۱۴۷۵۹۹۵
۳۹
۳۹
پ

اولین معامله نفت خام با USDT در خاورمیانه!

مدتی است که صحبت‌ها درباره ورود تتر (USDT) به حوزه تجارت بین‌الملل کالا جدی شده است. سرعت بالای انتقال تتر و همچنین کارمزد کم آن، بهترین راه‌حل برای رونق بخشیدن به وضعیت تجارت بین‌الملل کالاست. البته در حال حاضر برخی از کشورهای تحریمی مثل روسیه در برخی از صنایع مثل صادرات فلزات به سراغ استفاده از تتر رفته‌اند؛ اما آنچه اخیراً توجه کشورهای خاورمیانه‌ای را به سمت خود جلب کرده، ورود تتر به حوزه معاملات نفتی در خاورمیانه است.

این خبر می‌تواند به ثبات بیشتر تتر در میان استیبل کوین‌ها بیفزاید و تاثیر خوبی بر پذیرش گسترده این ارز دیجیتال داشته باشد. با ما همراه باشید تا اطلاعات دقیق‌تری از جزئیات اولین معامله نفت خام با USDT در خاورمیانه به دست آورید.

ورود تتر به معاملات نفت خام

در اکتبر سال ۲۰۲۴ یک معامله نفت خام در خاورمیانه با استفاده از شیوه پرداخت تتر (USDT) تکمیل شد. براساس مفاد قرارداد این معامله، در طول آن حدود ۶۷۰ هزار بشکه نفت خام مورد معامله قرار گرفت و انجام موفقیت‌آمیز آن نشان‌دهنده ورود رسمی تتر و فروش و خرید تتر در بازار تجارت کالا است. ارزش این معامله حدوداً ۴۵ میلیون دلار برآورد شده است و طرفین قرارداد نیز یک شرکت نفتی سهامی عام و یک تاجر نفت بودند. مسئولیت مدیریت این معامله برعهده بخش امور مالی تتر قرار داشت که در واقع بازوی اصلی بنیاد تتر در ادغام فناوری بلاکچین در عملیات مالی معاملات سنتی است.

تتر در اوایل ماه اکتبر به اعطای وام‌های میلیارد دلاری به شرکت‌های فعال در حوزه تجارت کالا اشاره کرد و از این طریق به دنبال ارائه جایگزین‌هایی برای تامین منابع مالی و اعتباری صنایعی بود که عمدتاً به بانک‌های سنتی وابسته هستند. براساس ادعای بنیاد تتر، صنعت امور مالی معاملات دارای ارزش بازار ۱۰ تریلیون دلاری است. پائولو آردوینو (Paolo Ardoino)، مدیرعامل بنیاد تتر، در بیانیه‌ای اعلام کرد که با کمک تتر، کارایی و سرعت را به بازارهایی خواهیم آورد که در طول تاریخ به ساختارهای پرداختی کندتر و پرهزینه متکی بودند.

براساس اعلامیه بنیاد تتر، ورود این استیبل کوین به حوزه معاملات نفتی فقط نشان‌دهنده میزان جدیت این تیم در ورود به حوزه تجارت کالاست و آن را باید یک آغاز تلقی کرد. تتر به دنبال حمایت از طیف وسیع‌تری از کالاها و صنایع بوده و قصد دارد به نوآوری بیشتر در امور مالی جهانی دامن زند. براساس گزارش صرافی کیف پول من، بنیاد تتر در حال بررسی استفاده از استیبل کوین به عنوان شیوه پرداختی برای فاصله گرفتن از دلار فیزیکی در معاملات کشورهای تحریمی مثل روسیه و ونزوئلا است.

 

آیا تتر قدرت کافی برای پشتیبانی از معاملات نفتی را دارد؟

از تتر همواره به عنوان یک استیبل کوین باثبات یاد می‌شود که ارزش آن حتی در شرایط بغرنج بازار نیز از ۱ دلار سقوط نکرده و همواره دارای ارزشی برابر با ۱ دلار آمریکاست. این ثبات قیمتی و حجم بالای معاملات روزانه آن، جایگاه تتر را به عنوان پادشاه استیبل کوین‌ها تثبیت کرده است. جالب است بدانید که این بنیاد از درآمد میلیارد دلاری خود برای تامین مالی معامله نفتی اخیر استفاده کرد. این شرکت برای سه ماهه سوم سال ۲۰۲۴ سود ۲.۵ میلیارد دلاری را به ثبت رسانده که این مقدار، مجموع درآمد سالانه بنیاد تتر را به ۷.۷ میلیارد دلار رساند.

مجموع دارایی‌های تتر تا ۳۰ سپتامبر بیش از ۱۳۴.۴ میلیارد دلار اعلام شده که ۱۰۲.۵ میلیارد دلار آن در اسناد خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا نگهداری می‌شوند. از طرفی تتر همواره به خرید بیت کوین نیز توجه ویژه داشته و براساس گزارشات رسمی بنیاد، این شرکت حدود ۷۱۰۰ بیت کوین به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار (در زمان نگارش این مطلب) را هولد می‌کند. با توجه به مقدمات فوق به نظر می‌رسد این استیبل کوین از توان مالی کافی برای ورود به معاملات تجارت کالا برخوردار است.

