فینگرفودهای ساده و خوشمزه برای مهمانیها
در حال برنامه ریزی مهمانی هستید و نمیخواهید چیزی کم بگذارید؟ این فینگرفودهای خوشمزه به کمک شما میآیند.
پیتزا چرخی
- خمیر پیتزا
- یک سوم پیمانه سس مارینارا
- یک قاشق غذاخوری پونه تازه خرد شده
- یک حبه سیر خرد شده
- یک دوم تا دو سوم پیمانه پنیر موتزارلا
- ۲۴ تا ۳۰ اسلایس سوسیس
- ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
- یک دوم پیمانه آرد سوخاری
۱. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۳. سس مارینارا را روی خمیر پخش کنید و سیر و پونه کاهی خرد شده را روی آن بپاشید.
۴. پنیر موتزارلا را به طور یکسان روی سس پخش کنید و سوسیسها را روی آن قرار دهید.
۵. از یک طرف شروع کنید و با دقت خمیر را رول کنید و سپس روی تخته برش قرار دهید به طوری که قسمت درز رو به پایین باشد.
۶. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۷. آن را از یخچال درآورید و به شکل چرخهای ۳ سانتیمتری برش دهید.
روی هر چرخ کمی پنیر پارمیزان بپاشید و ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوهای شود. (۵-۷ دقیقه آخر زیر آنها را چک کنید تا مطمئن شوید نسوخته است)
- نصف پیمانه آرد سوخاری
- یک چهارم پیمانه جعفری
- ۲ حبه سیر
- ۳ عدد پیازچه خرد شده
- ۲ عدد فلفل قرمز خرد شده
- ۴۰۰ گرم لوبیا سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری سس تند
- یک عدد لیمو
- یک عدد تخم مرغ
- گواکامول
- ۲ عدد گوجه فرنگی
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سینی فر را با فویل و کمی روغن بپوشانید.
۲. در یک کاسه بزرگ، یک پیمانه پودرسوخاری بریزید و کنار بگذارید. جعفری، سیر، پیازچه و فلفل قرمز را در مخلوط کن ترکیب کنید تا زمانی که کاملا خرد شوند. لوبیا سیاه، سس چیپوتل و آب نصف لیمو را اضافه کنید. ترکیب کنید تا زمانی که لوبیاها خرد شوند.
۳. مخلوط لوبیا را به پودرسوخاری اضافه کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و با دست ترکیب کنید. اگر لازم بود باز هم پودر سوخاری اضافه کنید. نباید زیاد آبکی باشد. برای تهیه هر کیک به اندازه یک چهارم پیمانه از مواد بردارید و داخل سینی فر بگذارید. روی کیکها هم کمی روغن اسپری کنید. به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، سپس برگردانید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر بپزد.
۴. کیکها را با گواکامول و گوجه فرنگی و لیمو تزئین کنید. گرم میل کنید.
زردآلوی پرشده با پنیر
مواد لازم:
- ۱۲ عدد زردآلو
- ۱۷۰ تا ۲۰۰ گرم پنیر (ترجیحا پنیر بز)
- ۳ قاشق غذاخوری عسل
- یک چهارم پیمانه گردوی خردشده
طرز تهیه : زردآلوها را از وسط نصف کنید و هستهها را درآورید. مقداری پنیر به اندازه هسته گلوله کرده و داخل زردآلوها قرار دهید. با عسل و گردوی خردشده تزئین کنید.
مواد لازم:
- ۹۰ گرم ژامبون
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ عدد سیب زمینی پوست کنده
- یک و یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- سه چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ عدد آواکادو متوسط پوست کنده و خرد شده
- یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
- نصف قاشق چایخوری پاپریکا
- ۳ قاشق غذاخوری جعفری خردشده
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. بیکنها را در فر بپزید و بعد داخل بشقاب بگذارید.
۲. دو سینی فر را با فویل بپوشانید و روی هرکدام نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید. با یک چاقوی بسیار تیز، سیب زمینیها را به ورقهها ۶ تا ۱۲ میلیمتری برش دهید. ورقههای سیب زمینی را روی سینی بچینید، سپس یک قاشق باقیمانده روغن زیتون را روی آنها بمالید. یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را روی سیب زمینیها بپاشید. آنها را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید، تا زمانی که طلایی قهوهای شوند، سپس سینیها را ۱۸۰ درجه بچرخانید و جای سینیها روی طبقات فر را عوض کنید. سینیها را از فر خارج کرده و سیب زمینیها را برگردانید و اجازه دهید ۸ تا ۱۱ دقیقه دیگر بپزد.
