۵۸۷۴۷۵
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

حسن یزدانی؛ امید اول ایران در پاریس

رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ٢٠١٧ از فردا به میزبانی پاریس آغاز خواهد شد؛ رقابت‌هایی معتبر و حساس که بعد از بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو، مهم‌ترین میدان برای کشورهای صاحب‌نام در این رشته است؛ کشورهایی که حالا با تغییروتحولات در ترکیب تیم‌های قبلی خود قصد دارند نسل جدیدی از آزادکاران را به دنیای کشتی معرفی کنند.

روزنامه شرق: ‌رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ٢٠١٧ از فردا به میزبانی پاریس آغاز خواهد شد؛ رقابت‌هایی معتبر و حساس که بعد از بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو، مهم‌ترین میدان برای کشورهای صاحب‌نام در این رشته است؛ کشورهایی که حالا با تغییروتحولات در ترکیب تیم‌های قبلی خود قصد دارند نسل جدیدی از آزادکاران را به دنیای کشتی معرفی کنند. در همین راستا تیم ملی کشتی آزاد ایران نیز با تغییرات محسوس با نفرات جوان‌تر پا به این میدان خواهد گذاشت. شاگردان محمد طلایی همچون فرنگی‌کاران، نبردی سخت و دشوار را در مسابقات این دوره خواهند داشت. طلایی در چهار وزن بهترین نفرات خود را به دلیل آسیب‌دیدگی در اختیار ندارد و در این بین تنها امیدواری این تیم به مدال‌آوری حسن یزدانی است؛ تنها مرد طلایی ایران در المپیک ریو که درحال‌حاضر به یک وزن بالاتر هم آمده است و مشخص نیست که بتواند در حضور تازه‌اش در این وزن صلابت گذشته‌اش را حفظ کند یا خیر. در وزن اول (٥٧ کیلوگرم) رضا اطری برای اولین‌بار روی تشک جهانی خواهد رفت. اطری در مسابقات قهرمانی آسیا سوم شد و به لطف مصدومیت حسن رحیمی، نفر اصلی این وزن و دارنده مدال برنز المپیک ریو این فرصت را دارد تا خودی نشان دهد.

در وزن ٦١ کیلوگرم برای سومین سال متوالی قرار است بهنام احسان‌پور روی تشک برود. او که در دو سال گذشته با دست خالی از مسابقات برگشته بود، این فرصت را دارد تا ناکامی‌های‌ سال‌های قبل را به دست فراموشی بسپارد وگرنه شاید دیگر بیش از این فرصتی برای عرض‌اندام نداشته باشد. احسان‌پور که قهرمانی جوانان جهان را در کارنامه دارد، در مسابقات جهانی سال گذشته پنجم شد و در مسابقات آسیایی امسال طلا گرفت. در وزن ٦٥ کیلوگرم، میثم نصیری، جایگزین نفر اول این وزن؛ یعنی سیداحمد محمدی شد. محمدی در عین بدشانسی، در آستانه المپیک ریو مصدوم شد و همچنان با آسیب‌دیدگی دست‌به‌گریبان است. نصیری که نتیجه ضعیفی در ریو داشت، به‌تازگی روند روبه‌رشدی داشته و سومی آسیا را هم از آن خود کرد. او می‌تواند با تکیه بر تجربه، نتیجه خوبی در پاریس بگیرد.

در ٧٠ کیلوگرم، مصطفی حسین‌خانی حالا دیگر یکی از مدعیان جدی کسب مدال است. او که در مسابقات جهانی ٢٠١٦ به مدال برنز رسیده بود، این فرصت را دارد تا مدال برنزش را خوش‌رنگ‌تر کند، هرچند کار بسیار سختی خواهد داشت. در وزن او مدعیان زیادی حضور دارند. حسین‌خانی به‌تازگی قهرمان بازی‌های کشورهای اسلامی شد. در وزن ٧٤ کیلوگرم، پیمان یاراحمدی نماینده ایران است؛ وزنی که همیشه آزادکاران کشورمان رقابت سختی در آن داشته‌اند. قرعه در مدال یاراحمدی خیلی تأثیر دارد. چهره بنام این وزن در دنیا جردن باروز است که همه ایرانی‌ها تابه‌حال به او باخته‌اند. او تاکنون دوبار به باروز باخته. البته باید در نظر گرفت که سن باروز هم بالا رفته و همان‌طور که در المپیک ریو ناکام شد، شاید در این میدان هم حرفی برای گفتن نداشته نباشد. یاراحمدی نیز اولین حضورش را در قهرماني جهانی تجربه می‌کند. در وزن ٨٦ کیلوگرم، حسن یزدانی، ستاره این روزهای کشتی ایران، کشتی خواهد گرفت. او هرچند در جام جهانی سال گذشته در این وزن ضعیف ظاهر شد و برابر تیلور ضربه‌فنی شد، اما دوباره توانست به آمادگی برسد. او در بازی‌های کشورهای اسلامی فوق‌العاده بود. یزدانی، رشید رشیدف، قهرمان المپیک ٢٠١٢ و سلیم یاشار، نایب‌قهرمان المپیک ٢٠١٦ ریو، را با اختلاف ١٠ امتیاز شکست داد. در وزن ٩٧ کیلوگرم، قرعه شانس به نام امیر محمدی افتاد تا او نیز بعد از مصدومیت رضا یزدانی در المپیک ریو، صاحب دوبنده‌ای شود که در این سال‌ها همواره یکی از مدعیان اصلی عرصه مسابقات مهم بین‌المللی بوده است. او در بازی‌های کشورهای اسلامی نقره گرفت و اولین حضورش در مسابقات جهانی را تجربه می‌کند. در نهایت در وزن ١٢٥ کیلوگرم، یدالله محبی در شرایطی گام به میدان جهانی می‌گذارد که در مسابقات انتخابی تیم ملی نهایت استفاده را از مصدومیت و ناآمادگی کمیل قاسمی برد و با ارائه کشتی‌های هجومی، راهی پاریس شد. این جوان کرمانشاهی حالا این فرصت را دارد که در اولین حضور جهانی خود نشان دهد پیروزی‌هایش مقابل یکی از بهترین‌ سنگین‌وزن‌های دهه اخیر جهان اتفاقی نبوده است. البته با حضور نوابغی مانند طاها آکگول، قهرمان المپیک از ترکیه و گنو پتریاشویلی از گرجستان، او نیز کار بسیار دشواری در پیش‌رو خواهد داشت. تیم ملی کشتی آزاد بزرگ‌سالان ایران همواره در پیکارهای جهانی جزء مدعیان بوده و پنج مرتبه در سال‌های ١٩٦١ یوکوهامای ژاپن، ١٩٦٥ منچستر انگلیس، ١٩٩٨ تهران، ٢٠٠٢ تهران و ٢٠١٣ بوداپست مجارستان بر سکوی قهرمانی جهان ایستاده است. دلاورمردان کشتی آزاد ایران پیش از این هفت مرتبه در سال‌های ١٩٧١، ١٩٧٣، ١٩٩٥، ٢٠٠٦، ٢٠١١، ٢٠١٤ و ٢٠١٥ عنوان نایب‌قهرمانی جهان را به دست آورده و ١١ مرتبه هم در مکان سوم قرار گرفته‌اند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج