برای دستیابی به یک اقتصاد بهتر در آینده است. اقتصاد ما تحت تاثیر تحریم ها قرار دارد. حل این مشکلات از مسیر سیاست خارجی می گذرد.
نظر کاربران
دقیقا...چون ممکنه مجبور بشیم مثل کره شمالی در جنگ با اکراین مشارکت مستقیم داشته باشیم.
روسیه بلفکره خائن هستش
خره کسی که بره با اوکراین بجنگه.
آقای ابطهی جان درست کو گوش شنواروسیه وچین این کومنیست های بیدین فقط دنبال منفعت خدشان هستند ازاونا هیچ خیری بما نمیرسه
جالبه شعار نه شرقی نه غربی فقط غربی ان براشون مهمه سالها توبغل روسیه خوابیدند.کسی هم ایراد نمیگیره
تعامل با دیگران افتخار و پیشرفت کشور است
اگر روسیه و چین راه تنفس کشور است میخوای راه تنفس کشور ببندید بال و پرش که بسته است تشخیص بدهید حالا دشمن کیست
حرف شما درسته حاج آقا
چشم اقای علامه
به امریکا وغرب کاملا عمیق تکیه می کنیم
دقیقا
به اسرائیل به اینکه دشمنم نه بیشتر روسیه میشه اعتماد کرد چون روسیه دشمنی تاریخی با ملت ایران زمین داره و قرن هاست داره این ملتو چپاول میکنه اعتماد بهش بزرگترین اشتباه تاریخیه
به آمریکا چی؟!
احمقها نه شرقی ونه غربی شرق شوروی بود از هم باشید چندین کشور شده دیگه ابرقدرت نیست ولی آمریکا هست بعد روسیه مارا تحریم نکرد ولی آمریکا چرا
درسته.
دقیقا درست میفرمایین
چاره ای ندارند اقتصاد کشور را ویران کردند کسی هم پاسخگو نیست.این روند تا نابودی کامل ادامه دارد.
غرب دوست داری ابطحی؟؟؟؟
چشم بسته غیب گفتی !!!!
روسیه دولت خیانتکار است دلبستن به روسیه اشتباه محض است از پشت خنجر میزند
دوستان در حد سرچ واژه کمونیست رو بفهمن بعد در خصوص روسیه و چین نظر بدن
روسیه(خائن)
روسیه ماراتحریم نکردولی کاری بدتراز تحریم .خاک .آب.و سرزمینهای ایرانی ما را گرفت .ونم پس نداد.اگه این کار نکرده بود ما ابر قدرت بودیم.
راست میگه اعتمادعمیق به روسیه اشتباه اماتاپای جان وبه باددادن اقتدارکشوربایدبه امریکااعتمادکرد
ایول
ب سوریه درست بود این همه سال؟!؟
به کی اعتماد کنیم سلطان ؟ میشه بگی ؟