۲۴۳۵۰۴
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

/مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان - لاس‌وگاس/

قاسمی به جردن باروز رسید

نماینده وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد ایران با کسب سومین پیروزی مقابل حریف گرجستانی موفق شد به مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های قهرمانی جهان راه پیدا کند.

خبرگزاری ایسنا: در ادامه رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۱۵ که در لاس وگاس آمریکا در جریان است، علیرضا قاسمی نماینده وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد ایران در سومین مبارزه به مصاف کولاشویلی از گرجستان رفت و در پایان موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ به برتری برسد.

قاسمی پیش از این مقابل حریفانی از ایتالیا و مولداوی به پیروزی رسید.

همچنین در جریان رقابت‌های امروز ۳ آزادکار دیگر ایران به روی تشک مبارزه رفتند.

حسن رحیمی در سه مبارزه خود موفق شد با شکست حریفانی از ونزوئلا،بلاروس و آمریکا به یک چهارم نهایی برسد.

حسن یزدانی در وزن ۷۰ کیلوگرم پس از استراحت در دور نخست مقابل حریفی از کره جنوبی به برتری رسید.علیرضا قاسمی نیز در ۷۴ کیلوگرم حریفانی از ایتالیا و مولداوی را شکست داد.

پرویز هادی نیز در ۱۲۵ کیلوگرم مقابل شیماروف از بلاروس و حریفی از اسلواکی به برتری رسید تا در دور بعد مقابل بلال ماخوف روس قرار گیرد.

به گزارش ایسنا،در دو روز نخست رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان،تیم ایران توسط سید احمد محمدی در وزن ۶۵ کیلوگرم و علیرضا کریمی در وزن ۸۶ کیلوگرم به دو مدال برنز دست یافت.عباس طحان هم در وزن ۹۷ کیلوگرم به عنوان پنجمی جهان بسنده کرد.

بهنام احسان پور نیز در وزن ۶۱کیلوگرم با باخت در دور اول از رقابت‌ها کنار رفت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج