۲۷۶۰۰۷
۵ نظر
۶۰۷۰
۵ نظر
۶۰۷۰
پ

جرج واشنگتن، اولین رئیس جمهور آمریکا

اخلاق، رفتار و دانشی را که یک نجیب زاده قرن هجدهمی در ویرجینیا باید می‌داشت در خانواده و نزد پدر و برادر بزرگترش آموخت. در ۱۶ سالگی در کار مساحی املاک شناندوآ که به لرد تامس فرفکس تعلق داشت کمک می‌کرد.

برترین ها:

نام: جرج واشنگتن

اولین رئیس جمهور ایالات متحده

مشغول به کار: ۳۰ آوریل ۱۷۸۹ - ۴ مارس ۱۷۹۷

تولد: ۲۲ فوریهٔ ۱۷۳۲ - Westmoreland، ویرجینیا

مرگ: ۱۴ دسامبر ۱۷۹۹ میلادی (۶۷ سال) - Mount Vernon، ویرجینیا

ملیت: ایالات متحده آمریکا

پیشه: سیاستمدار

جرج واشینگتن

دوران زندگي

پدر پدربزرگش در سال ۱۶۵۷ از انگلستان به آمریکا مهاجرت کرده بود.جرج؛ دومین فرزند پسر یک زارع ویرجینایی بود. از نظر طبقاتی به گروه «آقایان» ویرجینیایی تعلق داشت. آنها از لقب اشرافی برخوردار نبودند، اما به واسطه پیشتازی در زراعت و موفقیت اقتصادی، جزء طبقه مرفه و در عین حال، رهبران اجتماعی نواحی مختلف ویرجینیا بودند. جرج مانند آنها به فضيلت فردی باور داشت و در رعایت آنها می کوشید. وی از معدود آمریکایی هایی بود که نام میانی نداشت و از معدود پرزیدنت هایی بود که تحصیلات دانشگاهی کسب نکرده بود.او هرگز به مدرسه نرفت و خواندن و نوشتن را نزد پدر و برادر بزرگش در خانه آموخت. بسيار سخت كوش بود و توانست جزوه اي درباره «قوانین معاشرت اجتماعی» بنويسد.

اخلاق، رفتار و دانشی را که یک نجیب زاده قرن هجدهمی در ویرجینیا باید می‌داشت در خانواده و نزد پدر و برادر بزرگترش آموخت. در ۱۶ سالگی در کار مساحی املاک شناندوآ که به لرد تامس فرفکس تعلق داشت کمک می‌کرد.

عضویت در مجلس قانون گذاری

سپس، به نیروی نظامی محلی «ویرجینیا» پيوست.او به عنوان عضو مجلس قانونگذاری ویرجینیا انتخاب شد و از جمله کسانی بود که مسئله ممنوعیت واردات انگلیسی را مطرح کرد.

خدمت نظام

زمانیکه ۲۲ سال داشت به عنوان سرهنگ دوم وارد خدمت نظام شد. جرج جوان در زد و خوردهای اولیه‌ای جنگید که بعداً منجر به جنگ ۷ ساله سرخپوستان و فرانسوی‌ها شد. مرگ پدر در سال ۱۷۴۳ و مشکلات مالی خانواده، در واقع پایان تحصیلات رسمی وی را رقم زد و او نتوانست مانند برادرش برای تحصیل به انگلستان سفر کند، اما هیچ کدام اینها از علاقه وافر او به مطالعه و یادگیری علوم و هنرهای مختلف نکاست. جرج عاشق کشاورزی بود و معتقد بود که امریکا باید انبارغله دنیا باشد. او که مدام در فکر بهبود و توسعه کار کشاورزی در مزرعه اش بود در تناوب محصول، استفاده از کود، آزمایش های متعدد بر روی محصولات مختلف، نوآوری در تجهیزات کشاورزی پیشرو کشاورزان دیگر بود.

امضای قانون اساسی امریکا

او در جنگ های زیادی شرکت کرد و برخلاف تصور عموم در بیشتر آنها شکست خورد، اما از چنان قدرت رهبری و فرماندهی پیشرفته ای برخوردار بود که توانست اولین امضا کننده قانون اساسی امریکا باشد و این مهم را به ثمر برساند

