مصدومیت شدید گومز با خطای سون هیونگ مین
سون هئونگ مین، ستاره کرهای تاتنهام دقیقه ۷۹ جدال تیمش برابر اورتون با تکل خطرناکش باعث شد پای آندره گومس هافبک پرتغالی حریف بشکند.
خبرآنلاین: سون هئونگ مین، ستاره کرهای تاتنهام دقیقه ۷۹ جدال تیمش برابر اورتون با تکل خطرناکش باعث شد پای آندره گومس هافبک پرتغالی حریف بشکند. سون آنقدر از این صحنه ناراحت شده بود که همانجا بالای سر گومس ایستاده بود و اشک میریخت. اتفاقی که همه را تحتتأثیر قرار داد و حتی بازیکنان اورتون هم به او دلداری میدادند.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
نظر کاربران
پرتغال همین یه هافبک رو داشت اونم واسه شما
انسانیت واعتقادبین این بقول بعضیاکافرهاخیلی قویتروواقعی ترازمامسلموناس.رکس این فیلمودیده توجه میشه که بازیکنای تیم حریف دست به دعابودن برای سلامتزی گومز.درودبه شرفتون.اینهابایدالگوی جوانان ماباشن نه بعضی ..... بیخیال.
پاسخ ها
سلام دوست عزیز. این واکنش ها بسیار خوب هستند و همه ما از رفتارهای انسانی لذت می بریم. اما در عین حال قضاوت غیر منصفانه و شتابزده هم درست نیست. من خودم بعضی خاطرات دوران دفاع را شنیدم و خواندم که واقعا آدم تعجب می کنه از این همه گذشت و مهربانی که بعضی افراد داشتند. اونها هم مسلمان بودن و اتفاقا خیلی زیاد هم به دین و مکتبشون معتقد بودند. اگر کسی واقعا و قلبا مسلمان باشد هم مطمئنا رفتار و عملکرد زیبایی دارد چون مسلمان بودن تمام ابعاد انسانیت را شامل می شود به عبارتی انسانیت زیرمجموعه و بخش الزامی اسلام هست. .
بابا سون کارت درسته پسر