 

تاثیر استفاده از تتر به عنوان شیوه پرداخت در تجارت کالا

خرید تتر ارزان | استیکینگ چیست | کیف پول من

به نظر مدیرعامل بنیاد تتر، استفاده از استیبل کوین‌های پایداری مثل تتر در پرداخت‌ها می‌تواند هزینه‌های تراکنش را به طرز چشمگیری کاهش داده و زمان پرداخت را در مقایسه با وام‌های معمولی و سنتی، تسریع بخشد. چنین امری به چابک‌تر شدن عملیات مالی خواهد انجامید و صرفه اقتصادی بیشتری برای شرکت‌ها دارد. به یاد داشته باشید که در عرصه تجارت بین‌المللی زمان همواره به دلیل وجود رقبای قدرتمند مهم است و استفاده از تتر نه تنها این سرعت را به معاملات اعطا می‌کند، بلکه از پیچیدگی‌های بازار نیز می‌کاهد.

از طرفی تتر به لطف استفاده از فناوری بلاکچین، تضمین می‌کند که از شفافیت کافی برخوردار بوده و مطابق با استانداردهای AML (ضد پولشویی) عمل می‌کند. چنین امری موجب جلب اعتماد سرمایه‌گذاران و شرکای تجاری خواهد شد که به دنبال استفاده از تتر در انجام پرداخت‌های مالی هستند. به یاد داشته باشید که فعالیت تتر در بازار کالاها فقط به نفت و محصولات نفتی منحصر نخواهد شد، بلکه این بنیاد قصد دارد از قدرت خود در حوزه‌های تکنولوژی، کشاورزی و به طور کلی تامین مالی کالاهای دارای پشتوانه بهره ببرد.

به بیان خلاصه، تتر به دنبال ایجاد تغییری مثبت در اقتصاد جهانی است و می‌خواهد عملیات‌های مالی را در سطح جهانی در دسترس‌تر قرار دهد. معامله نفتی اخیر نشان داد که چگونه یک نوآوری دیجیتال می‌تواند مزایای ملموسی را برای بخشی که مدت‌ها تحت تسلط ساختارهای مالی سنتی بود، به ارمغان آورد. چندان دور از انتظار نیست که در آینده نزدیک معاملات فلزات گران‌بها و مواد غذایی با تتر انجام و قراردادهای حمل‌ونقل نیز با این استیبل کوین بسته شود.

 

موانع تتر در مسیر تبدیل شدن به شیوه پرداخت بین‌المللی

هرچند که معامله 45 میلیون دلاری نفت خام و انجام معاملات فلز روسیه روحی تازه در کالبد انجام پرداخت‌های بین‌المللی با ارز دیجیتال دمیده است؛ اما نباید این موضوع را از یاد برد که دنیای کریپتو همچنان در ابتدای مسیر خود قرار دارد و موانع زیادی بر سر راه آن وجود دارد که باید دید بنیاد تتر برای برطرف کردن این موانع چه راهکارهایی در آینده ارائه خواهد داد.

از جمله موانع مهم تتر برای استفاده شدن در معاملات بین‌المللی کالا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پذیرش محدود از سوی شرکتهای سنتی: هرچند با انجام حمایت‌های گسترده افرادی مثل ترامپ و ایلان ماسک، سطح خرید ارز دیجیتال و آگاهی از مزایای این دارایی‌های دیجیتالی افزایش پیدا کرده است؛ اما در حوزه تجارت کالا، بسیاری از شرکت‌ها همچنان تمایلی برای ورود به این دنیای نوظهور ندارند و استفاده از ارزهای فیات و سنتی را بیشتر ترجیح می‌دهند. ریشه این موضوع می‌تواند به دلیل افزایش سطح کلاهبرداری‌های رمزارزی از سال 2017 باشد که طبیعتاً تتر به دلیل شفافیت بالا بری از این اتهامات است.
  • موانع قانونی و نظارتی: در بسیاری از کشورها قوانین روشن و واضحی برای استفاده از ارزهای دیجیتال در نظر گرفته نشده است و از طرفی نیز برخی از کشورها مثل قطر سیاست‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای نسبت به رمزارزها اتخاذ کرده‌ و کار را به ممنوعیت استفاده از ارزهای دیجیتالی کشانده‌اند. طبیعتاً در چنین کشورهایی صحبت از مزایای استفاده از تتر در تجارت بین‌الملل کالا کمی دشوار خواهد بود. ناگفته نماند که برخی کشورها ممکن است در آینده محدودیت‌هایی برای تجارت کالا با استیبل کوین‌ها در نظر بگیرند.

 

کیف پول من؛ بهترین منبع فارسی‌زبان برای پیگیری اخبار دنیای کریپتو!

خرید تتر ارزان | استیکینگ تتر  | صرافی کیف پول من

ورود تتر به معاملات نفت خاورمیانه رویدادی بزرگ برای بازار ارز دیجیتال است و همزمانی این اتفاق با انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، موجب شکل‌گیری روند صعودی قدرتمند در کل بازار ارز دیجیتال شده است. ناگفته نماند که مطالب فوق برداشتی از گزارش‌هایی بود که در بلاگ خبری صرافی کیف پول من پیرامون تتر منتشر شده است.

این صرافی به دلیل داشتن کارمزد حداقلی، پشتیبانی از بیش از 2500 ارز دیجیتال، امنیت بالا و بلاگ خبری جامع و به‌روز انتخاب اول تریدرهای ایرانی در سال‌های اخیر است. اگر شما هم به دنبال آن هستید که خرید ریالی کلیه رمزارزها را تجربه کرده و از اخبار روز دنیای کریپتو مطلع شوید، حتماً سری به وب‌سایت این صرافی به آدرس www.kifpool.me بزنید.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج