آموزش تزئین هندوانه به شکل کوسه مخصوص شب یلدا
شب یلدا در راه است و از آنجایی که نام این شب با هندوانه عجین شده است، در این مطلب، یک روش آسان و زیبا برای شکل دادن به هندوانه شب یلدا را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.
روزیاتو: شب یلدا در راه است و از آنجایی که نام این شب با هندوانه عجین شده است، در این مطلب، یک روش آسان و زیبا برای شکل دادن به هندوانه شب یلدا را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.
وسایل موردنیاز
یک عدد هندوانه بیضی شکل
ماژیک
چاقوی تیز کوچک
قاشق بزرگ
چاقوی بزرگ
دو حبه انگور سیاه
خلال دندان
پاستیل به شکل ماهی
طرز تهیه
هندوانه را بشوئید و خشک کنید.
یک سوم از آن را به صورت اریب برش دهید و کنار بگذارید.
بخش بزرگ تر را ایستاده روی سطح صاف قرار دهید. با استفاده از ماژیک، دهان و چشم های کوسه را روی پوست هندوانه نقاشی کنید.
با استفاده از چاقو، بخش داخلی دهان را برش بزنید.
یک لایه نازک از پوست سبز در بخش دندان ها را برش دهید تا سفید شوند.
با استفاده از یک قاشق بزرگ، بخش داخلی هندوانه را خالی کنید و حدود ۷ سانتی متر از انتهای آن را بگذارید بماند. (نتراشید)
با استفاده از قاشق توپی مخصوص بستنی، چشم های کوسه را در بیاورید. داخل این گودال ها، یک عدد انگور درشت سیاه بگذارید.
از بخش کوچک هندوانه که کنار گذاشته اید، یک مثلثی برای باله کوسه ببرید. سپس با استفاده از دو خلال دندان، آن را در پشت هندوانه ثابت کنید.
از بخش های داخلی هندوانه، برای تهیه برش های مکعبی استفاده کرده و آنها را داخل دهان کوسه بریزید.
در میان آنها، پاستیل هایی به شکل ماهی قرار داده و اطراف آن را نیز به سلیقه خود تزئین کنید.
ارسال نظر