۳. در این حین، در یک کاسه کوچک، آواکادو، آبلیمو، نمک باقی مانده و پاپریکا را ترکیب کرده و به آرامی با چنگال له کنید و کنار بگذارید.
۴. سیب زمینیها را داخل بشفاب بگذارید و هر کدام را با مخلوط آواکادو، بیکن پخته خردشده و جعفری تزئین بگذارید. گرم میل کنید.
وافل مرغ
موادلازم :
- ۱۰ عدد فیله مرغ را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید
- ۲ پیمانه باترمیلک
- یک و نیم پیمانه آرد
- یک قاشق غذاخوری پودر سیر
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- یک قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو پیمانه روغن
- ۳۰ وافل کوچک
کره عسل:۴ قاشق غذاخوری کره نرم شده و دو و نیم قاشق غذاخوری عسل را هم بزنید تا ترکیب شود.
عسل تند:۳ قاشق غذاخوری عسل را با چند قاشق سس تاباسکو ترکیب کنید.
طرز تهیه:
۱. مرغها را در یک کاسه بریزید و با باترمیلک بپوشانید. در ظرف را ببندید، داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید چند ساعت تا یک شب بماند.
۲. دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. وافلها را روی سینی فر گذاشته و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
۳. در یک ظرف کم عمق آرد، پودر سیر، پاپریکا، نمک، پودر پیاز و فلفل را ترکیب کنید. روغن را در یک قابلمه متوسط و روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغها را از باترمیلک درآورده و در مخلوط آرد فرو برده و بتکانید تا آرد اضافی آن بریزد، سپس در روغن داغ قرار دهید و هر طرف را ۵ دقیقه بپزید تا طلایی، ترد و پخته شود. با دستمال کاغذی روغن اضافی را بگیرید.
۴. کره عسل را روی وافلها بمالید و یک تکه مرغ روی هر وافل قرار دهید. عسل ساده یا تند را روی مرغ بریزید و گرم میل کنید.
یک عدد خلال دندان بردارید و در یک گوجه فرو کنید، یک برگ ریحان و یک قطعه پنیر موتزارلا را روی آن قرار دهید. برای تهیه سس، سرکه بالزامیک و روغن زیتون را با یک حبه سیر خرد شده ترکیب کنید. نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کنید و با سالاد خود میل کنید.
کوفته قلقلی عدس
مواد لازم برای ۱۵ تا ۲۰ عدد:
- ۲ پیمانه عدس پخته
- ۲ عدد تخم مرغ هم زده
- سه چهارم پیمانه پنیر ریکوتا
- یک چهارم پیمانه پنیر پارمیزان
- ۲ حبه سیر خردشده
- یک قاشق چایخوری پونه
- ۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه خردشده
- سه چهارم پیمانه آرد سوخاری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن زیتون
- پنیر موزارلا تکهای
- برگ ریحان تازه
- یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک
۴. در این حین فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۵. وقتی مخلوط عدس خنک شد، کوفته قلقلیها را با دست درست کنید و داخل سینی بگذارید.
۶. به آرامی کوفتهها را با روغن زیتون بپوشانید و در فر بپزید، حین پخت آنها را برگردانید تا طلایی و کمی ترد شوند (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه)
۷. سرکه بالزامیک را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید. اجازه دهید یک دقیقه یا بیشتر بجوشد. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سرکه ۳ تا ۵ دقیقه بماند تا غلیظ و شربتی شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
۸. یک کوفته عدس، یک یک تکه پنیر و یک برگ ریحان را در هر خلال دندان فرو کنید. با سس بالزامیک تزئین کنید و میل کنید.
مواد لازم برای کوفته:
- ۴۵۰ گرم گوشت بره چرخ کرده
- یک چهارم پیمانه پیاز سفید خردشده
- یک قاشق غذاخوری نعناع تازه خردشده
- یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده
- یک حبه سیر خردشده
- یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
- یک قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره
- یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای ماست: - ۲۰۰ گرم ماست یونانی
- ۲ قاشق چایخوری جعفری تازه خردشده
- ۲ قاشق چایخوری نعناع تازه خردشده
- یک قاشق چایخوری پودر زیره
- پوست زرد یک عدد لیموی متوسط خردشده
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
۲. مواد کوفته گوشت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید.
