۹۰۳۶۰۶
۲ نظر
۵۰۰۱
۲ نظر
۵۰۰۱
پ

انتقال آئورولا باعث نگرانی دیدیه دشان شد

انتقال دروازه‌بان پاری‌سن‌ژرمن به رئال مادرید،‌سرمربی تیم ملی فرانسه را نگران کرد.

خبرگزاری فارس: روز گذشته پروژه معاوضه دروازه‌بان‌های پاریسی‌ها و مادریدی‌ها انجام گرفت.سن‌ژرمن آلفونسو آئورولا را به تیم رئال قرض داد و در نقطه مقابل کیلور ناواس را به صورت یار قطعی برای ۴ سال در اختیار گرفت.

در این مبادله، مدیریت دو تیم فرانسوی و اسپانیایی ابراز خرسندی کردند و حتی ۲ گلر هم از این که چالش جدیدی را آغاز می‌کنند، ابراز شادمانی کردند.

با این حال یک نفر وجود دارد که از چنین انتقالی نگران شد. این چهره کسی جز «دیدیه دشان»، سرمربی تیم ملی فرانسه نیست.

دشان که سال گذشته «خروس‌های آبی» را به مقام قهرمانی پیکارهای جام جهانی روسیه رساند،‌ از این که آئورولا، شاگردش در تیم مادریدی به خاطر تیبو کورتوا، به نیمکت‌نشین محض تبدیل شود و فرصت بازی کردن پیدا نکند، ابراز ناراحتی کرد.

مربی فرانسه در مورد شاگرد ملی‌پوش خود عنوان کرد:اگر او در مادرید بازی نکند، این مورد یک مشکل می‌شود.

وی ادامه داد:فرقی نمی‌کند شما گلر باشید یا در پست‌های دیگر بازی کنید. وقتی مرتب در بازی‌ها حضور دارید، شرایط خوب است.اما اگر بازی نکنید، از آمادگی فاصله می‌گیرید.

دشان ادامه داد:باید دید چقدر در مادرید او بازی خواهد کرد.

البته مربی خروس‌های آبی مثل خبرنگاران و سایرین می‌داند که رئال مادرید گلر پاریسی‌ها را برای ذخیره‌نشینی کورتوا استخدام کرد اما همین مربی تیم مادریدی را کاملا زیر نظر خواهد گرفت تا ببیند در پیکارهای مثل کوپا دل‌ری آیا مجال بازی کردن به آئورولا داده خواهد شد یا نه؟

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • امین معینی

    بفرستنیدش به بارسلونا

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بارسا دروازه بان دوم داره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج