۹۹۴۴۲۹
۴ نظر
۵۰۰۸
۴ نظر
۵۰۰۸
پ

سهرابی: باشگاه تراکتور، مشکل مالی ندارد

مدیرعامل باشگاه تراکتور تبریز تاکید کرد این باشگاه هیچ مشکل مالی ندارد و ۶۰ درصد از قرارداد بازیکنان را پرداخت کرده است.

خبرگزاری تسنیم: میر معصوم سهرابی در گفت‌وگو با رسانه باشگاه تراکتور در خصوص وضعیت مالی این باشگاه اظهارداشت: باشگاه تراکتور به هیچ عنوان مشکل مالی نداشته و از معدود باشگاه‌های لیگ برتری هست که حدود ۶۰ درصد پرداختی به بازیکنانش داشته است.

وی افزود: زنوزی علاوه بر باشگاه تراکتور، باشگاه ماشین‌سازی را نیز به خوبی اداره می‌کند و معتقدم این حواشی به این دلیل مطرح شده که زنوزی هفته گذشته راجع به آنچه که در فوتبال ایران می‌گذرد، افشاگری کرد. می‌دانیم که این صحبت‌ها از کجا نشأت می‌گیرد و به این افراد هشدار می‌دهیم که دست از سر تراکتور بردارند.

سهرابی خاطرنشان کرد: هدف این افراد، به حاشیه کشاندن تراکتور و دلسرد کردن هواداران و بازیکنان این تیم است. بنده به هواداران خوب‌مان این اطمینان خاطر را می‌دهم که چنین شایعاتی کذب محض بوده و باشگاه تراکتور توان حفظ تمامی بازیکنانش از جمله سه کاپیتان تیم ملی را دارد و همچنین هر بازیکنی که کادر فنی تقاضا کند را هم جذب خواهیم کرد.

وی در خصوص پرونده‌های بازیکنان خارجی تراکتور گفت: باشگاه تراکتور پرونده‌های حقوقی را بررسی می‌کند و مطمئن باشید که زنوزی به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهد که این تیم کوچکترین آسیبی از مسائل این چنینی ببیند.

مدیرعامل باشگاه تراکتور خاطرنشان کرد: بازیکن خارجی یا داخلی مدنظر سرمربی محترم تیم جذب خواهد شد و همچنین بازیکنان کنونی تیم نیز به صلاحدید کادرفنی حفظ می‌شوند و در این زمینه هیچ مانعی وجود ندارد. ما برای فصل آتی مسابقات تیم قدرتمندی را راهی رقابت‌ها خواهیم کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
10 ایده کاربردی و فوق العاده برای کسب درآمد از هوش مصنوعی!
10 ایده کاربردی و فوق العاده برای کسب درآمد از هوش مصنوعی!
همین الان ثبت نام کن تا همه ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو رایگان یاد بگیری...(ظرفیت محدود)
ثبت نام رایگان وبینار

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مشکل فرهنگی دارید

    پاسخ ها

    • Araz

      یک خورده از فرهنگت رو به ما قرض بده
      دیگ به دیگ میگه روت سیاهه

  • رامین

    زنوزی بهش حمله میکنن چون قرارداد های خارجی رو افشا کرد...جالبه بقیه تیم هایی که دارن هر روز به مربی ها و بازیکن های خارجی غرامت میدن هواداراشون دارن زنوزی رو تخریب میکنن این کار زنوزی به نفع تیم های استقلال و پرسپولیس هم هست پشت پرده این قرارداد ها رو میشه همه راحت میشن از غرامت های الکی

  • sajad

    معلومه ندارید پوله ملت و کشیدین بالا خب واسه چی داشته باشین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج