فتحی: با صبر هواداران بهترین نتایج را میگیریم
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: هنوز این استقلال با روزهای اوج خود فاصله دارد و با صبوری و حمایت بیشتر هواداران نتایج بهتر در راه است.
خبرورزشی: امیرحسین فتحی پس از سیزدهمین جلسه کارشناسی و تصمیم گیری واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که پیش از ظهر امروز با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد در گفتگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان گفت: یک اراده بسیار جدی از سوی وزارت ورزش و جوانان و شخص آقای وزیر برای واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی وجود دارد.
وی افزود: در جلسات خصوصی و گروهی که در خدمت مسعود سلطانی فر و معاونین وزارت ورزش بودیم همواره تاکید خاص بر روی این واگذاری وجود داشت. محوریت این موضوع با معاونت محترم حقوقی و امور مجلس است که آقای تقی زاده هم با جدیت و به صورت روزانه پیگیر امور هستند. کارگروهی برای این کار تشکیل و دو کارگزار هم از سوی دو باشگاه معرفی شده است.
مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: قرار شد جلسات از این به بعد بسیار جدیتر و تخصصیتر دنبال شود و امیدواریم این روند خصوصی سازی که قطعا هم به سود دو باشگاه و هم به سود جامعه ورزش است هرچه سریعتر به سرانجام برسد. موانع قانونی هم که در این مسیر وجود دارد خیلی دست و پا گیر نیست و امیدواریم با برگزاری مجمع سالانه باشگاه استقلال در پایان آبان ماه برگزار خواهد شد تمام این موانع مرتفع شود.
فتحی در خصوص روند نتایج خوب باشگاه استقلال در هفتههای اخیر عنوان کرد: همانطور که اوایل فصل وعده داده بودم صبوری هواداران باشگاه استقلال نتیجه داد و اعتقاد دارم هنوز این استقلال با روزهای اوج خود فاصله دارد و با صبوری و حمایت بیشتر هواداران و اعتمادشان به باشگاه اطمینان دارم نتایج بهتر و بازیهای زیباتری هم در راه است.
نظر کاربران
اگر نا داوری نبود الان ته جدول بودید
پاسخ ها
الان همه چی گل و بلبل یه بازی با شانس بردن اگه توپ های ترتر گل میشد الان نتیجه ی چیز دیگه بود
خدا کنه سلیطه بازیشان تموم بشه
کلا سه تا برد آوردین اونمبا گل آفساید و شاهین بوشهر رو بردین اونی که با با داوری برده لنگه اگه داوری درست باشه سرورتون الانصدر جدول بود
با ناداوری ها نه با صبر هوادران
ناداوری برای شانس پولیسه که دقیقه نود براش پنالتی میگرن نه برای استقلال
خفه شو بی خاصیت . تیم پلی میکر و مهاجم و دفاع راست میخاد . اگه وریا مصدوم بشه باید چکار کنیم ؟ نکنه باید مثل اون کندرون که شجاع علیل زاده رو میزاره دفاع راست دانشگر رو بزاریم راست ؟
فتحی حیا کن رها کن