میلیاردرهای دیپلمه جهان را بشناسید
مجله فوربز هر ساله فهرستی از میلیاردرهای ترک تحصیل کرده جهان را اعلام می کند که در آن روسای کشورها که ثروت شان وابسته به مقام شان است را در بر نمی گیرد. ثروت خالص میانگین میلیاردرهایی که از دانشگاه ترک تحصیل می کنند ۹٫۴ میلیارد دلار است که حدوداً سه برابر ۳٫۲ میلیارد دلار میلیاردرهای دارای مدرک دکتراست.
برترین ها - ترجمه از پردیس بختیاری: مجله فوربز هر ساله فهرستی از میلیاردرهای ترک تحصیل کرده جهان را اعلام می کند که در آن روسای کشورها که ثروت شان وابسته به مقام شان است را در بر نمی گیرد.
ثروت خالص میانگین میلیاردرهایی که از دانشگاه ترک تحصیل می کنند ۹٫۴ میلیارد دلار است که حدوداً سه برابر ۳٫۲ میلیارد دلار میلیاردرهای دارای مدرک دکتراست. حتی اگر بیل گیتس را حذف کنید، که دانشگاه هاروارد را ترک کرد و اکنون ۸۶ میلیارد دلار ثروت دارد، ترک دانشگاه کرده ها ثروت میانگین ۵٫۳ میلیارد دلار در قیاس با ۲٫۹ میلیارد دلار آنهایی که فقط مدرک لیسانس دریافت کرده اند، خواهند داشت. بنا بر گزارش جدیدی از فارستر ریسرچ ۲۰ % میلیونرهای آمریکا هرگز وارد دانشگاه نشده اند.
اگر دوست دارید با ثروتمندترین افراد جهان که برای دنبال کردن آرزویشان ترک تحصیل کرده اند آشنا شوید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
اپرا وینفری
اپرا وینفری از زمانی که در دبیرستان درس می خواند، می دانست که می خواهد در آینده در مدیا کار کند. او در ۱۷ سالگی گزارشگر رادیو نشویل شد و برای اینکه بتواند به کار در رادیو و تلویزیون ادامه دهد، برای تحصیل به دانشگاه تنسی رفت و در رشته هنرهای نمایشی و ارتباط کلامی مشغول به تحصیل شد. او به طور همزمان، به طور نیمه وقت در رادیو محلی مشغول نیز کار می کرد. در همان زمان بود که به او یک کار تمام وقت در تلویزیون پیشنهاد شد و او هم برای این که به آرزوهایش رنگ واقعیت دهد، دانشگاه را رها کرد.
شان پارکر
شان پارکر مؤسس سایت اشتراک فایل نپستر و اولین مدیر سایت فیسبوک است. او همچنین بنیانگذار و رئیس بنیاد پارکر است که روی پژوهش های علوم زیستی، سلامت عمومی جهانی و مشارکت مدنی تمرکز دارد. او در سال 2016 از سوی مجله فوربس، هفتصد و بیست و دومین میلیاردر دنیا با ثروتی معادل 2.4 میلیارد دلار شناخته شد. استعداد شان از همان دوران دبیرستان شکوفا شد به طوری که جوایز زیادی را از آن خود کرد و در یک سال بیش از 80000 دلار به دست آورد. از این رو او خانواده اش را متقاعد کرد که به او اجازه دهند تا مدرسه را رها کند و به فعالیت خود در زمینه کارآفرینی ادامه دهد.
مارک زاکربرگ
در فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی بود که زاکربرگ همراه با چند دانشجوی هم اتاقی اش شبکه اجتماعی فیسبوک را راه اندازی کردند. آنها فیسبوک را از اتاق خوابگاهشان در دانشگاه هاروارد راه اندازی نمودند و سپس آن را به دانشجویان سایر دانشکدهها معرفی کردند. پس از آن، فیسبوک به سرعت گسترش یافت به طوری که در سال ۲۰۱۲ تعداد کاربران آن بالغ بر یک میلیارد نفر شد. در همان زمان بود که مارک مجبور شد تا دانشگاه را رها و به صورت تمام وقت روی بزرگ ترین پروژه شبکه اجتماعی جهان کار کند. در سال ۲۰۰۸، مجله فوربس او را جوانترین میلیاردر، که ثروتش را شخصاً کسب کرده معرفی کرد و ثروت او را ۱.۵ میلیارد دلار تخمین زد. هم اکنون وب گاه فوربس، داراییهای او را ۵۰٬۳ میلیارد دلار اعلام کرده که از این لحاظ پنجمین شخص ثروتمند در جهان است.
