آدمحسابیها؛ هادی و علی پرتوی؛ مقیم آمریکا
«هادی پرتوی» به همراه برادرش، «علی»، موسس شرکت اشتراک گذاری موسیقی «iLike» است.
برترینها: « علی و هادی پرتوی» در تهران به دنیا آمدند. پدر این دو برادر، موسس دانشکدهی فیزیک دانشگاه صنعتی شریف یعنی «فیروز پرتوی» است. او پس از محمدعلی مجتهدی دومین استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف بوده است. «فیروز پرتوی» علاوه بر دانشگاه شریف در دانشگاههای امیرکبیر، MIT و هاروارد نیز به تدریس پرداخته است. مادر دوقلوهای پرتوی نیز دانشآموختهی علوم کامپیوتر از دانشگاه بوستون بوده است. «علی» و «هادی» زمانی که تنها ۱۱ سال داشتند همراه خانواده به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کردند.
آشنایی «برادران پرتوی» با کامپیوتر و برنامهنویسی از یک دستگاه کومودور ۶۴ و البته کمکهای مادر و پدرشان رقم خورد، در کنار آموزشها با سعی و خطا با دنیای کامپیوتر آشنا و به آن علاقهمند شدند و همین موضوع هم آینده آنها را به گونهای دیگر رقم زد. زمانی که قدم به بازار کار آمریکا گذاشتند، زمان شکوفایی اینترنت و گسترش روزافزون شرکتهای فناوری بود. «هادی» و «علی» پس از تحصیلات اولیه و تلاش بسیار در مقطع دبیرستان، به دانشگاه هاروارد رفتند و هردو در سال ۱۹۹۴ از این دانشگاه فارغالتحصیل شدند.
«هادی پرتوی» پس از فارغالتحصیلی در مایکروسافت استخدام شد و به عضویت تیم توسعهی اینترنت اکسپلورر درآمد. او پس از مدتی مدیر گروه توسعهی این مرورگر شد. «هادی» در سال ۱۹۹۷ روی پروژهی نرمافزارهای نصب شده در پلتفرم وب مشغول به کار شد. او با همکاری تام ثای در مایکروسافت اولین سیستم دانلود و آپدیت اتوماتیک نرمافزاری تحت وب را با استفاده از XML توسعه داد.
او همچنین در کنار کار در مایکروسافت پروژه «تل می نتورکس» را با همکاری «مارک مککو» در سال ۱۹۹۹ اجرا کرد که محصول آن نرمافزاری بود که به تلفنها امکان دسترسی به اینترنت از طریق پیامهای صوتی را میداد. «هادی پرتوی» علاوه بر موارد گفته شده در سالهای ابتدایی قرن ۲۱ در بخش موسیقی و سرگرمی اماسان مشغول به کار بود. او در سال ۲۰۰۴ به سمت مدیریت بخش موسیقی این شبکه رسید و ماموریت اصلی خود را شکست دادن آیتونز اپل در اروپا تعیین کرد. «هادی» در نهایت به سمت مدیریت کل پرتال MSN رسید و در سال ۲۰۰۵ از این کار استعفا داد. «هادی» بعد از ترک مایکروسافت شرکتی به نام Tellme Networks را تاسیس کرد که بعدها با عقد قراردادی به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار توسط مایکروسافت خریداری شد.
«علی پرتوی» نیز بعد از فارغالتحصیلی از هاروارد مشاور شرکت اوراکل شد و بعد از مدتی نیز به فکر راهاندازی استارتآپی در حوزه تبلیغات به نام LinkExchange افتاد که مایکروسافت در سال ۱۹۹۸ آن را خریداری کرد؛ همچنین «علی پرتوی» قائم مقام عالی توسعه کسب و کار شرکت مای اسپیس بوده و در شرکتهایی مثل فیسبوک و دراپ باکس و بخش کشاورزی سرمایهگذاریهای موفقی داشته است.
