۲۶۹۴۵۷
۲ نظر
۵۶۰۹
۲ نظر
۵۶۰۹
پ

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند...!

عموما وقتی پای صحنه تصادفی می‌رسیم، کشته‌ها و زخمی‌ها را نمی‌شناسیم و به همین دلیل آثار روانی و ضایعه آن اتفاق کمتر در خاطرمان می‌ماند، اما مرگ و زخمی‌شدن چهره‌های مشهور بر اثر تصادف، قلب ما را تکان می‌دهد.

روزنامه شرق - هما نصرتی: عموما وقتی پای صحنه تصادفی می‌رسیم، کشته‌ها و زخمی‌ها را نمی‌شناسیم و به همین دلیل آثار روانی و ضایعه آن اتفاق کمتر در خاطرمان می‌ماند، اما مرگ و زخمی‌شدن چهره‌های مشهور بر اثر تصادف، قلب ما را تکان می‌دهد.

تاریخ معاصر از اولین روزهای ورود ماشین به ایران شاهد تصادف و حتی مرگ هنرمندان، سیاست‌مداران، ورزشکاران و دیگر چهره‌های مشهور بوده و تا امروز نیز زنجیره این اتفاقات تلخ ادامه دارد:

اولین تصادف

«غلامحسین درویش»، معروف به «درویش‌خان» یکی از موسیقی‌دانان نامدار ایران، اولین کسی بود که در زمان رضاشاه با یک ماشین تصادف کرد. درشکه او به صورت کاملا اتفاقی با ماشینی که متعلق به مظفرالدین‌شاه قاجار بود، تصادف کرد و همین موضوع به مرگ درویش‌خان ختم شد.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند

ماجرا به زمانی برمی‌گردد که تعداد ماشین‌هایی که در شهر رفت‌وآمد می‌کردند، هنوز به ٥٠ دستگاه هم نمی‌رسید.

در آن زمان هنوز هیچ قانونی برای گرفتن گواهی‌نامه و رعایت قوانین راهنمایی‌ورانندگی وجود نداشت، به همین دلیل اکثر رانندگان به‌سختی در همان چند خیابان سنگ‌فرش‌شده پایتخت تردد می‌کردند.

درویش‌خان در نیمه شب دوم اسفند سال ١٣٠٥، بعد از تمام‌شدن کلاس موسیقی، برای برگشتن به منزل، یک درشکه دواسبه کرایه می‌کند. زمانی که درشکه حامل درویش‌خان وارد خیابان سپه می‌شود، اتومبیل مظفرالدین‌شاه از جهت مخالف با درشکه و اسب‌ها تصادف می‌کند.

اسب‌های درشکه درجا تلف می‌شوند و درویش‌خان از درشکه به بیرون پرتاب می‌شود و به‌شدت از ناحیه سر با زمین برخورد می‌کند.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند


مرگ فروغ فرخزاد

ظهیرالدوله فقط مأوای درویش‌خان نیست؛ این گورستان همان گورستانی‌ است که به تن «فروغ فرخزاد» پناه داده است؛ شاعره‌ای که از مشهورترین قربانیان تصادف‌ رانندگی محسوب می‌شود.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند

مرگ فروغ نیز شباهتی با مرگ درویش‌خان دارد، زیرا مستقیم بر اثر تصادف رانندگی نبوده است، بلکه به گفته برخی از شاهدان، بعد از تصادف سر فروغ به حاشیه‌ جدول خیابان برخورد کرده و جان سپرده است.

فروغ فرخزاد در روز ۲۴ بهمن ۱۳۴۵، هنگام رانندگی با اتومبیل جیپ شخصی‌اش، بر اثر تصادف در جاده دروس- قلهک در تهران جان باخت. جسد او روز چهارشنبه ۲۶ بهمن، با حضور نویسندگان و همکارانش در گورستان ظهیرالدوله به خاک سپرده شد.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند


علی دایی و معجزه زندگی

البته تمام تصادف‌ها هم به مرگ ختم نمي‌شوند؛ در بسیاری از این تصادفات، چهره‌های مشهور دچار آسیب‌های شدیدی می‌شوند که خبر اتفاق را به سرتیتر رسانه‌ها بدل می‌کند.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند

ساعت هشت و نیم روز بیست‌وهفتم اسفند سال ١٣٩٠، علی دایی در بازگشت از اصفهان دچار یک سانحه رانندگی شد که برای مدت کوتاهی آقای گل جهان را بین مرگ و زندگی قرار داد.