ریچارد برانسون
ریچارد برانسون کارآفرین و سرمایه گذار بریتانیایی و رئیس و بنیان گذار گروه شرکت های ویرجین است که عنوان بیش از ۴۰۰ شرکت در سراسر دنیا را از آن خود کرده است. ریچارد در سن 16 سالگی، به دلیل خوانشپریشی از مدرسه اخراج شد. در آن زمان او به همراه یکی از دوستانش مجله «دانش آموز» را راه انداخت که شروع خوبی برای موفقیت های آتی اش بود. بر پایه فهرست ثروتمندترین افراد جهان در مجله فوربز در سال ۲۰۱۲، برانسون چهارمین شهروند ثروتمند بریتانیایی بوده است. برآورد شدهکه در سال ۲۰۱۲ ثروت او ۴٫۶ میلیارد دلار آمریکا بوده است.
رالف لورن
رالف لورن طراح مد و میلیاردر آمریکایی ست که بیشتر به خاطر برند پولو رالف لورن شهرت دارد. او در دوران نوجوانی کارش به عنوان یک منشی در شرکت برادران بروکز آغاز کرد. او در آن زمان با افراد طبقه بالای جامعه در تماس بود، از این رو به این شغل علاقمند شد و دانشگاهش را رها کرد تا بتوانید در کلاس های مورد علاقه اش ثبت نام و برند لوکس رالف لورن را تاسیس کند. وی با ثروتی بالغ بر ۶/۴ میلیارد دلار، توسط مجله فوربز صد و هفتاد و سومین فرد ثروتمند دنیا در سال ۲۰۱۰ معرفی شد.
مایکل دل
مایکل دل رئیس و بنیانگذار شرکت رایانه ای دل کامپیوترز است. او از همان سنین کودکی به صورت پاره وقت به فعالیت جزئی در خرید و فروش سهام مشغول بود. علاوه بر آن، علاقه زیادی به دنیای کامپیوتر از خود نشان می داد و در هفت سالگی با خرید یک ماشین حساب، مسیر زندگی خود را به سمت فناوری های دیجیتال مشخص کرد. اگر چه او وارد دانشگاه تگزاس در آستین شد اما علاقه شخصی اش را به تحصیل ترجیح داد. طبق نشریه فوربز، در سال ۲۰۰۹، او با بیش از ۱۲ میلیارد دلار سرمایه، بیست و پنجمین مرد ثروتمند جهان بود. او تاکنون نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار از ثروت شخصی خود را خرج وقف به مراکز علمی و پزشکی در تگزاس نموده است.
استیو جابز
استیو جابزپ کارآفرین، مخترع، بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانهای اپل و یکی از چهرههای پیشرو در صنعت رایانه بود. او در دانشگاهی در پورتلند، اورگن، درس می خواند اما تنها یک ترم در آنجا دوام آورد. پس از ترک تحصیل، او ابتدا به عنوان طراح بازی های یارانه ای در شرکتی استخدام شد سپس در سن ۲۱ سالگی به همراه دوستش استیو وزنیاک ۲۶ساله، شرکت اپل را تأسیس کرد. طبق آمار در سال ۲۰۱۱، ثروت شخصی او به ۷ میلیارد دلار در زمان مرگش می رسید.
بیل گیتس
بیل گیتس کارآفرین، بازرگان، سرمایه دار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی است که در سال ۱۹۷۵ با مشارکت پل آلن شرکت مایکروسافت را تأسیس نمود. استعداد بیل گیتس از همان دوران کودکی شکوفا شد. او در سن ۱۳ سالگی یک ورژن کامپیوتری بازی ایکس او را ثبت کرد. در دوران جوانی نیز وارد دانشگاه هاروارد شد اما در نهایت درس اش را رها کرد تا کامپیوتر خودش را طراحی کند. او تا مارس ۲۰۱۷ با دارایی خالص ۸۶ میلیارد دلار، به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته شد، ولی در تاریخ ۶ مارس ۲۰۱۸، جف بیزوس مدیرعامل و مؤسس شرکت آمازون، با ۱۱۲ میلیارد دلار دارایی ثبت شده، از وی پیشی گرفت و نامش به عنوان ثروتمندترین فرد جهان ثبت شد.