۳. ۳۰ عدد کوفته ریزه (هرکدام حدود ۲ قاشق چایخوری) درست کنید و روی سینی فر بگذارید.
۴. در این حین مواد ماست را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید با کوفتهها میل کنید.
مینی پنکیک با طعم های مختلف
طعم اول:
مواد لازم:
- 20-25 عدد پن کیک کوچک
- مقداری ماهی سالمون کبابی
- 5 عدد گوجه گیلاسی
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: همه مواد را روی پن کیک ها گذاشته و میل کنید
طعم دوم:
- ۲۰-۲۵ عدد مینی پن کیک
- یک عدد کدوی متوسط حلقه شده
- سیر خردشده
- روغن پخت و پز
- پنیر خامه ای
- نمک و فلفل
طرز تهیه: دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کدوها را با روغن، سیر خردشده، نمک و فلفل روی پنکیک گذاشته و 10 تا 15 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود. پنیرخامهای را روی کدو گذاشته، نمک و فلفل بزنید و میل کنید.
مینی دونات توت فرنگی
- نصف پیمانه توت فرنگی خشک خرد شده
- یک و یک چهارم پیمانه آرد شیرینی
- سه چهارم پیمانه شکر
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- دو سوم پیمانه روغن
- نصف پیمانه باترمیلک
- یک عدد تخم مرغ
- یک قایق چایخوری وانیل
لعاب
- یک قاشق غذاخوری باترمیلک
- یک قاشق غذاخوری مربای توت فرنگی
- نصف تا سه چهارم پیمانه پودر قند
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. قالب مینی دونات را با اسپری روغن چرب کنید.
۲. در یک کاسه بزرگ توت فرنگیهای خشک، آرد، شکر، جوش شیرین و نمک را ترکیب کنید. در یک کاسه دیگر روغن، باترمیلک، تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا ترکیب شود. این مخلوط را به مخلوط آرد اضافه کرده و کاملا ترکیب کنید.
۳. با یک قاشق یا قیف هر یک از فنجانها را تا نیمه پر کنید و به مدت ۹ دقیقه در وسط فر بپزید. اجازه دهید چند دقیقه سرد شود. این کار را با بقیه خمیر تکرار کنید.
۴. در یک کاسه کوچک شیر، مربا و نصف پیمانه پودر قند را با همزن بزنید. روی دوناتهای سرد شده بریزید و با توت فرنگی خشک باقیمانده تزئین کنید.
تاکو کرانچی فنجانی
مواد لازم:
- ۴۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده
- ۳ قاشق غذاخوری ادویه تاکو (زیره، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا)
- ۳۰۰ گوجه و فلفل سبز خرد شده
- یک و نیم پیمانه پنیر چدار رنده شده
- ۲۴ عدد نان تاکو
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. قالب مافین را با روغن چرب کنید.
۲. گوشت پخته، ادویه تاکو و گوجه و فلفل را در یک کاسه هم بزنید و ترکیب کنید. در هر یک از قالبهای مافین نان تاکو قرار دهید. سپس ۱.۵ قاشق غذاخوری مخلوط تاکو در آن بریزید. سپس یک قاشق غذاخوری پنیر روی آن قرار دهید. فشار دهید و یک لایه دیگر نان تاکو، مخلوط تاکو و پنیر روی آن بگذارید.
۳. تاکوها را ۱۱ تا ۱۳ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید تا زمانی که لبهها طلایی شوند.
پرتزل دارچینی
مواد لازم:
- ۷ گرم مایه خمیر
- یک پیمانه آب گرم ۱۱۰ درجه
- ۴ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک و نیم پیمانه آرد نان
- یک تا یک و (یک چهارم) پیمانه آرد ساده
- ۳ پیمانه آب داغ
- یک چهارم پیمانه جوش شیرین
- نصف پیمانه کره ذوب شده
- نصف پیمانه شکر
- یک قاشق غذاخوری دارچین
- ۱۱۰ گرم پنیر خامهای نرم شده
- ۲ قاشق غذاخوری کره نرم شده
- یک پیمانه پودر قند
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- ۲ قاشق غذاخوری خامه
طرز تهیه:
۱. برای تهیه پرتزل در یک کاسه یک پیمانه آب گرم، مایه خمیر و نصف قاشق چایخوری شکر را با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. سپس شکر باقی مانده و روغن و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
۲. سرعت همزن را کم کنید و به آرامی آرد نان را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. بعد آرد ساده را اضافه کنید.