«برادران پرتوی» بعد از چندین سال کار جدا، در سال ۲۰۰۷ یک سرویس شبکه اجتماعی موسیقی با نام iLike در کنار هم تاسیس کردند. این پروژه از دل وبسایت Garageband.com بیرون آمد. این سرویس به کاربران امکان می دهد تا موسیقیهای مورد علاقه خود را راحتتر پیدا کنند و آن را با دوستانشان به اشتراک بگذارند. علاوه بر آن قابلیت دانلود فایلهای رایگان امپیتری و اعلان کنسرتهای مورد علاقه نیز در این سرویس وجود دارد. همچنین هنرمندان با استفاده از iLike میتوانند مستقیما با طرفداران خود ارتباط برقرار کنند.
مشهورترین پروژه «برادران پرتوی»، وبسایت آموزشی Code است. آنها در این پروژه انساندوستانه تلاش میکنند تا آموزش علوم کامپیوتر و اینترنت در مدارس آمریکا، مانند علوم دیگر نهادینه شود. آنها در سال ۲۰۱۳ این سرویس را راهاندازی کردند تا خدمات آموزش کامپیوتر را بههمه مدارس آمریکا و حتی دیگر نقاط جهان انتقال دهند.
«علی پرتوی» معتقد است جوانان باید اعتماد به نفس بالا در شروع کار داشته باشند و روی رشد خودشان سرمایهگذاری کنند و «هادی پرتوی» اعتقاد دارد راه رشد از یادگیری علوم کامپیوتر رقم خواهد خورد و جوانان باید کدنویسی و علم کامپیوتر را بیاموزند.
پ
نظر کاربران
عکساشون مال چند قرن پیش است؟پیرهستندآخر
چ فایده فقط اسمشون ایرانیه برا خدمت ب وطنشون هیچ کاری نکردن
پاسخ ها
مواظب باش الان نیان بخورنت الان این کامنت اینستا میداشتی همه می ریختن سرت آخرشم به کند ذهنی و.. متهم میشدی
خداشفات بده وغم ما ایرانی ها رو کمتر کنه
عزیز متن رو بخونید متوجه میشی تازمانی که وطن اعلام نیاز کرد بهش خدمت کردند......
به کی خدمت میکردن دقیقا
به نطرم مسولین ما هم ادم حسابی ن واسه همین مملکتمون رو هواست.
انشاءالله همه جوانان ایران موفق باشند ..و در پناه حق
پاسخ ها
جوان نیستند
اینا پیرن
به ما چه ؟آمریکایی به ما چه
پاسخ ها
چه فرقی میکنه کجاست
مهم اینه که داره به بشربت خدمت میکنه
به ظاهر دارن به بشریت خدمت میکنن
قضاوت کردن آدمها بسیار کار دشواریست....
خوب لا اقل خودتون قبول دارید آدم حسابی ها تو آمریکا هستن و ...
ایشان افتخار ایرانیان هستند و کارهای بزرگی در جهان بهنام ایرانی انجام دادهاند
اینها که در خدمت غرب به تلاش برای ترقی امریکا وامریکائیان مشغولند ادم حسابی های غربیند و خودشان هم یادشان نیست که ایرانیند حالا ما چرا باید به اینه ببالیم نمیدانم انها هویت گم کرده اند فقط اگر امریکا جنگ داخلی بشه اون وقت یادشان میافته که ایرانیند چون دنبال سوراخ موش خواهند گشت
اونا اصالتا اهل خسروشاه هستند
لطفا نام ادم حسابیها را عوض کنید انتخاب بسیار نا مناسبی هست همه حسابی هستند بی احترامی به بقیه ملت است
نخبگان ایرانی
مردان وزنان ایرانی برتر
انسانهای ایرانی موفق در جهان
برترینها ادامه بده بخش خیلی خوبیه لطفا به حسودا توجه نکن
پاسخ ها
ای ول گل گفتی منم خیلی دوست دارم
چرا نباید توی ایران خودمان باشند ؟؟؟؟؟
جوابش همه میدونن
عمر ما تمام شد خداوند آیندگان را عاقبت به خیر بگرداند
شاید نام ادم حسابی ها مشمول همشون مشه.بهتره اسمشو بذارین ایرانیان موفق در خارج از کشور یا چهره های جهانی از نژاداریایی،یا مثلن چهره های جهانی با ریشه ی ایرانی
یه سری خودشون تو زندگی هیچی نشدن میان به آدمای موفق گیر میدن نمونش تو کامنت های بالا هست