خودرو پرادو علی دایی در کیلومتر هشت ورودی شهر بادرود در آزادراه نطنز-کاشان، واژگون شد اما خیلی زود آمبولانس، او را به بیمارستان شهیدبهشتی شهرستان کاشان منتقل کرد تا جانش محفوظ بماند.

حالا چهار سال از آن روزها گذشته و آنهایی که علی دایی را در مجامع ورزشی می‌بینند، به‌سختی باور می‌کنند او چه حال‌وروز بدی را پشت‌سر گذاشته است، اما خودش در یک مصاحبه، زنده‌ماندنش را به معجزه تعبیر کرده بود.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند


مرگ همسر بنیامین

گاهی تصادفات جاده‌ای به مرگ عزیزی ختم می‌شود که تلخی آن تا سال‌ها کام هنرمندان را تلخ خواهد کرد.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند

نمونه‌ها دراین‌میان بسیار است، اما یکی از مهم‌ترین‌شان، مرگ همسر بنیامین بهادری است که دو سال پیش در زمستان اتفاق افتاد. حادثه دلخراش تصادف بنیامین بهادری و همسر مرحومش، نسیم حشمتی، خبر ناگواری بود که آذرماه سال ٩٢ روی خروجی تمام خبرگزاری‌ها قرار گرفت.

این حادثه دلخراش، بسیاری از هنرمندان را به واکنش وا داشت تا جایی که رضا صادقی که بنا بود در یکی از ویژه‌برنامه‌های تلویزیونی یلدا حاضر شود، از این حضور عذر خواست.

حوالی ساعت چهار عصر جمعه ٢٩ آذر بنیامین بهادری با نسیم حشمتی، همسرش و دختر دو ساله‌اش سوار بر خودرو ماتیز از بزرگراه شهید باکری وارد اتوبان همت غرب می‌شوند، رانندگی خودرو بر عهده نسیم حشمتی بود و وی آرام و با سرعت معمولی رانندگی می‌کرد، ناگهان یک پژو٢٠٦ نوک‌مدادی با سرعت زیاد به خودرو بنیامین بهادری برخورد ‌کرد و در اثر این تصادف سهمگین، خودرو ماتیز واژگون شد.

دقایقی پس از این سانحه و درحالی‌که اتوبان همت ترافیک ناشی از تصادف را سپری می‌کرد، آمبولانس اورژانس سررسید و به‌سرعت نسیم حشمتی که به‌شدت دچار آسیب شده بود را به بیمارستان پیامبران انتقال داد. همسر بنیامین بهادری با انتقال به بیمارستان پیامبران به‌سرعت راهی اتاق‌عمل شد.

پزشکان تلاش برای نجات وی را شروع کردند، اما هرچه تلاش‌ها بیشتر می‌شد، امید برای زنده‌ماندن رنگ می‌باخت. عقربه‌های ساعت به شش عصر که رسید، پزشک معالج از اتاق‌عمل بیرون آمد و خبر تلخ مرگ نسیم حشمتی را به بنیامین داد.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند


مرگ چهره معروف «شاه رفت»

آخرین نمونه مرگ چهره‌های معروف هم هفته گذشته رخ داد. تصادف دو دستگاه پژو در محور گناوه به دیلم (۱۰ کیلومتری دیلم)، چهار نفر از سرنشینان یکی از خودروها را به کام مرگ فرستاد که در میان آنها، نام «قائد اسلامی‌نسب» از چهره‌های معروف حوادث روزهای انقلاب قرار داشت.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند

قائد اسلامی‌نسب همان چهره معروف انقلابی است که در روز فرار شاه از ایران، در ۲۶ دی‌ ۵۷، روزنامه اطلاعات را روی سر خود گذاشته بود.

این چهره انقلابی مسئولیت‌های مختلفی در شهرهای دیلم و گناوه داشت و در استان خوزستان نیز سابقه فرمانداری بندر ماهشهر را نیز داشته است. وی به مدت دو سال فرماندار دیلم، چهار سال فرماندار دشت آزادگان و بیش از یک‌سال نیز فرماندار ماهشهر بود.

قائدی‌نسب کاندیدای حوزه بوشهر، گناوه و دیلم در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و همچنین فرماندار نمونه کشور در سال ۸۹ نیز بود.

وقتی چهره‌ها تصادف می‌کنند
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • جواد

    فرق ماشین ها رو تو تصاویر میشه دید

  • مریم

    پوپک گلدره یادتون رفت...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج