۹۰۷۹۱۶
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

نامه نیلسون خیال پرسپولیس را راحت می‌کند

مسئولان باشگاه پرسپولیس برای گرفتن مجوز حرفه‌ای باید توافق‌نامه کتبی با بازیکن اسبق خود را ارائه دهند.

خبرگزاری فارس: محمدحسن انصاری‌فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در هفته‌های اخیر تلاش کرد تا بتواند رضایت طلبکارانی که حکم قطعی علیه این باشگاه دارند را بگیرد و پس از رایزنی‌های مختلف موفق شد با عمده طلبکاران تسویه یا توافق کند اما در این بین وضعیت نیلسون کوریا دروازه‌بان برزیلی و اسبق پرسپولیس هنوز مشخص نشده است.

مسئولان باشگاه پرسپولیس در مذاکرات متعددی که با این بازیکن و مدیر برنامه‌هایش داشتند تا حد زیادی توانستند با او توافق کنند اما هنوز این توافق به صورت مکتوب انجام نشده است.

در صورتی که توافق بین پرسپولیس و این بازیکن برزیلی نهایی شود باید توافق‌نامه کتبی به دبیرخانه کمیته صدور مجوز حرفه‌ای ارائه شود و تا پایان هفته بیشتر برای انجام این کار زمان وجود ندارد.

نیلسون از پرسپولیس ۹۵ هزار دلار طلب دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج