۹۶۷۹۱۲
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

جلسه اضطراری AFC به تعویق افتاد

طبق اعلام شبکه تلویزیونی الجزیره، نشست اضطراری کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بررسی مسابقات آسیایی یک روز به تعویق افتاده است.

خبرگزاری مهر: طبق اعلام شبکه تلویزیونی الجزیره، نشست اضطراری کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بررسی مسابقات آسیایی یک روز به تعویق افتاده است.

شبکه تلویزیونی ابوظبی امارات به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که نشست اضطراری کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بررسی وضعیت بازی‌های ملی و باشگاهی در سطح قاره آسیا و به تعویق انداختن این بازی‌ها، یک روز عقب افتاده است.

طبق اعلام این شبکه، این نشست به جای شنبه، روز یکشنبه هفته بعد برگزار می‌شود.

پیش از این اعلام شده بود که قطر به جای امارات میزبان این نشست خواهد بود اما شبکه ابوظبی تاکید کرد که نشست در کشور امارات برگزار می‌شود.

در این جلسه علاوه بر کشور ایران، نمایندگان عربستان، امارات، قطر، عراق و ازبکستان حضور خواهند داشت تا در کنار نمایندگان فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا یک تصمیم مشترک بگیرند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج