۱۳۷۶۳۹۵
۲ نظر
۲۷۱۲
۲ نظر
۲۷۱۲
پ

احضار سه سلبریتی مشهور به دادسرای فرهنگ و هنر

سحر زکریا،‌ بازیگر سینما، صبا کمالی، بازیگر و دانیال مقدم، خواننده به دنبال انتشار آهنگ مشترک‌شان «حوری» به دادسرای فرهنگ و هنر احضار شدند

برترین‌ها: سحر زکریا،‌ بازیگر سینما، صبا کمالی، بازیگر و دانیال مقدم، خواننده به دنبال انتشار آهنگ مشترک‌شان «حوری» به دادسرای فرهنگ و هنر احضار شدند.

Sahar_Zakaria_13911006200549551

دانیال مقدم، در استوری صفحه اینستاگرام خود این خبر را اعلام کرد.

آهنگ «حوری» سه روز پیش در صفحه اینستاگرام آقای مقدم منتشر شد، با این توضیح که «این آهنگ به مناسبت روز جهانی منع خشونت علیه زنان برای حمایت از زنان ایران منتشر شده است.»

صبا کمالی، خواننده دیگر این آهنگ هم استوری آقای مقدم در مورد احضار به دادسرای فرهنگ و هنر را بازنشر کرده است.

تک‌خوانی زنان در ایران ممنوع است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    چرا واقعا

  • ناشناس

    مسخره اس که این کارا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج