کفش پلنگی خانم سیاستمدار در محل کار!
به نظر میرسد قوانین استایل و پوشش در حال نزدیک شدن به سلیقه نسل جدید ( نسل زد) است چراکه به غیر از صاحبان غولهای فناوری در سیلیکون ولی کالیفرنیا، دیپلماتها و حتی بانکدارهای وال استریت هم به کفش های کتانی تمایل پیدا کردهاند.
به نظر میرسد قوانین استایل و پوشش در حال نزدیک شدن به سلیقه نسل جدید ( نسل زد) است چراکه به غیر از صاحبان غولهای فناوری در سیلیکون ولی کالیفرنیا، دیپلماتها و حتی بانکدارهای وال استریت هم به کفش های کتانی تمایل پیدا کردهاند.
سیاستمداران به مدیران اجرایی «سیلیکونولی» ملحق شدهاند و کفشهای کتانی به پا میکنند؛ مدتی است به دیدن صاحبان غولهای فناوری جهان در کفشهای ورزشی عادت کردهایم اما دیدن شخصی مانند لیز تراس، سیاستمدار بریتانیایی، با کفشهای کتانی آن هم در محل کار عجیب است.
نماد استایل سیلیکونولی کفش کتانی است؛ سرزمینی که در آن شلوار جین، تیشرت و هودی همیشه مد است و کفشهای کتانی بهترین کفش هستند. البته این موضوع نباید شما را فریب دهد؛ کفشهای کتانی میتوانند به اندازه ساعتهای ظریفی که بر مچ بانکداران وال استریت میدرخشد یا کیفهای دستی خاصی که در دست دلالان هنری میبینید، گرانقیمت و خاص باشند.
این کار او اما به عنوان یک سنت شکنی قلمداد نشد. قبل از او ترزا می، دیگر سیاستمدار انگلیسی، نیز کتانیهای پلنگی میپوشید. بوریس جانسون هم که در زمان قدرت با آن کت و شلوارهای مچاله شدهاش سوژه رسانهها بود بارها با یک جفت ترینر ۴میلیونی معمولی (!) دیده شده بود.
رؤسای جمهور ولودیمیر زلنسکی و امانوئل مکرون و حتی باراک اوباما، رئیس جمهور سابق ایالات متحده هم بارها و البته در حالی که خارج از محل کار خود بودند، با کفشهای کتانی دیده شدهاند و به نظر میرسد قانون رسمی «بدون کتانی، بدون شلوار جین» روز به روز بیشتر مشروعیت خود را از دست میدهد.
به گفته یکی از کارمندان ارشد بانک شهری که نخواست نامش فاش شود گفت حتی کارمندان بانکهای جهانی نیز پس از پایان قرنطینههای همه گیری کرونا، اجازه دارند با کفشهای راحت به محل کار خود بروند؛ به نظر میرسد سلیقه نسل جدید، نسل زی ( نسل زد)، در حال تسری به بخشهای رسمی و با دسیپلین جامعه است.
پینوشت: بخش اعظم اعضای نسل زد برای تمام عمر خود از ارتباطات و رسانههای دیجیتال استفاده خواهند کرد. نسل زد از وقتی که چشم به جهان گشودهاند در اطراف خود بهطور گستردهای با فناوریهای پیشرفتهای نظیر وب جهانگستر، شبکههای اجتماعی، پیامرسانی فوری، خدمات پیامکوتاه، امپیتری پلیرها، تلفنهای همراه، و یوتیوب مواجه بودهاند. به همین دلیل برخی به این نسل نام «شهروندان دیجیتال» دادهاند.
ارسال نظر