لری الیسون
لری الیسون یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل شرکت اوراکل، یکی از شرکت های عمده در زمینه نرم افزارهای پایگاه داده است. الیسون استعداد زودهنگامی در ریاضیات داشت به طوری که در جوانی برای شرکت امپکس کار می کرد. او پس از ۲ سال تحصیل در دانشگاه ایلینوی درس اش را رها کرد تا به دنبال آرزوهایش برود. مجله فوربس گزارش داده که الیسون در رده پنجم ثروتمندترین افراد دنیا قرار دارد. در سال ۲۰۱۲، فوربس اعلام کرد که ارزش خالص دارایی های او حدود ۴۰ میلیارد دلار است.
منبع: constative
نظر کاربران
آفرین به هوش وکمالشون.خدا این گونه انسانها رو زیاد کنه در دنیای وارونه ما
زیر دیپلمه های میلیاردی خودمونم بگین.
پاسخ ها
این قشنگه
زیر دیپلمه های شکم گنده کله پوک میلیاردی ایران که با رابطه و پارتی به هر مقام ممکن و غیر ممکن رسیدن هم بگین.
مام اشتباه کردیم که درس خوندیم
و من
اينا كه چيزي نيست اكثر مسوولين ما سواد زير ديپلم هم ندارند ولي از بركت مدارك تقلبي، اغلبشون دكترا دارند
خوش به حالشون
اینا نیازی به دانشگاه نداشتند همه نابغه بودن
پاسخ ها
موافقم این افراد خاص از زمان جلوتر پیش رفتن و دانشگاه برای انهادست وپاگیر بوده
با کشور خودمون مقایسه نکنید فرصتهای شغلی که در آمریکا یا اروپا هست خیلیاشون تو ایران وجود نداره یا اگر هم هست خیلی کوچیک و محدود هستن.برای بزرگ شدن یک شرکت و نوآوری فقط باید بخش خصوصی وارد بشه.کسانی که واقعا در اون زمینه که میخوان فعالیت کنن متخصص باشن نه این خصوصی سازی که سالهای گذشته اتفاق افتاد
من که دیگه انگیزه ای برای درس خوندن ندارم ولی چ. ون پدر و مادرم از اینکه دانش جو هستم خوشحالن مجبورم زورکی برم دانشگاه چند بار خواستم ترک تحصیل کنم ولی دلم برای پدر و مادرم میسوزه بنده خدا بابام کارگره ولی همش اصرار به درس خوندن من داره
البته بیشترشون دانشگاه رفتن؛ دانشگاهای خوبی هم رفتن ولی درسشون رو تموم نکردن و هدفشون مدرک گرفتن نبوده؛ مثل مارک زاکربرگ و بیل گیتس که تو هاروارد درس میخوندن
همه اعتقادشون اين نيست ولي
شانس اگر به كمك استعداد نياد يه نابغه هيچوقت نميتونه به قله برسه. نابغه بهرحال موفق ميشه ولي جزو نفرات برتر شدن فقط و فقط با شانس ممكنه.
و شانس يعني حضور تصادفي در توالي منظم اتفاقات مناسب.
پاسخ ها
وودی آلن میگه :
کسی که به شانس اعتقادی نداره قطعا درک صحیحی از زندگی نداره ...
يعني اونايي كه ديپلم دارند اين شكلي اند،،،پس لطف كن عكس اونايي كه ليسانس و دكترا دارند و ديپلم ردي اند هم بذار،،،بعد عكس اونايي كه سواد ابتدائي دارند ،،،،عكس بي سوادها هم بذار كه پول دارند ،،،،اونوقت تازه مي فهمي كه بي سوادها بعضياشون گمنام اند ولي ثروتي جمع كرده اند كه تو بوق كرنا هيج رسانه اي خبر نداره،،،
در خارج از ایران بخلی و حسود اینقدر که در ایران هست وجو ندارد وبه هنرمندانشان احترام مگذارند ولی در ایران اگه ی هنرمند رشد کرد در سدده بیابرو کردن ان هستند موجوداتی مثل شماها. وجود ندارد به همین خاطر هست که ۴۰ سال در رنج و عذابید وربطی به دولت ندارد چون همه چیز دست خدا ی منزه وپاک است بخل وغیبت و دیگرانه خراب کردن حسادت دورنگی در ذاتتان هست