ازدواج

وقتی ۲۶ سال داشت با بیوه جوان و بانشاطی به نام مارتا دندریج کاستیس آشنا شد. آنها بسرعت دلباخته یکدیگر شدند و یک سال بعد، مارتا که از ازدواج قبلی اش دو فرزند داشت با جرج جوان ازدواج کرد. پس از این ازدواج بر میزان املاک و همچنین موقعیت اجتماعی جرج افزوده و تبدیل به ثروتمندترین مرد ویرجینیا و یا شاید تمام مستعمره نشین‌ها شد. او نیز مانند پدران ملاکش احساس می‌کرد که تحت استثمار بازرگانان بریتانیایی قرار دارد و قوانین بریتانیا در جریان امور اخلال ایجاد می‌کند. با اینکه هیچ فرزندی از این ازدواج متولد نشد اما خانه و مزرعه آنها همیشه پر از بچه های خانواده و دوستان و بعدها نوه هایشان بود. از سال ۱۷۵۹ تا زمانیکه جنگ استقلال آمریکا درگرفت، جرج واشینگتن به املاکش در مانت ورنون رسیدگی می‌کرد و همچنین در شورای قانونگذاری ویرجینیا عضویت داشت.

جرج واشینگتن

شغل قضاوت

وي در فاصله ۱۷۶۰ تا ۱۷۶۴، به عنوان قاضی در «فیرفکس ویرجینیا» به كار قضاوت پرداخت. در پی بالا گرفتن تنش بین مستعمره نشینان و بریتانیا، جورج واشینگتن به عنوان عضو کنگره سراسری و به نمایندگی از ايالت ویرجینیا برگزيده شد.

عضویت درهیات نمایندگی ویرجینیا

ماه مه سال ۱۷۷۵ دومین کنگره کانتینانتال در فیلادلفیا تشکیل شد، در این جلسه جرج که یکی از اعضای هیات نمایندگی ویرجینیا بود به عنوان فرمانده ارتش استقلال طلبان آمریکا برگزیده شد. در ژوئیه سال ۱۷۷۵ و در کمبریج ماساچوست فرماندهی ارتشی آموزش ندیده را در جنگی طاقت فرسا برعهده گرفت که ۶ سال طول کشید. خیلی زود دریافت که بهترین استراتژی به ستوه در آوردن بریتانیایی هاست. او در گزارشی خطاب به کنگره گفت: «در هر شرایطی از یک عملیات عمده نظامی باید اجتناب کنیم، نباید به هیچ عنوان ریسک کنیم، مگر آنکه ضرورتی پیش آید». در نبردهای بعدی واشینگتن اندکی عقب نشینی می‌کرد و بعد زمانی که انتظارش نمی‌رفت ناگهان حمله می‌کرد. در سال ۱۷۸۱ با کمک نیروهای فرانسوی، نیروهای ژنرال کورنوالیس را در یورک تاون محاصره کرد.

ارتش قاره ای

کنگره در سال ۱۷۷۵، «ارتش قاره ای» Continental Army را تاسیس کرد. با توجه به سابقه نظامی، جايگاه اجتماعی و حمایت ایالات جنوبی، جرج انتخابي بی رقیب برای فرماندهی این ارتش به شمار مي رفت. با وجود اين، برای مدت زيادي اختیارات فرماندهی او محدود بود و بسیاری از تصمیمات اصلی را كنگره مي گرفت. پس از اينكه موفق به محاصره «بوستون»، آخرین پایگاه ارتش بریتانیا در شمال شرقی شد، ارتش بریتانیا تصمیم گرفت اين بندر را رها كند. اما این موفقیت نظامی به زودی در برابر سقوط «نیویورک» و «نیوجرسی» رنگ باخت. ارتش بریتانیا با پشتیبانی یکصد فروند کشتی در «بروکلین» و «نیویورک» پیاده شد و خطوط دفاعی ارتش آمریکا را در هم کوبید. در پي این حمله ها کنگره اعلام استقلال کرد.

خطاهاي استراتژیک و تاکتیکی واشینگتن نقش مهمي در این شکستها داشت. با فرا رسیدن آخرین ماه سال ۱۷۷۶، ارتش آمریکا در پناه رود «دلاور» توانست به تجدید قوا بپردازد. جورج واشینگتن و افسران غیر حرفه ای اش، در اولین سال فرماندهی چیزی جز شکست در کارنامه خود نداشتند. در کریسمس ۱۷۷۶، ژنرال واشینگتن ارتش شکست خورده و پابرهنه خود را در یک عملیات شبانه با استفاده از قایقهای ماهیگیری از رود «دلاور» گذراند و به پادگان سربازان آلمانی ارتش بریتانیا در «نیوجرسی» حمله کرد. در نبرد «پرینستون»، این پادگان و نیروی کمکی فرستاده شده به آن در هم کوبیده شدند. این پیروزی روحیه ارتش آمریکا را تقويت كرد.

جورج واشینگتن که به عنوان یک فرمانده نظامی در ۱۷۷۶ ناموفق بود، نگذاشت شکستهایش روحیه ابتکار عمل را از او بگیرد. شهامت او در رهبری یک ارتش شکست خورده که در سرمای سخت زمستان، هفته ها در حال عقب نشینی بود، در یک شبیخون موفق - که مستلزم عبور از یک رودخانه پر از یخهای شناور بود - اعتبار او را به عنوان یک فرمانده نظامی تثبیت کرد.

نقش او بويژه در کسب استقلال برای مستعمره هاي آمریکایی و متحد کردن آنها در زیر پرچم حکومت فدرال ایالات متحده قابل توجه است. وی به کمک دولت های فرانسه و اسپانیا، از گروهی از مردم مسلح ، ارتش بزرگی ساخت که سرانجام موفق به شکست نیروهای بریتانیایی در جنگ انقلاب آمریکا شدند.

جرج واشینگتن

جرج واشینگتن ؛رییس جمهوری آمریکا

جرج واشینگتن، بین سالهای ۱۷۸۹ تا ۱۷۹۷ میلادی رییس جمهوری آمریکا بود، دوره ریاست جمهوری اش با سالهای ۱۱۶۸ تا ۱۱۷۵ خورشیدی همزمان بود. این هشت سال مصادف است با آخرین سالهای حکومت سلسله زندیه و به قدرت رسیدن سلسله قاجار در ایران.

زمانی که قانون اساسی جدید آمریکا تصویب شد، کالج انتخاباتی (الکتورال کالج) در رای گیری غیر علنی ،جورج واشینگتن را به عنوان نخستین رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا برگزید. وی در سی ام آوریل سال ۱۷۸۹، در حالیکه بر بالکن عمارت فدرال هال در خیابان وال استریت نیویورک ایستاده بود به عنوان نخستین رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا سوگند یاد کرد. در آن زمان جمعیت ایالات متحده آمریکا سه میلیون و ۹۲۹ هزار و ۲۱۴ نفر بود.

از ابتدا مراقب بود تا در روابط کاری با کنگره بنای درستی گذاشته شود، او به قدرت سیاستگذاری که قانون اساسی به کنگره داده بود اعتراضی نکرد، اما تصمیم گیری در مورد سیاست خارجی بطور کلی در اختیار ریاست جمهوری قرار گرفت. زمانیکه انقلاب فرانسه منجر به جنگی بزرگ میان فرانسه و انگلستان شد، واشینگتن نه توصیه‌های توماس جفرسون؛ وزیر امور خارجه‌اش را که طرفدار فرانسه بود پذیرفت و نه پیشنهادهای الکساندر همیلتون وزیر خزانه داری را که طرفدار بریتانیا بود. او اصرار داشت تا زمانیکه آمریکا قویتر شود باید موضع بی طرف داشته باشد.

اقدامات واشینگتن

واشنگتن در آزادی امریکا نقش به سزایی داشت. او در مقام رییس جمهور اصلاحات اداری بسیاری انجام داد و شهر واشینگتن را بنا کرد. او همچنین شورش ناشی از وضع مالیات بر نوشیدنی های الکلی را به سختی سرکوب کرد.

کنوانسیون قانون اساسی

واشینگتن دوست داشت به مزرعه‌اش در مانت ورنون بازگردد و بازنشسته شود،اما خیلی زود دریافت که مواد قانونی کنفدراسیون چندان کارآمد نیست و از همین رو یکی از کسانی بود که اولین گام‌ها را برای تشکیل کنوانسیون قانون اساسی برداشت. این جلسه در سال ۱۷۸۷ در فیلادلفیا برگزارشد.

خداحافظی با پست ریاست جمهوری

زمانیکه نخستین دور ریاست جمهوری اش رو به پایان بود، دو حزب سیاسی در حال شکل گرفتن بودند، او هرگز به طور رسمی به فدرالیست‌ها نپیوست، اما از برنامه‌های آنان حمایت می‌کرد و الهام بخش آنان بود. در پایان دور دوم ریاست جمهوری اش، خسته از سیاست خود را بازنشسته کرد و از شرکت در سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری امریکا خودداری کرد. او این سیاست عرفی را که ریاست جمهوری حداکثر دو دوره می‌تواند بر سرکار باشد بنا نهاد و در سخنرانی خداحافظی از هموطنانش خواست تا از تعصبات افراطی حزبی و برتری جویی‌های جغرافیایی دوری جویند. همچنین در زمینه سیاست خارجی نیز نسبت به ائتلاف‌های دراز مدت هشدار داد.

