تخفیف ۵۰۰میلیونی علی کریمی به سپیدرود
مالک و سرمربی پیشین سپیدرود برای دریافت مطالباتش ۵۰۰ میلیون به این باشگاه تخفیف داد.
خبرگزاری تسنیم: مالکیت باشگاه سپیدرود رشت یک بار دیگر تغییر کرد و از کیومرث بیات به مهران قاسمی سپرده و قرار شده تمام بدهیهای گذشته این باشگاه از سوی مالک جدید پرداخت شود.
طبق اعلام بیات یکی از اصلیترین طلبکاران سپیدرود علی کریمی, مالک و سرمربی پیشین این تیم است که 2 میلیارد تومان از این باشگاه طلب دارد. بیات اعلام کرد که کریمی مبلغ 500 میلیون تومان از مطالباتش را به باشگاه بخشیده است.
این مبلغ فقط مربوط به مطالبات علی کریمی بابت هزینههایی که برای باشگاه کرده، بوده و این مربی حق و حقوق سرمربیگریاش را کاملاً به سپیدرود بخشیده است.
نظر کاربران
قابل توجه بعضی ها...
از علی آقای کریمی جز این انتظاری نبوده و نیست. سالار، علی کریمی.
بازم یه مرد تو ایران هست علی آقا کریمی
هشت مقدس
مرد علی کریمی
کاش هزارتا مثل علی کریمی تو فوتبال داشتیم
پاسخ ها
علی کریمی باید بخاطر فرستادن تیم به دسته یک بیست میلیارد تومان خسارت هم به سپیدرود بدهد وقتی مربیگری بلد نبودی چرا سرمربی تیم سپید رود شدی تیم دسته یک کردی چون میخواستی خود نشون بدی، اگه مردانگی دروجودش هست خسارت بیش از بیست میلیارد تومان لااقل بده هرچند آه هواداران سپیدرود ازش نمیگذره
خوش ذات علی آقا کریمی
فوتبال:
علی فقط کریمی
کاش کریمی های زیادی داشتیم
ای بابا این کجاش به مردانگیه تیم رو بدبخت کرد نابود کرد فرستاد ته چاه حالا پول خرج نکرده رو تخفیف میده یک عده کم فکر هم باور کردند بس کن اقای کریمی این بازیها دیگه رنگی نداره عمو
اول ببینین چقدقراردادبسته که 500تاشوبخشیده...بعدسپیدرودعین اسب نفس بریده شده ازبیلیاقتی مسئولین گیلانه که تیمهای استان دونه دونه دارن نابودمیشن....ملوان کجابودالان کجاست...چوکا روکی یادش میادسال 77پرسپولیس روبا3گل شکست دادواستقلال بازورباچوکامساوی کرد...داماشوالان هم سپیدرود...بایدازخجالت اب بشن شرم برشما که تیشه به ریشه فوتبال گیلان زدین وچقدراستعدادداره توگیلان نابودمیشه...گیلان جای بودکه سیروس قایقران وغفورجهانی وفرخ جهانی وطباطبایی ..پایان رائفت وداداش زاده ورسول زاده هارومعرفی کرد اماالان توسطح اول چن تاگیلانی داریم؟؟