از کویت به امارات؛ اسکو در کنار پرسپولیس
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بعد از تماشای بازی استقلال مقابل الاهلی عربستان به امام رفت تا تماشاگر بازی پرسپولیس باشد.
خبرگزاری ایرنا: تیم فوتبال پرسپولیس امشب از ساعت ۱۹:۰۵ دقیقه به وقت تهران در چارچوب هفته دوم مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا باید به مصاف میزبان خود تیم الشارجه امارات برود.
این دیدار در حالی به انجام میرسد که دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران قرار است از نزدیک شاهد و ناظر این دیدار باشد. اسکو شب گذشته در کویت نظارهگر باخت استقلال مقابل الاهلی بود و حالا در کنار تیم پرسپولیس است تا جدال شاگردان یحیی در برابر نماینده امارات را تماشا کند.
اسکوچیچ پیش از این ۲ بازی لیگ برتری را از نزدیک دیده بود و به اردوی ۲ تیم هم رفته بود. او نشان داده برنامه ویژهای برای رصد تیمهای ایرانی در مسابقات مختلف دارد.
نظر کاربران
خدا شانس بده .حتما چند روز دیگه بازی جهانبخش رو میخواد ببینه .ی حالی از قدوس بپرسه فرانسه سری هم به بیت آشور بزنه (امریکا )چاق سلامتی با سردار داشته باشه.( روسیه )یک سری هم بره(پرتغال) واتریش (کاوه )بالاخره باید پول حلال ببره خونه.