عقاید دینی

او در تمام طول عمرش از اعضای فعال کلیسای انگلیکن بود، اما عقاید دینی خودش را در عموم مطرح نمی کرد و به آزادی دین و عقیده باور داشت.

دست نوشته ها و نامه ها

او در نگهداری از دست نوشته ها و نامه های رسمی اش دقت و وسواس خاصی به خرج می داد، ولی مارتا، همسرش، عمداً و برای حفظ حریم خصوصی خود و همسرش تمام نامه هایی که در طول ۴۰ سال زندگی شان بین آنها رد وبدل شده بود را از بین برد. البته پنج قطعه ازین نامه ها که تعداشان کم هم نبودند از چشم اولین بانوی اول آمریکا پنهان ماندند.

جرج واشینگتن

آغازشهرت

شهرت وی از وقتی آغاز شد که اخطاریه حکومت ویرجینیا را به فرانسویان که به سوی اهایو پیش میرفتند ابلاغ کرد . در شروع جنگ های استقلال امریکا در راس قوای مخالف انگلیس ها به کمک لافایت و روشامبو به جنگ پرداخت و انگلیس ها را در جنگ های ترانتون و یورکتون در ۱۷۸۱ م شکست داد . پس از نجات و استقلال امریکا تشکیلات داخلی آنرا منظم ساخت و حکومت متحده ای از ایالات آزاد شده بوجود آورد که تا امروزه به نام کشورهای متحده امریکا موسوم گردیده است.
مانت ورنان

"مانت ورنان"؛ خانه و مزرعه جرج واشینگتن، اولین پرزیدنت ایالات متحده است که در ۱۵ مایلی شهر واشنگتن دی سی و در ایالت ویرجینیا واقع است. این محل که اکنون تبدیل به موزه ای زیبا و هیجان انگیز شده، روزگاری محل زندگی و جلسات رسمی افرادی بود که تاریخ ایالات متحده را رقم زدند.

درآمد جرج واشینگتن

وی از ثروتمند‌ترین مردان زمان خود بود و حاضر به دریافت حقوق ریاست جمهوری که در آن زمان ۲۵ هزار دالر در سال بود نشد. وی هیچ‌گاه در کاخ سفید زندگی نکرد و تنها رییس جمهوری بود که عضو هیچ حزب سیاسی نبود.

تندیس

در قرن اخیر، دولتمردان آمریکایی به این نتیجه رسیدند که تندیسی آراسته ار جرج؛ رییس جمهور کشورشان ندارند. اما به جای استخدام یک آمریکایی برای ساخت تندیس، سفارش آن را به ایتالیا دادند. تندیس در شهر فلورانس ساخته شد. اما وقتی که تندیس به بارانداز رسید، مردم شوکه شدند، چون نشانه هایی که در تندیس به کار رفته بود بدین ترتیب بود: یک دست به سمت بالا، یک دست به سمت پایین، از کمر به بالا عریان و روی پاهایش با تکه ردایی پوشیده شده. یک ترسیم باستانی از نماد نیروی شیطانی بود که در پرستش معابد فراماسونی،بافومیت نامیده می شود.

یادبود واشنگتن

یادبود واشنگتن (به انگلیسی: Washington Monument) از بناهای مشهور شهر واشنگتن دی سی در آمریکا است. مقصود از این بنا بزرگداشت جرج واشینگتن می‌باشد. این ابلیسک مرمری و گرانیتی در محوطه‌ای در مرکز شهر قرار دارد و توسط آسانسوری به بالای بنا (جهت گردشگری و دیدن منظره شهر) راه دارد. این بنا که در ۱۸۴۸ میلادی افتتاح گردید ۱۷۰ متر بلندا دارد و رابرت میلز معمار آن بود.

جلال آل احمد در خاطرات خود این بنا را اینگونه توصیف می‌کند:

«دیگر اینکه در واشینگتن، یک اوبلیسک گنده ساخته‌اند میان کنگره و عمارت لینکلن...در بوستون هم یکی دیگر بود، عین همین. و این گویا تقلید است از اوبلیسک‌هایی که فرانسوی‌ها و انگلیسی‌ها از مصر آوردند و میان میدان گاهی شهرهاشان علم کرده‌اند، به علامت اینکه جانشین‌های تمدن‌های باستانی اند...و الخ. و این آمریکایی‌ها که وقتی از راه رسیده‌اند که بچه‌ها ته سفره را جمع کرده بوده‌اند و رفته بوده‌اند مدرسه...و الخ، حالا خودشان را اینجوری راضی می‌کنند» . بر روی نوک آلومینیومی این بنا، نوشته‌ای وجود دارد که واژه‌ای لاتین با عبارت Laus Deo می‌باشد. معنای این عبارت «ستایش خدای را» می‌باشد.

جرج واشینگتن

نداشتن فرزند علت ریاست جمهوری

مهمترین عاملی که باعث شد جرج واشینگتن به عنوان اولین رئیس جمهور امریکا توسط کنگره انقلابیون انتخاب شود نداشتن فرزند بود. سران انقلاب امریکا به دلیل انکه هنوز حکومت جمهوری برای مردم امریکا بدرستی شناخته شده نبود و در تمام دنیا هنوز حکومت های سلطنتی بر قرار بود از ترس اینکه اولین رئیس جمهور امریکا اعلام سلطنت موروثی کند جرج واشینگتن را به علت نداشتن فرزند،به عنوان اولین رئیس جمهور امریکا انتخاب کردند.

جرج دارای پسری سیاه پوست

بعد از ۲۰۰ سال از درگذشت جرج واشینگتن،گروهی مدعی شدند که وی دارای یک فرزند سیاه پوست بوده و گویا یکی از خدمتکاران منزل که سیاه پوست بوده ، به نام ونوس از جرج واشینگتن دارای پسری به نام وست فورد شده بود که البته به اثبات نرسید .

کتابخانه انجمن نیویورک و جریمه

جرج واشینگتن در روز پنجم اکتبر سال ۱۷۸۹ دو کتاب را از تنها کتابخانه موجود در "منهتن" قرض گرفت. یکی "قانون ملل" درباره روابط بین المللی و دیگری یک جلد از متن مناظره های مجلس عوام بریتانیا.اما کتابها را به کتابخانه بازنگرداند.

پس از گذشت ۲۲۱ سال و با احتساب تورم، جریمه بانگرداندن کتاب ها به ۳۰۰ هزار دلار رسیده است. کتابخانه انجمن نیویورک گفته است که در پی گرفتن جریمه نیست، بلکه فقط کتاب ها را می خواهد. جرج واشینگتن حتی نامش را در کتاب قرض گیرندگان امضا نکرد. فقط یک دستیار کتابخانه نوشت "رئیس جمهور" تا معلوم شود چه کسی کتاب ها را برده است. قرار بود کتاب ها یک ماه بعد برگردانده شود، اما هرگز چنین نشد و از آن زمان جریمه تاخیر در بازگرداندن به تدریج انباشته شده است. مسئولان کتابخانه هنگام دیجیتالی کردن فهرست کتاب های وام گرفته شده آن زمان متوجه این خلاف شدند. اما خبر غم انگیز برای طرفداران ادبیات سیاسی قرن هجدهم این است که به نظر می رسد کتاب ها ناپدید شده باشد.

مسئوليت و مقام ها

عضو مجلس قانونگذاری ویرجینیا
قاضی در «فیرفکس ویرجینیا»
از اعضای هیات نمایندگی ویرجینیا
اولین رییس جمهور امریکا
فرمانده ارتش استقلال طلبان آمریکا

تاريخ فوت، محل فوت، هنگام فوت، محل دفن

در ۲۴ دسامبرسال ۱۷۹۹ پس از سرکشی به مزرعه و اسبهایش در یک باران و برف شدید، سخت بیمار شد و همان شب از دنیا رفت. همسرش مارتا نیز کمتر از سه سال بعد به او پیوست. آن دو بنا بر وصیتنامه شان در خانه خودشان در "مانت ورنان" به خاک سپرده شدند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مرسی

  • essi

    برای به تصویر کشیدن یک قدیسه هم اینگونه تلاش نمیکنید. برای شما باید از جا برخاست برای تقدیس شخصیت مخوفی به نام واشنگتن کلاه از سر برداشت.


    واقعا که صلی وصلی.

    خود این آدم بنیانگذار احزاب تو امریکا هستش خب معلومه که توهیچ حزبی نیست. هیچ اشاره ای به فعالیت های ماسونی اون نشده و اینکه بعد از مرگش در زیرزمین خانه اش چه شواهدی کشف شد.

    یک روز محمد علی فروغی یک روز جرج واشنگتن کافیه مردم ده سال پیش رو از یاد ببرند حتما جورج بوش و میخائیل گورباچوف هم به این لیست اضافه میشن.

    تاسف آوره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      سرخپوستای بیچاره!

  • بدون نام

    هشت سال دوره ریاست جمهوری اش مصادف بود با آخرین سال‌های حکومت سلسله زندیه و به قدرت رسیدن سلسله قاجار در ایران!

  • ضیایی

    خیلی مرد با عرضه و با لیاقتی بوده باید بزرگ مردان عیاش کنونی آمریکا از او الگو بگیرند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج