چارلز منسون، جنایتکار روانی
چارلز منسون چهره شرور مشهوری است که بعد از هیتلر جزو خبیث ترین انسان ها شناخته می شود و اخیراً او برای اولین بار بعد از سالها به حرف آمده است.
برترین ها: چارلز منسون چهره شرور مشهوری است که بعد از هیتلر جزو خبیث ترین انسان ها شناخته می شود و اخیراً او برای اولین بار بعد از سالها به حرف آمده است.
منسون مغز متفکر روانی و جنایتکاری است که در اوج دوره هیپی، قتل های سریالی زیادی را هماهنگ و ترتیب داده بود. خانواده منسون در جولای و آگوست ۱۹۶۹ نه نفر از جمله شارون تیت، همسر ۸.۵ ماهه باردار رومن پولانسکی، کارگردان معروف سینما، را به قتل رساندند.
پیروان او اغلب زنان جوانی بودند که با او زندگی می کردند و برایش قتل ها را انجام می دادند و نظریه او را باور کرده بودند که این قتل ها روزی جنگ بزرگی بین سیاهپوست ها و سفیدپوست ها راه می اندازد.
منسون خودش مرتکب هیچ قتلی نشد، ولی بخاطر هدایت و رهبری توطئه خانوادگی مشهور به Helter Skelter (آهنگ مشهور گروه بیتلز در سال ۱۹۶۸) به حبس ابد محکوم شد. او در آخرین مصاحبه اش با مجله رولینگ استون طوری حرف می زد که انگار نقشه های آزاردهنده و متوهمی برای آینده دارد. در مورد او چند نکته مهم وجود دارد:
۱. او هاله ای کاریزماتیک دارد.
در فیلم "قلعه" به کاراکتر مایکل کتون اعتراض شد که چرا نسبت به قانون ناعادلانه با این منطق پاسخ داده است: "مزه ش به همینه."
این درست شبیه منطق کسانی است که با منسون کار می کنند. یکی از شاکیان اصلی که منسون را به دادگاه کشاند می گفت که همین جذابیت و هاله کاریزماتیک منسون بود که این افراد را به سمت او جذب می کرد.
وینسنت بوگلیوزی وکیل می گفت: «او ویژگی هایی داشت که یک هزارم یک درصد مردم دارند. او هاله داشت. بچه های دهه شصت به این هاله می گفتند: "جذبه!"»
«او هر جا می رفت، بچه ها به سمتش جذب می شد. این نرمال نیست. منظورم اینه که خود من نمی تونستم کسی رو مجاب کنم بره برام از دیری کوئین محل بستنی بخره.» حتی ده ها سال بعد در ندامتگاه، خبرنگار رولینگ استون، اریک هدگارد می نویسد که منسون هنوز این جذبه را دارد. وقتی منسون دست این خبرنگار را لمس می کرد، می شد این جذبه را حس کرد.
این خبرنگار می نویسد: «موافقم، چون تو اون لحظه که دستش به پوستم خورد، منظورشون رو از جذبه فهمیدم. به نظرم نرمال بود.»
«بطور غیرمنتظره ای حس خوبی داشت که با جریان پیش بری، حتی اگه اون جریان، جریان چارلی منسون باشه و حتی اگه دست منو لمس کنه، می تونه منو بکشه، و احتمالاً قدیما هم همینطور بوده. این به معنی نوعی حضوره.»
«و همین حضور و نحوه استفاده از اونه که باعث شده در ۴۴ سال گذشته اون بعد از هیتلر تبدیل به سمبل سوپراستار با چهره شیطان بشه.»
۲. او نامزد دارد.
نام نامزد منسون "استار" (ستاره) است و ۲۵ سال دارد. منسون به خبرنگار این مجله توضیح می دهد: «اون یه زن نیست. ستاره راه شیریه!» استار شبکه ای آنلاین از طرفداران منسون دارد و روی صورتش حرف ایکس را بخاطر اعتقاد به منسون کنده کاری کرده است.
حتی ممکن است این دو با هم ازدواج کنند. استار می گوید: «راستشو بهتون بگم. من و چارلی می خوایم ازدواج کنیم.» وقتی از استار می پرسند که نظر والدینش درباره نامزدی با یک روانی چیست، پاسخ می دهد: «پدر و مادرم چارلی رو دوست دارن. وقتی با هم صحبت می کردیم می گفتن: "وقتی چارلی آزاد شد بیاین با ما زندگی کنین. می تونین مدتی تو زیرزمین بمونین و بعدش پایین نهر خونه خودتونو بسازین.»
۳. منسون برای نامزدش نقشه دارد.
ولی منسون به اندازه استار مشتاق نیست. او در مصاحبه با خبرنگار این مجله گفت که آنها با قضیه ازدواج می خواهند مردم را گول بزنند: «چرنده، خودتم اینو خوب می دونی. اینو فقط واسه مردم می گیم.»
هدگارد در پاسخ به او گفت که به نظر می رسد او مثل یک پروژه با نامزدش رفتار می کند و مانند معلمی به شاگردش درس می دهد. البته نقشه های او هیچ وقت پایان خوشی نداشته اند. پروژه های دیگر او پر سر و صدا و جنجال آمیز بوده اند. ساندرا گود توطئه گر خانواده منسون و دوست صمیمی و قاتلش لینت فروم هم روی صورت هایشان حرف ایکس کنده کاری کرده بودند.
ارسال نظر