۳. خمیر را ورز دهید تا زمانی که یک خمیر یک دست و کشدار به دست بیاید. اگر چسبناک است یک چهارم پیمانه آرد را هم اضافه کنید.
۴. خمیر را به کاسهای که از قبل چرب کرده اید انتقال دهید و روی آن را با پلاستیک پوشانده و اجازه دهید در یک جای گرم بماند تا حجم آن دوبرابر شود.
۵. خمیر را به ۶ قسمت تقسیم کنید. دمای فر را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. روی خمیر کمی آرد بپاشید و آنهایی که کار ندارید را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید تا خشک نشود.
۶. هر قسمت را به شکل طنابی به طول ۶۰ سانتیمتر رول کنید و به قطعات ۲ تا ۳ سانتیمتری تقسیم کنید.
۷. آب داغ و جوش شیرین را در یک کاسه ریخته و با همزن بزنید تا حل شود. با کفگیر چند قطعه خمیر را داخل مخلوط آب فرو کنید و سپس بیرون آورده و آب اضافی آن را بگیرید و در سینی فر قرار دهید.
۸. این کار را درمورد همه خمیرها تکرار کنید و در این حین آب را مدام گرم کنید. به مدت ۸ تا ۱۱ دقیقه در فر بپزید تا زمانی که قهوهای طلایی شوند.
۹. پرتزلها را از فر درآورده و با کفگیر در کره ذوب شده فرو کنید و اضافی آن را بگیرید. سپس بگذارید ۲ دقیقه در بشقاب بماند تا کره جذب شود.
۱۰. برای پوشش در یک کاسه کوچک شکر و دارچین را خوب هم بزنید و ترکیب کنید.
۱۱. پرتزلهای کرهای را در مخلوط شکر و دارچین فرو کنید. حالا گرم و با سس مخصوص میل کنید.
برای تهیه سس:
پنیر خامهای و کره را با همزن بزنید تا زمانی که یکدست و پفی شود. پودر قند و وانیل را اضافه کرده و ترکیب کنید. خامه را اضافه کنید و بزنید تا پف کنید (حدود ۲ دقیقه). در یک محفظه دربسته در یخچال بگذارید.
مواد لازم:
- نصف پیمانه سس تند
- نصف پیمانه کره
- یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
- یک چهارم قاشق چایخوری سس ورچسترشایر
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
- یک حبه سیر له شده
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامهای
- ۴۵۰ گرم مرغ پخته ریش ریش شده
- کرفس بریده شده به قطعات ۵ تا ۸ سانتیمتری
- پیازچه برای تزئین
طرز تهیه:
۱. در یک ماهیتابه متوسط و روی حرارت متوسط، سس تند، کره، سرکه، سس ورچسترشایر، فلفل قرمز، سیر و نمک را ترکیب کنید.
۲. هم بزنید تا جوش بیاید. وقتی سس جوشید، شعله را خاموش کرده و پنیر خامهای را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
۳. مرغها را به سس اضافه کنید و آرام هم بزنید تا سس کاملا مرغ را بپوشاند.
۴. روی هر قطعه کرفس یک تا دو قاشق غذاخوری مرغ بوفالو بریزید.
۵. با پیازچه تزئین کنید.
نظر کاربران
اخه اینا چیه؟ورچسترشایر و باترمیلک و .... چی هستن .اسم فارسیشونو بنویسین دیگه.
ما آووکادو و گوشت بره از کجا پیدا کنیم رسما ؟
متاسفم مردم تخم مرغ و گرجه نمیتونن بخرن اونوقت عزیزمون تجویز اووکادو میکنن . شما دعا کن نون و سیب زمینی و باقی مواد غذایی واجب رو بتونن خریداری کنن اووکادو پیشکش
اینا چیه مسخره باید سالاد سبک باشه